НАТИКВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В ПЛАНА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И АНТИХРИСТА ЧРЕЗ МЕТОДА НА ЛЪЖАТА

/За неразбирането на истинският Христос като единствен Път пред човечеството, и защо точно Той се явява противник на глобалисткия План на Антихриста./

 

Предговор

Българите биват натиквани поради своето неверие, лековерие, недоверие и простоверие. Простодушен народ граничи с добродушен народ, но граничи също така и с „прост народ”.

Своеволен народ, своенравен народ, твърдоглав народ! Народ, който бива вкарван с камшик в рая! Въпреки че в Рая никой не влиза с насилие, тъй като Господ не използва никога този метод, понякога обаче, силите на злото работят също за Светлината като насочват човеците там, закъдето им е мястото. Когато един народ е скъп на Създателя, този народ бива напътстван и натикван там, където му е мястото. Мястото на този народ обаче, не е в глобализацията, а в рая. Но трябва ли пътят за Рая да минава през Глобализацията! Като цяло нали глобализацията в днешния й изкривен вид води до хаос и оттам към ада. Или може би самата глобализация е вид изпитание за човечеството, през което то трябва да премине за да преболедува и да се имунизира!

 

Първа част

 

НАТИКВАНЕТО В ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

 

Това е само част от плана на изпълнителите на Плана на Глобализацията тук на Балканите и по-точно в България

 

Главни лостове на изпълнението:

Четвъртитата кутия-телевизор, другите медии като вестници и списания, партиите, недемократично избраният парламент от внедрени депутати

Липсата на Култура на информиране, на Култура на изслушване, на Култура на уважение

Страховете, чувството за несигурност, лекарствата, зависимостта от заплатата и работодателя, лихвите и банковите кредити, обслужващи търтеите

 

Как се извършва манипулацията чрез конкретни разпространявани теории и хипотези!

 

Пример: Българите имат произход от някъде на изток, няма значение от къде са, дали от далечния или близкия изток, важното е да докажем, че са дошли отнякъде и най-вече това, че не са тукашни, тоест  с автохтонен произход. – Това е пример за изфабрикувана теория, която е действала и още действа./бел. от авт./

За траки и всякакви други местни племена да не се говори! Траките са изчезнали безвъзвратно, имало е хиатус и оттам нататък – нищо не е останало от тях, претопили са се. Траките – изчезнали, а българите дошли от изтока. Връзка между тях няма.

За славяни също не трябва да се говори, защото общия славянски произход води към връзката с Русия, а в момента българите трябва да попаднат под егидата на Америка, Израел, Евросъюза, който е под техен контрол. И това може да стане единствено чрез Турция и ислямизация и циганизация на българското население.

Няма да се говори и за глаголица, както и за всичко онова, което прави България уникална с историята си отпреди елинската култура. Елада и Рим, познанието им и дотука! По надалеч не бива да виждат. Доказваме, че културата на Рим и Елада са най-велики. Тракийска култура е имало, но траките изчезнали.

Богомилите са една секта, която е настроена срещу православната църква, а впрочем самото православие само се е самоизолирало с църковна догматика.

 

Външна пищна декорация в златните съкровища, в музейните сбирки, във фолклорните танци и песни, в които да се показва езическия елемент, колкото се може повече гергьовски агнета да се колят, вино да се пие. Езическия елемент е най-хубавото нещо у тия българи. Диви балканци! Простовати и наивни, ще ги водим за носа! Природата им е важна.  Българската природа!

Населението е наивно, простовато, но то трябва да бъде водено и управлявано. Да ги покажем, че са войнолюбиви, като истински прабългари, конен народ! С опашките и бойните знамена.

Само и само да не бъдат никак свързани с Христовия народ, с Новия Завет. /Това е есенцията на Плана на Антихриста спрямо българите./

Да покажем, че са старозаветни от самото си начало и до сега. Потънали в езичеството! Никакво християнство. Тангрианство, да, това може! Но за връзката им с Исус от Назарет и за това, че самите апостоли тука са преминали през тия земи, /за справка манастира при с. Златни ливада/ а иначе за Тангрианството, нека да си имат даже  сега и пророк на него. И да го проповядват и туй може.

 

Раковски сме го натикали в едно чекмедже, което го е обезопасило, както и Дякона в музея на Карлово. Възрожденски романтизъм и безпочвен революционен напън, който води до забвение у единия, и опаковането на другия в музейната сбирка.  /това е част от плана на Елита спрямо българите/

 

Християнството в България е открай време църковно и държавна институция под егидата на един Синод, който бе завзет от комунистите атеисти.

И оттогава до днес самата християнска църква – работи срещу себе си, с тесногръдието си и упорството си да приеме един по-гъвкав метод на отношение към хората. Тя ги дели на вярващи и невярващи, а вярващите според нея са само православните. Пълно опаковане, както виждате постигнато благодарение на нашите неуморни служители. Кои са те ли, все едно как ще ги наричате, масони, ротарианци, благотворителни фондации, важното е, че те се множат и завоюват позиции в социалния живот на българите.

 

Българският дух, трябва да се покаже, че е войнолюбив, но че като такъв, колкото и горд и достоен да е, той сега е преклонил глава и служи на нашите планове. Да, това са Плановете на НАТО, плана за завоюване на Балканите и подчиняването им на Америка. Сега управлението е изместено в Израел, да, така е, от там ще дърпаме конците.

Във фолклора и езическите обичаи, трябва да се представят българите навсякъде като първи по света. Но с едно важно условие, като езичници, а не като християни.

 

Армията, войнолюбието, битките с мечове и саби, трябва да се събудят у българите, но като музейни качества, нищо повече. В големите решения на политическата сцена, те ще играят винаги по нашата свирка и по нашия план.

 

За саможертва не трябва да се говори, всичко е пари, съзтезания за пари и тогава вече това е благотворителност! Благотворителите са все наши хора, които направляват парите по наша заръка в запланирани и одобрени от нас цели.

 

Пищна декорация, в която ще им дадем специално място, но те ще бъдат играчи по плана на НАТО на Балканите. Армията трябва да бъде малка, но НАТО-вска,  и декоративно управляема. Нека да си правят парадите, и да си показват оръжията. Да развяват бойните опашки!

Нека да си държат Левски, но той да бъде зад гърба на управниците и техните бюра, а те самите да следват онова, което гледат – тоест нас и нашия план. Балкански народ, див и държан под контрол с интриги и вроденото у тях чувство за завист помежду им. Поединично всеки един от тях може да бъде подчинен и воден. По телевизията могат да говорят всякакви квичащи свинчета, самодоволни и затънали в самолюбие, но важното е никога да не се поставя въпроса за образованието на нацията. За укрепването на нацията! Когато е за разграждане на нацията, да се дава първо място на съответното предаване! Ще даваме пари само там, където се осъществява нашия план за разграждане на тази нация. А тия, които пък се опитват да работят наопаки – които сеят книжовност и просвета, тях просто няма да ги забелязваме, няма да ги показваме наяве, и така, докато им се изчерпи енергията и така докато се откажат и рухнат. Безпочвени идеалисти в момента не могат да устоят дълго време. Без енергия, те скоро се отказват от своята кауза. В същото време по медиите ще говорят нашите представители, които с подхвърления кокал или предоставено щедро място в съответната медия, на водещи, те просто ще изпълняват онова, което ние искаме от тях, а и намиращи се в комфортна обстановка, не просто няма да забелязват проблемите. В каквато среда живееш, такова и забелязваш. Поради тази причина първа основна задача на медиите е да поставят своите служители в обстановка, която препятства реалното възприятие на действителността. Да им се осигуряват всякакви удобства само и само да бъдат неспособни да регистрират проблемите на обществото. Предаванията ще третират теми свързани с късмета, хазарта, печалбите, и главната тема, че всичко е пари в този живот. Всички харизматични говорители всъщност ще работят за нашата кауза. Красивите жени, те лесно се купуват, и поставят в обслужване на нас. За да стане една говорителка наша е достатъчно първо да й предоставим място в ефира, и ако има харизма, харесва се с усмивка и поведение на аудиторията, то ние я поставяме в среда в която да не вижда проблемите, а това е съвсем лесно. Хубав апартамент и кола, от работата в къщи, от вкъщи в работата, и така тя ще чете безпроблемно нашите вестници в които нашите журналисти пишат статиите по поръчка. Известността и славата пречупват и най-големите заклети идеалисти и носители на дадена кауза и благородна идея. В краен случай им се връчва една красива асистентка и тогава те окончателно забравят за улицата и беднотията. Простащината чрез медиите трябва да се отглежда грижливо. Особено чрез носители, които се превръщат в харизматични говорители на дадено предаване. Или телевизионен блок. Едни и същи водещи ще бъдат нашата реколта. Около 50 -на водещи могат да свършат работа в нашата обща програма. И поканените гости на техните предавания също трябва да бъдат от нашата черга. Ако някой случайно се прокрадне през ситото, то нека микрофонът да бъда в крайна сметка наш. И да не му се позволява да изкаже повече от допустимото..

Чрез медийните водещи и поканените гости от тях н техните блокове, ние можем да налагаме този образ който пожелаем в съзнанието на зрителите. Можем да превърнем кой да е грозник и некадърник в аплодиран от зрителската маса телевизионен водещ. За тази цел е нужна ловка и умела операторска работа, а на операторите ще им се заплаща за да мълчат и да отразяват с камерата нашата действителност, тази която трябва да бъде показвана в обществото. Няма да се говори за антихриста, нито за дявола, нито за Сатанаил, нито за какво да е зло, само положително мислене ще се налага на масите. Може и назъбени да са им усмивките, но да се усмихват и ако не го правят, ако не са пълни с позитивна енергия, ги чака безработица. Празни да са, но да са позитивни. Празни глави ни трябват, а не пълни с осъзната реалност. Реалността – тази илюзорната, ние ще я създаваме. Ще мислят онова, което ние им прожектираме. Реалността ще бъде засега само една – позитивна и изпълнена с онова, което ние предлагаме. Празни и добре декорирани, наконтени външни опаковки.

Изкуствата ще ни служат. Театърът ще показва сцени от онова, което ние искаме. Театралните сцени и фотоизложби ще работят за нашия план.

 

Забележка:

Горепосочения план е част от мисленето на едни кукли на конци, които го прокарват, но като кукли те не носят такава отговорност каквато имат по-висшестоящите, тези които направляват съдбините на цялото човечество. Те са тия, които играят играта на богове и гурувци, духовни водачи и наставници, които се събират и отреждат с лека ръка на туй човечество днешната съдба. Като при това намесват и самия Господ, нахално заявявайки, че всичко това, което се върши днес било по Негов Божий План.

Господ не участва в делата на разрухата. На Него са му скъпи всички люде. Той не дели хората. Всяка човешка душа е частица от Него и като такава, тя Му е скъпа.

А некадърното управление е резултат на това, че Той е възложил стопанисването на тази земя на днешните управници, духовни и материални. Некадърното управление обаче е от тях, а не от Него. И когато хората проумеят това и откажат да се подчиняват на манипулацията извършвана с тях, тогава и Господ ще се намеси и отмени старите лъжеводачи, като ги замени с нови пастири.

Правото на избор в момента дадено на човека, е тотално нарушено от тия лъжебогове.

Право на избор днес съвременният човек има само дотолкова, доколкото да избере Господа или тях.  Това прословуто Право на избор и днешното некадърно управление на човечеството са свързани. Некадърността и липсата на отношение към човека, прави невъзможно Правото на избор. За съжаление хората като зомбирани, не знаят това. И е време да започнат да осъзнават дълбоката ситуация. Ситуацията за Некадърното управление на човека! От страна на днешните лъженаставници, вълци в овчи кожи! За които Спасителят ясно и точно се произнесе и им каза: През иглени уши прекарвате човека, а самите вие – нищо не спазвате!

НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО С ТИПОВЕ СХЕМИ БЕЗ ДА СЕ ОТЧИТАТ ДУШЕВНИТЕ РАЗЛИЧИЯ

 

НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА ОПАКОВКИ, КАТО НА ТЕЛА, И ЗА ДУШИТЕ, КОИТО НАСЕЛЯВАТ ТИЯ ТЕЛА, НЯМА МЕСТО В ТИЯ ТИПОВЕ МОДЕЛИ.

 

ГРУБО МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СХЕМИТЕ ЗАЛОЖЕНИ У ЧОВЕКА, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА МУ ПРИРОДА.

 

ДНЕШНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ Е ТОТАЛНО НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕКА

 

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ТЕЛАТА БЕЗ ДУШИТЕ ВОДИ ДО ХАОС И РАЗРУХА.

 

ТОВА НЕ Е ОТ БОГА.

ЕВРОСЪЮЗЪТ, КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ТАЗИ ПРОГРАМА, ВЪРВЯЩА СРЕЩУ БОГА, Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВРАЗУМИ И ДА МУ БЪДЕ ЗАДАДЕН ВЪПРОСА:

ТОЗИ СЪЮЗ НАРЕЧЕН ЕВРОПЕЙСКИ, ВСЪЩНОСТ ХРИСТИЯНСКИ ЛИ Е!

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ВСЪЩНОСТ ХРИСТИЯНСКИ ЛИ СА!

ЗАЩОТО БЕЗ ХРИСТОС,  КАКВА ЕВРОПА ЩЕ ГРАДИМ!

 

Втора част

 

ПОДСЪЗНАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕТО – АЛФАТА И ОМЕГАТА НА СКРИТАТА ЛЪЖА

 

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО И ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ

Хората се разглеждат като единици от някакво стадо, което трябва да се води в общата посока.

Това е част от некадърното управление, заради което и цялата планета все повече и повече изпада в криза.

 

Това управление се извършва от действащия Елит, от тайните общества, от масонските ложи и пр. върхът на това явление бе приемането на днешната псевдодемокрация като една декоративна сцена върху която явлението придоби чудовищни размери и като такова вече бе забелязано.

 

архетипи на поведение които се прилагат в момента като готови схеми по време на манипулиране на населението на публични места.

 

как става управлението на хората на егрегориално равнище или на подсъзнателно равнище? – попитайте всички действащи гурувци около които има струпване на почитатели - те би трябвало да ви кажат.

 

попитайте някой от нашумелите в ефира мюзик айдъли, музикални и шоу звезди

 

религиозните хора пък ще ви отговорят, като ви обяснят, че само трябвало да се подпише нещо като вътрешен договор с йерархията на дявола, тоест сатанаил

 

как се извършва манипулацията на човешкия род на подсъзнателно равнище?

 

 

на подсъзнателно равнище – това означава на равнище неосъзнато

 

подсъзнателно не означава ли всъщност несъзнателно!

 

хората значи не осъзнават, че биват управлявани, направлявани, тоест манипулирани!

и в същото време им се говори на тия същите хора за свобода на избора, за правата на човека, за това, на кого може или не може да се разпространяват определени познания за собственото му събуждане! Какъв парадокс! никой нямало право да събужда човека, никой нямало право да се намесва в неговия свободен ход на движение, така ли е!

Но въпросът е, дали този ход наистина е свободен, а не манипулиран и предварително наставляван от някой хитрец и ловец на души!

 

човечеството е манипулирано по всевъзможен начин от един хитрец, който си служи с лъжа и за него бе казано: Добрият пастир се познава по делата. А пастирят в овчи кожи, и той се познава по делата, нали! манипулацията се върши само от последния.

 

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ, И ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗПИТАНИЕ ЧРЕЗ НОВИ СХЕМИ.

 

Контрол върху съзнанието, подсъзнателно въздействие чрез хипноза, залагане на програми в подсъзнанието у човека.

Това са методи, които се използват и днес в политиката, бизнеса, рекламата, и съзнанието на обществото е доведено до там, че ги приема като нещо обикновено. Но те са същите, които държат обществото в хватка, да не може да проумее, че бива манипулирано. Тоест методите на манипулация се намират в ръцете на имащите властта над политиката, медиите, изборите, законодателството.

И така от силните на деня, зависи развитието на демократичното общество.

ето защо нищо не върви в днешната ситуация. силните на деня нямат никакъв интерес от мислещите хора, защото тогава те не биха могли да прокарват своите схеми на манипулация в обществото.

 

майсторът на манипулацията е същият, който е майстор на лъжата. манипулацията, това е прокарване на лъжата.

казано е: Не лъжете! кой го спазва обаче  това?

 

Липсата на Култура на информиране, на Култура на изслушване, на Култура на уважение, всичко това е резултат от Културата на Лъжата, от антикултурата на лъженето на Генералният хитрец, който е направил така, че никой да не го забелязва, и така всички вкупом се борят със злото, а то самото зло все върви напред под маската на какви ли не хуманитарни и благотворителни начинания.

 

Хората трябва да осъзнаят всичко това, което се извършва в тяхното общество. Да го прозрат, да го осъзнаят. Да  го анализират. Да го превъзмогнат. Да му кажат – не! Само това се иска от човеците днес!

Но когато хората продължават да виждат всичко това и да го приемат снизходително с фрази от типа – „така е било и така ще продължава, нищо не може да се направи, такива са самите хора, човекът трябва да се промени из отвътре, не гледай какво става около тебе, а гледай у себе си, променяй себе си, а не света”, --------ето, поради всички тия заключения на хората, досега нищо не се е променило.

Когато някой се опита нещо да каже и да може  по този начин да се получи мъничко осъзнаване в социума, тогава срещу него по абсурдни причини, се устремяват няколко совалки, които го бомбардират със забележките: ти какво сега, ще променяш другите ли, промени първо себе си, не им е дошло още времето на тия, остави ги.

Като че ли по тоя начин, самата матрица яростно се самозащитава от евентуална промяна, можеща да настъпи с нея. И така, матрицата на рогатия се увековечава. 

 

Оказването на влияние от страна на едни хора върху други хора е нещо, което се владее от мнозина. Културата на днешното общество се измерва с осъзнаването на този проблем.

Да погледнем модата, да погледнем рекламата, да хвърлим погледа върху онова, което се преподава в учебните заведения, има ли във всичко това откровено поднасяне на информация за манипулиране, оказване на въздействие. Има. Да, това е част от сатанистката днешна култура.

Целта оправдавала средствата – казал го е  един глупак, който е имал наглостта да се назове християнин. Името му е: Игнаций Лойола. Докато не се премахне този сатанистки елемент от днешната култура, докато не се сложи край на двойния морал, с който се измерват ситуациите в днешното общество, докато не се разбере, че пред Господа, няма по-пръв от първите, и че всички са равни, докато не се изчисти изцяло нашата култура от лъжата, лицемерието, докато не се осъществи всичко това, царят на тези две явления ще шества между хората и ще ги омагьосва със своите съблазни.

 

Човечеството трябва да изболедува своята най-древна болест, а тя е: кой да е първи, първенството пред Отеца, и лъжата – хитруването, че можело да се допусне в името на високата цел даже и мъничко лъжа, мъничко благородна злоба и завист и това все в името на Отеца.  О, Свещена простота!

 

ГЕНЕРАЛНИЯТ ВЪПРОС Е:

 

КАК СТАВА МАНИПУЛИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ

ДОКОГа ЩЕ БОЛЕДУВА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО В ОСЪЗНАВАНЕТО НА НЯКОИ ОБЩОИЗВЕСТНИ БОЛЕСТИ  като тези на лъжата и гордостта

КНЯЗЪТ НА ТОЯ СВЯТ Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА, факир на себенадценяването и гордостта

 

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ:

 

ПЪРВО:

ХОРАТА ДА НЕ ВЯРВАТ В НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ,

 

ВТОРО, ДА се ВЪЗПРИЕМЕ ЛЪЖЕНЕТО КАТО ОФИЦИАЛЕН ОБЩОПРИЕТ МЕТОД ПОД ФЛАГА НА „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА”, ДА се ВЪЗПРИЕМЕ ХИПНОЗАТА В РАНГ НА НАУЧЕН МЕТОД И ОТТАМ Т.НАР КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ НА ПИЕДЕСТАЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,. ДА ВЪОРЪЖИ МОДАТА С АКСЕСОАРИТЕ НА МАЛКАТА ЛЪЖА В ИМЕТО НА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ – ВЪНШНАТА КРАСОТА,. ДА ПРИЕМЕ РЕТОРИКАТА КАТО МЕТОД ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО и така да се прокарват с меден език  в обществото най-гнусните лъжи

 

ТРЕТО, ЧРЕЗ МЕТОДА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”,  ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РЕЛИГИОЗНА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ХОРАТА, КОЙ ДА Е ПРЪВ ПРЕД ОТЕЦА, ЧРЕЗ МЕТОДА НА ПЪРВЕНСТВОТО ДА ВЛАДЕЕ СПОРОВЕТЕ И ДЕБАТИТЕ  НА  ХОРАТА.

 

и четвърто, създал е чудовищната лъжа за небожествения произход на човека,тоест  че  човека  е произлязъл от животните, в полето на теорията за произхода на човека и народите, той е измайсторил какви ли не полуистини, само и само да плени съзнанието на човека и да му докаже, че  човекът произхожда от мрака, а не светлината.

 

и пето, ритуалите са негови лостове за въдворяване на сатанаиловия порядък

 

шесто, за обединяване на хората и нова вавилонска кула, говори пак само той, като забравя да каже, че обединяването на бога касае само  божия народ – днес човечеството се  е втурнало да се обединява, но то върви по пътя на вавилонската кула, която е била разрушена поради настъпилия хаос

 

и седмо, използването на новите технологии за въдворяването на сатанаиловия световен ред е изцяло негова работа