ПРИЗИВ КЪМ БУДНИТЕ БЪЛГАРИ

 

Аз не съм роб. Нямам какво да губя, Всичко е по Волята на Бога. Каквото ще става, да става. Не искам да живея повече в страх, от безпаричие, от неплащане на сметки и дългове, от здравни проблеми и осигуровки, застраховки и пр.  Човекът не е създаден да бъде жалък роб, той сам се поставя в тези условия като прекланя глава. /Сега хората ще трябва да се втурнат да се борят да намерят пари, за да си платят здравните и социални осигуровки, за да оцеляват физически от вирусните епидемии и за да живеят жалко като пенсионери в случай, че доживеят дотогава./

Аз не искам повече да бъда държан в страх и да работя на дребно, да ме принуждават да се унизявам, досега го правех поради милосърдие и желание да помогна на хората. Няма резултат от този подход. Малцина са тези, които се събуждат. Масата е инертна и невярваща в промените. Тя чака нещо отгоре. Затова и се дава камшик.

Твърде бавно се променя съзнанието, но все пак схемите на мислене търпят промени. Хората се разбуждат с помощта на информацията. Но Планът на материалната глобализация, на контрола чрез медиите и телевизионните предавания „Стани богат”, „Сървайвър”, „Биг брадър”, също работи. Хората се надпреварват да отдават своята енергия на най-мощните егрегори, финансова енергия влагайки спестяванията си в банкиге, своята човешка енергия като подкрепят лъжеводачите. Егрегорите стават все по-мощни и все по-застрашително надвиснали над големите градове. Те не позволяват на обикновеният човек даже и в молитвено състояние да остане свободен или насаме със себе си. Консумацията, големите Молове в американски стил заменили огромните площади в болшевишки стил, в които човекът се чувствува нищожен, разширяват териториите си. Корупцията става нещо обичайно, с което никой вече и не помисля да се бори. Те я приемат като необходимото неизбежно зло на цивилизацията тъй както е и безработицата. Професията манекенка и модел на модни ревюта, става все по-единствена в женското съзнание. Жената придобива все повече и повече мъжко поведение. Нещата обаче не могат да продължат така. Производство няма, развиват се услугите свързани с украшенията и козметиката, природните ресурси се изчерпват. Качества и добродетели не се създават у децата. Децата се стремят към ценностни модели, които са или полицаи, или чалга певици, или участници в Мюзик айдъл и поредното ревю на топ модели. Образователни площадки не се създават. Книгите се поощряват само при положение, че съдействат за въдворяването на гореспоменатия План. Безнадеждието обхваща народа. Липса на надежда за всякакви промени. В тази страна България нищо не може да се случи, така си мислят хората, които все още мислят и не са зомбирани от бесния стремеж за налапване на все по-големия кокал.

Оттеглям се в състояние на подготовка на Нов проект. В този проект няма да има повече нито милосърдие, но и нито  лицемерие и лъжа, а безкомпромисни действия по метода по който досега са ни измервали. Лъжата ще се наказва люто, а лицемерието – дваж. Това е същността на поробителя! Впрочем досега работех с христовия аршин, сега започвам с този на поробителя, който знам, кой е. И философията с която обработва населението също познавам. Позитивното мислене, преклонената глава, овчедушното търпение, изчакването, и най-вече Негово величество Страхът, това са оръжията на този поробител. Неговата философия е, накратко: да вземеш колкото се може повече от живота, да имаш колкото може повече, което се нарича „почтена жажда и упоритост” и също, че всичко се заплаща.

Моята философия е, че човек трябва да дава колкото може повече от себе си, да служи на другите, иначе той не може да се развива и участва в общата еволюция на Космоса.

Очевидно поробителят и неговите слуги, зомбирани хора, са носители на инволюционна философия, която учи хората и младото поколение как да вземат от живота при това, колкото се може повече.

В момента тази философия води до деволюция и унищожаване на човечеството. Всеки, който е осъзнал това и нищо не върши, той е пасивен участник в разрушителния план на Поробителя. Искам да вървя по Нов Път! Старият път е изчерпан изцяло.

Това е моята воля.

Светът се управлява от Поробителя по една проста схема: „И кучетата си лаят, но керванът върви.” Силните на деня управляват и определят условията, царува безнаказаност. Парите управляват всичко.

Духовните хора, или по-скоро тези, които се стремят към духовното поле, изчакват нещо да се случи свише и Бог да оправи този свят.

По законите на Абсолюта, този свят е дело на делата на човека. Господ веднаж се е опитал да направи нещо преди две хиляди години, чрез жертвения пример на Христа. Но оттогава Светът продължава да върви надолу и духовните хора продължават да стоят и да очакват Новото пришествие. А те самите нищо не предприемат.

Този свят може да се оправи само от силни и духовно могъщи люде.

Ако те решат, могат да оправят света за няколко часа. Ако те не решат това, и продължават да чакат отгоре някой да им изчисти Авгиевите обори, те заслужават съдбата си на роби, и стават мълчаливи съучастници на престъпленията. Вместо духовни люде, за каквито се мислят, те са всъщност престъпници. Всъщност те са зомбирани, в това е проблемът!

Всички люде, които работят и искат да работят за еволюцията на това човечество, трябва да се разграничат от пагубната философия, на изчакването, на празното говорене и спорене, от отчайващата апатия обхванала народа, от песимистичното схващане, че нищо не можело да се стане без пари.

Бог с Ангелите си ще оправи всичко, само когато види хората да се събуждат и когато види, че това човечество заслужава да живее по нов начин. Бог в кошара никого не вкарва. И никой няма да бъде спасен, само като стои и безучастно наблюдава събитията по радиото.

Аз по стария начин повече не искам и не мога да продължавам да живея. Когато това го поискат и другите българи, тогава над България ще се създадат условия за промяна.

Дотогава всеки от нас има свещеното право да действува според сърцето си.

Имаме право да събуждаме людете, а не толкова да се мъчим да променяме Света!

Има хора, които са книжовници и будители, а има хора, които работят за света, за новите технологии, за неговото укрепване.

Аз предлагам и предлагах от толкова време насам да се увеличи броя на книжовните преносители. Срещах неразбиране и недоценяване ролята на тези малки фактори, каквито са книгите. Чрез тях аз виждах наистина, че нещо ставаше в душите на хората. Със самите промени, със самите познания и любознателности, човекът се объркваше още повече. Познания за структура на водата, за нейната памет, за езика на тайните писма, за същността на глаголицата, включително и познанията за древната ни българска история. Но, какво от това. Нищо не се изменяше. Търтеите все така жадно изсмукваха енергията на хората. А те все повече и повече затъваха в блатото от лепкавата кал на ней-финото робство, невидимото. В това робство, главният мит бе, че човечеството бавно и бавно се измъква нагоре, като се пробуждат все повече и повече човешки души. Някои даваха за граница, 2012 година, други пък 2034, и така – стига да се намираха вярващи шарани, които да мислят, в такива широки параметри. Мъдрите хора живееха тук и сега и се опитваха с всяка секунда, да извършат по нещо, което да бъде стъпка към промените.

За едни, промените се изразяваха в повишеното благосъстояние, за други, в спокойствие и здраве, за трети, в нови познания и технологии, а за четвърти, истинските промени бяха действителни само когато се тръгнеше по Новия път. Новият човек, как щеше да се появи този нов човек! Може би като един диамант вследствие на високите налягания там някъде под земята! Никой не би изминал Пътя на създаване на новия човек, трасето към Шестата раса.

Българите трябва да започнат да се измъкват към Новото, като твърдо заяват своето „Не” на старото. Младото поколение трябва да се въоръжи с воля за промени и обновление.

Нужни са Книжовни преносители, Електронни преносители, Видеокасети, Дискове с информация за разбуждане и поемане на нови път.

Нужни са образователни площадки от нов тип, на които младото поколение да се обучава и да се въвежда в новите условия, които настъпват на тази планета. Ще се обучават тези, които трябва да бъдат обучавани. По време на обучението ще се извършва селекция.

ВРЕМЕ Е НЕЩАТА ДА СЕ ХВАНАТ ЗДРАВО В РЪЦЕТЕ ОТ СТРАНА НА ИСТИНСКИ ДУХОВНИТЕ ЛЮДЕ. И ДА СЕ ЗАЯВИ ЯСНО И ВИСОКО НА ГЛАС НА ВСЕОСЛУШАНИЕ, ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ. И ТЕЗИ ПРОМЕНИ ЩЕ ГИ ИЗВЪРШАТ ХОРАТА, А НЕ ВИЗИЯТА ИМ ЗА БОГА.

ОЩЕ ПО-ТОЧНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАЯВИМ: ПРОМЕНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ОТ ХОРАТА ВЪРВЯЩИ ПО ПЪТЯ НА БОГА ЧРЕЗ ПЪТЯ НА БОГА. ПРОМЕНИТЕ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШАТ ОТ БОГА ЧРЕЗ ХОРАТА.