ОБРЪЩЕНИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ И СЛУГИТЕ НА МАТРИЦАТА

Мъдрият е мъдър с решението да се откачи от безсмислието на системата или да отскочи в моментите на засилена агресия и безсмислени действия на военната машина за насилие.

Не е нужно да се увеличава насилието и напрежението на системата в моментите на нейното разграждане. Разграждането става на порции, на етапи! Всяко противостоене от страна на системата увеличава скоростта на нейното разграждане с цената на повече напрежение за майката земя! А това е “палубата” върху която крачат сега шест милиарда човешки същества!

От сигурността на тази палуба и този кораб – планетата земя, зависи живота върху него!

ТОВА Е ОБРЪЩЕНИЕ към СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МАТРИЦАТА И ЦАРСТВОТО НА СИЛАТА, ЕДНО ЦАРСТВО КОЕТО ТРЯБВА СКОРО ДА ПРИКЛЮЧИ И ДА СЕ ПРЕКРАТИ

ЗА ДА МОЖЕ ДА НАВЛЕЗЕ СЕГАШНОТО ЧОВЕЧЕСТВО В ПЕРИОДА НА ПРЕХОДА, ПРЕХОД ЗА КОЙТО МНОГО ДУХОВНИ АВТОРИТЕТИ СВИДЕТЕЛСТВАТ

ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ЦАРСТВОТО НА СИЛАТА

КЪМ МАСОНИТЕ, КЪМ ОКУЛТНИТЕ МУ ПОДАНИЦИ, КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ, КЪМ ВОЕННИТЕ МУ ПОДАНИЦИ, КЪМ ФИНАНСОВИТЕ МУ СЛУГИ И ЛАКЕИ, КЪМ ШУТОВЕТЕ МУ, КЪМ ЖРИЦИТЕ НА КОЗМЕТИКАТА, КЪМ ЦЕЛИЯ ОБСЛУЖВАЩИЯ ГО ПЕРСОНАЛ

СПЕЦИАЛНО КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ЧЛЕНУВАЩИ В МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!

ВИЖТЕ ИМА ЛИ ЗДРАВ РАЗУМ В НАПИСАНОТО И ПРЕЦЕНЕТЕ ХЛАДНОКРЪВНО КАТО АНАЛИЗИРАТЕ СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА НА СВЕТА - ТАКА ЛИ Е!

В името на безболезнения преход на това човечество към следващия му се полагащ стадий в развитието, призоваваме съвестта на всички осъзнаващи написаното.

Вгледайте се в измъчените народи, в безкрайните битки за икономически облаги все под името на справедлива защита или замислени като майсторска режисура и инсценировка, вгледайте се в невръстните деца, които гинат под бомбите, все още продължаващи да засипват човешките градове, все в името на омиротворяващата функция на силните на деня. Вгледайте се и вслушайте се в стоновете на майката земя, та тя е жива и страда и един ден когато всички чуят Нейните истински стонове, тогава как ще реагират и то най-вече тези, които го предизвикват - икономически силните и богатите. Та тя ако не издържи в търпението си, ще настъпят за миг събития, поставящи край на алчността човешка и нахалството на самозабравилите се - считащите се за богоизбрани.

Докога ще продължават войните вече в името на борба с тероризма, и неудобните на силните на деня! Докога ще продължава насилието в името на икономическите интереси?

ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТЪПКАНО НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА, КОЕТО ИСКА С ЧЕСТЕН ТРУД ДА ИЗКАРВА ПРЕХРАНАТА СИ!

БЕЗ БАНКИ И ФИНАНСОВИ ОПЕРАЦИИ, БЕЗ ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОРПОРАЦИИ И БЕЗКРАЙНИ АПЕТИТИ ЗА ГОСПОДСТВО НА ЕДНА МАЛКА ГРУПА СЧИТАЩА СЕ ЗА ПО-ПЪРВА СРЕД ПЪРВИТЕ, ЗА БОГОИЗБРАНА.

ДОКОГА ЩЕ СЕ ВЪРВИ КЪМ ЕДНА ЦЕЛ КОЯТО ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ЧЕ Е БЕЗУМНА, НО НЕ СМЕЕЩИ ДА ОТХВЪРЛЯТ ПРЕД СТРАХА ОТ НАЙ-СИЛНИЯ АГРЕСОР, ОБЛЯКЪЛ ОДЕЖДИТЕ НА ОМИРОТВОРИТЕЛ И ДАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ – СПРАВЕДЛИВ БОРЕЦ С ТЕРОРИЗМА.

ДОКОГА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ КАТО ИЗКУШЕНИЕ В СЪЗНАНИЕТО НА МИСЛЕЩИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, КОИТО И БЕЗ ТОВА ЗНАЯТ ЧЕ ТАКАВА Е НЕВЪЗМОЖНА, НО ВСЕ ПАК ПОБЛАЗНЕНИ ОТ ВЕРОЯТНОТО МАТЕРИАЛНО ЗАБОГАТЯВАНЕ И ЕВЕНТУАЛНО СЛЕД ТОВА ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАЗВИТИЕ, ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЕДНА КАУЗА ПЕРДУТА – ИЗГУБЕНА ОТДАВНА ПОЗИЦИЯ ПРЕД БОГА /ЗА СПРАВКА ВИЖ ВАВИЛОНСКАТА КУЛА А ПОСЛЕ И РИМСКАТА ИМПЕРИЯ/

Не се свършват наивниците сред масоните и редовите новоизлюпени членове на различни пародийни тайни организации ВСЕ ДО ЕДИН ПРИЛИЧАЩИ СЕ, ЧЕ СЕ НАРЕЖДАТ ОТ КЪМ СТРАНАТА НА СПЕЦИАЛНО ИЗБРАНИТЕ, ОТ СТРАНАТА НА ЕЛИТА. Те всички вярват в светлото бъдеще и гласят Новия глобален ред по свой образ и подобие, но…..без да са питали “главният овчар”, плановик на Глобализацията, върховния, стоящ на върха на пирамидата, когото не познават.

Добруване и глобализация, но под флага на кого! Туй е въпросът! С душа или без душа ще се изгражда Новия световен ред, или може би с “хора” - зомби и биороботи.

Ще разберат ли всичко това стремящите се да добруват свърхбогати хора на планетата!

Те всички вярват в добруването на това човечество, в своя бог, изписан върху доларовата банкнота “In God we trust!”, но в същото време те и не допускат, че с поредните нови войни, това добруване става абсолютно невъзможно, поради натрупващата се огромна карма – национална и междунационална.

ЩЕ ОТВЪРНА ОЧИТЕ СИ ОТ ТОЗИ НАРОД!”

КОЙ ГО Е КАЗАЛ ТОВА!

И БЛАГОСЛОВЕН Е ТОЗИ НАРОД, КОЙТО БЕЗ ДА БЪДЕ ИЗБРАН, МЕ НАМЕРИ И ЗАМЕНИ ИЗБРАНИЯ НАРОД.”

А ТОВА КОЙ ГО Е КАЗАЛ!

“Израил и българин” - за справка, вижте тази беседа на един мъдрец на име Петър Дънов!

Божията Воля каква е! Да се продължава може би до безконечност грабежа и насилието в Царството на Силата, да се продължава с лъжите и лицемерието на една цивилизация, която няма повече право да съществува поради огромния си брой безработни и лишени от най-основното си право хора на труд! Но затова пък, цивилизация - кълняща се в същото време, че е справедлива и законосъобразена, която дава милиони долари за благотворителност, взети от нечисти сделки с оръжие, наркотици, финансови операции – пране на пари и безкрайни локални войни./Вижте военните престъпления на САЩ – колко са на брой! Извънземният мир не проумява как е възможно тази страна да бъде лидер при това положение. Очевидно този мир накрая е разбрал, че планета се управлява от болни, умопомрачени, луди, свръхщеславни люде, някои от тях считащи се за богоизбрани, които при това са престъпници според земния закон./

Може би Божията воля се изразява в даването вот на недоверие на тази цивилизация като всеки един жител на планетата заяви своето “генерално не” пред елитарните управници, елитарни царе, монархисти и републиканци на думи, но все от една и съща страна стоящи на силните на деня и притежаващи парите, финансовия лост и хомот с който се държи населението в подчинение и се извършва безжалостната манипулация.

Гледайки телевизионните програми, които се излъчват не без мълчаливото съучастие на мнозина от вас, четящите, имам предвид развращаващото въздействие на отделни богато спонсорирани предавания и фриволно държане на водещите, толериращи абсолютни антиценности - стил Содом и Гомор, би могло да се вмъкне само това, че ще го има скоро “СКЪРЦАНЕТО СЪС ЗЪБИ”. И то ще бъде не само за участниците в манипулацията и развращаването, но и за тези, които мълчаливо са го допуснали , а са можели да кажат “не”.

ДА СЕ ЗАЯВИ ПЕРСОНАЛНОТО “НЕ” ПРЕД ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ И НЕЙНАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ И ДЪРЖАНЕ В ПОДЧИНЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

Време е да се сложи край на манипулацията върху човека, както и на това човечество, което не притежава необходимите условия за нормално развитие в момента! Време е да се направи крачка към новото, което няма да препятства еволюцията. И така, очаква ни преход!

Има и друг път, оттатък утвърдената щампа на матрицата, самата тя вече рухнала и оставена на разграждане.

Време е всеки жител на планетата да вземе съдбата в ръцете и да не се оставя повече да бъде воден за носа от корумпираните слуги на тази Система.

Системата е тази, която изправя един срещу други, чадата на Майката земя и тя стене, когато вижда как брат брата преследва, все в името на насъщния, тоест хомота поставен от Системата в битката за оцеляване. Полицаят преследва бандита, а те и двамата са впримчени от една и съща хватка на системата. Бандитът е станал бандит, защото е иначе трябвало да стане безработен или просяк. Съдията съди детето на своя съученик, защото то е посегнало към наркотиците, все поради една и съща хватка – принуда от страна на Царството на силата – тоест Системата. И както винаги – виновни няма. Но наркотрафикът се разраства и съдебните дела приключват без промяна в системата. Поредните нови преследвания и нови и нови сереали на тази безсмислена екшън постановка.

Хората са се превърнали в същества, които по цял ден нищо не създават освен че вършат само едно – консумирайки, впримчени в системата, те са принудени да правят пари за лабораториите й, и така тя изсмуква до последно по този начин живителните им ресурси.

Идеология на търговеца, преследвача, добрия потребител и консуматор на мощните хранителни вериги, захранващи живата плът на населението добитък с поредните синтетици, които още по-добре ги държат в състояние на манипулация и водене за носа. А ето ги и имедиите, оглавявани от верните помощници на кукловодите. Те умело режисират според желанията на изнурената аудитория, привикваща все повече към девиза “хляб и зрелища – сапунени опери пред телевизора с поредната бира, кола и чипс.

Господа Масони, това ли е онова, към което се стремяха пионерите на американската цивилизация. Защо измамихте техните надежди! Какво е сега Америка, нима това е страната на демокрацията, на неограничените възможности, митологията бе взривена от събитията в Латинска Америка. Предстоят гигантски промени. Планетата повдига бавно но сигурно своя жизнен ритъм. Населението осъзнава все повече последната спасителна идея, че така повече не може!

Така повече: “НЕ МОЖЕ”!

СКОРО НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ КРЕЩИ ПО УЛИЦИТЕ – “НЕ” НА ТАЗИ СИСТЕМА!

ТО ЩЕ ИЗКАЖЕ СВОЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ТЕЗИ КОИТО ДОСЕГА ДА ГО ЛЪГАЛИ И УПРАВЛЯВАЛИ.

Господа масони, време е за хладнокръвен баланс: Накъде вървим ние в България!

Защо когато по цялата планета се разгръщат толкова демонстрации в знак на протест, ние в България се опитваме да подкрепяме една “кауза пердута”?

Нима българите са това, да бъдат предатели или водени за носа от шепа нискокачествени кукловоди-международни авантюристи!

Време е българите да осъзнаят своята огромна национална отговорност пред света!

Защото когато населението в Аржентина излиза на улиците с тенджери, в България се плаща още данък на страха! Та нима събитията в тази страна, не са знак, че това може да се случи и с в България с банковите сметки на самите българи?

Нима населението на България не е солидарно с това на Аржентина по техния проблем?

Нима българските политици и управници са толкова деградирали, че са готови да предадат националните интереси на народа си, за шепа жълти стотинки, които впрочем скоро може и да нямат стойност!

В името на каузата на добруването, на вашите внуци и деца, замислете се, и осъзнайте духа на времето, което налага един нов период на очистване и една нова идеология, коренно различна от тази на Царството на парите с лихва и само за едни - печалба. Идеология на лъжата и лицемерието, породила Приказката за стълбата на Поета, осмелил се да разкрие трагедията на системата поставила най-страшния хомот върху шията на човека. Тоталната зависимост от златния телец!

Казано ви бе някога: “Не може и с Бога и с мамона едновременно!”

Сегашната благотворителност не иска да си признае чудовищния егоизъм в моментите когато за спокойствие на съвестта се отпускат милиони, но все от ония пари, спечелени чрез парите на войната и избитите деца! Един бивш държавник ще трябва да прегледа на забавен кадър броя на детските ковчези, за които той също е допринесъл със своето решение да се допуснат омиротворителни действия в съседната братска страна! А друг един политик държеше гълъб на мира в момента в който бомбите отекваха в близките земи и този сегашен политик е сега външен министър на българите! Падение на България! Та то е неизбежно с тези фигури!

Огромен страх е сковал мозъците на българската интелигенция!

А има ли въобще интелигенция в тази България!

Интелигентни ли са тия, които организират партита и шоу благотворителни спектакли и сега вършат това вече за сметка на ковчезите на дечицата пострадали от бомбардировките, или пък от нещастния инцидент в дискотеката? А не е ли това отново символ на чудовищната затъпялост на служителите на системата, които поради късата си памет, няколко дни след поредното погребение, вече толерират нови и нови неизбежни според тях шоу програми, отново напъхващи тийнейджърите в одеждите на изгодния послушен електорат и консуматор.

Не е ли за служителите на системата по-честна позиция – просто да си подадат оставката, отколкото да способстват за укрепването на нещото, което разрушава и като ракообразна клетка иска да се разстеле из целия организъм на обществото.

Оставките на служителите на системата ще покажат още веднаж на нейните кукловоди, че е време за сваляне от програма на всякакви последни безсмислени остатъци от пиеси и театрални режисури.

Самите кукловоди е време да си ходят, там от където са дошли! Годината 2003 наближава!

Време за равносметки и отчитане реакциите на майката земя!

Нека се вгледат в звездното небе и сами да преценят, нима Създателят би могъл да бъде надигран или надхитрен, та Той е навсякъде, и сред Звездите и сред мушиците, и сред негово величество хората на земята, които сега се изтребват и вършат това в името на някакъв си нов въображаем световен порядък! Не, Създателят мъдро наблюдава и изчаква! Майката земя обаче е вече готова да изригне! Тя стене! От глупостта на обявилите се за богоизбраници и елит на земята! Елитът и стадото в лицето на народа, за нея, са най-върховната глупост като понятия! За нея, има човешки същества и живи организми, които не бива да се лишават от живот в името на някакви си парични знаци и параноична жажда за безкрайни печалби, битки за надмощие и власт!

Не на този порядък, който не е от Създателя!

Да заявим своето генерално “не” на тези, които предлагат новия глобалистки ред, да заявим нашето “Не”на техните планове, да заявим решението ни пред звездите и вселената, защото всичко около човека е живо, той е наблюдаван от високо, хиляди цивилизации следят с затаен дъх, какво ще извърши този човек сега, дали ще посегне към бомбите отново или пък ще стигне до масата на преговорите - воден от смирение и желание да тръгне по нов път, различен от сегашния!