Welcome

До Главата
На Римокатолическата църква
папа Йоан Павел ІІ

ВТОРО СЛЕДВЕЛИКДЕНСКО ПОСЛАНИЕ ДО ВАТИКАНА

 

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО,

Днес е 28-ият ден от физическата агресия срещу православието, срещу народите от балканския регион и най-вече срещу независима Югославия. За този завършен лунно-вибрационен цикъл всякакви съмнения откъде идва злото и кой го направлява отпаднаха. Извратеното слово на мамона и неговите съучастници изявиха себе си. Като лакмусова хартия стореното зло освети и беляза “лидерите на света”. Оттук нататък никой не може да сгреши. Все още обаче остават скрити истинските диригенти на нашата съдба и програмистите на НОВИЯ СВЕТОВЕН ХАОС. Но и те скоро ще излязат на светло, защото всичко, което беше скрито досега, след последното пролетно равноденствие стана вече открито.

Слушах Вашето ВЕЛИКДЕНСКО ПОСЛАНИЕ и откровено казано, останах разочарован. Притесненията Ви за планираната поредна война в Европа са обясними и основателни. Необяснимо е обаче защо минахте покрай истината и не я казахте? Необяснимо е защо Ватикана застана на страната на силата, т.е. на агресията, след като християнският принцип е несъвместим с насилието? Нима не знаехте, че конфликтът на етническа основа е програмиран и финансиран отвън? Вашите дипломати и миротворчески посредници не Ви ли информираха, че срещу всички страни от Балканите се извършва многопосочна агресия? Не Ви ли казаха, че тя цели заличаването на тези народи заради това, че някой си имал “геостратегически императиви”? Ако Вашите духовни чиновници са премълчали истината, те значи са волни или неволни съучастници в престъплението срещу народите на Балканите и на света.

Позволявам си това Второ Послание до Вас, защото ми се струва, че досегашната информация, която получавате, е еднопосочна и в голяма степен невярна. Днес ГОЛГОТАТА е в Югославия. Сръбският народ е поредната саможертва на човечеството.

Вие знаете съдържанието на ТРЕТОТО ПОСЛАНИЕ на Богородица, явила се на 13 май 1917г. пред трите португалски деца от Фатима. Нещо повече! Вие сам признавате, че сте непосредствено свързани с това знамение. ВТОРОТО ПОСЛАНИЕ се изпълни: “Русия се върна към Бога”, а и светът успешно премина през една от преломните дати от своето съществуване – 22 март 1999г. Това означава, че ТРЕТОТО ПОСЛАНИЕ влиза в действие. Колкото и да са силни, тотално нагли и безцеремонни АГРЕСОРИТЕ, истинският победител ще бъде ПРАВОСЛАВНИЯТ НАРОД НА СЪРБИЯ. На цивилизования свят му остава не само да възстанови разрушеното, но и да поиска ПРОШКА не от друг, а от ЖЕРТВАТА. Вие знаете, че за сторения грях единственият изход е искреното ПОКАЯНИЕ. На човечеството нищо друго не му остава, освен преосмисляне на досегашното си поведение и да потърси пътя към БОЖИЯТА ПРОМИСЪЛ.

Колкото до сегашните събития на Балканите, те бяха очаквани, защото бяха дълго време предварително подготвяни от сегашните блюстители на НОВИЯ СВЕТОВЕН ХАОС.

Голямата “ВИНА” на президента Милошевич е тази, че той не се съгласи страната му да бъде откупена за 1/един/ долар, както това вече става в България. Ако той беше като другите обикновен черноработник в утвърдената юдейска система, сега народът му нямаше да бъде бомбардиран. С неговия “инат”, подпомогнат от своите сънародници, той видимо обърка схемата на тези, които са взели решение да колонизират балканските народи. А защо точно Балканите и точно сега, мисля че е излишно да Ви пояснявам. Вие добре го знаете.

Това е причината да бъдат насъскани и въоръжени косовските албанци отвън с най-модерно оръжие и снаряжение. Вината на този нещастен етнос е тази, че нейната т.нар. интелигенция не разбра за какво я употребяват. Те просто са предвидени да бъдат инструмента, чрез който могат да се осъществят чуждите и на тях кроежи и стремления. За да бъдат прикрити авторите на това поредно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, се тиражираха съобщенията, че АОК е създадена от албански наркотрафиканти. Тази откровена лъжа, че албанците сами са се въоръжили, обучили и са си направили армия, е един обикновен цинизъм. Тя цели да даде готов отговор на “заспала” Европа, ако случайно се събуди и ги попита.

Колкото до наркотрафикантите, знае се, че винаги бизнесът с дроги е бил приоритет и оръжие на същите стратези на злото. А “пласьорите” винаги са били контролирани, ръководени и направлявани пак от тях. Това е и единственото обяснение на факта, че въпреки взетите изключителни мерки срещу наркоманията, тя се увеличава ежегодно.

В този смисъл албанският етнос се оказва двойна жертва. На него му предстои да бъде изхвърлен като употребена наркоспринцовка в момента, в който АОК си свърши “черната” работа. Историята показва, че тези рафинирани престъпници, които командват правителства и цели континенти, никога не са се интересували от съдбата на своите заложници. Тяхната “хуманност” никога не е била нещо друго, освен демагогия. Пример за това са страните от Латинска Америка.

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО,

Станалите събития след пролетното равноденствие подействаха като шок върху голяма част от българския народ. За пръв път от десет години то изтрезня и разбра причините за своята нелепа съдба. Чрез агресията и въвличането ни във войната срещу православна Югославия, нашият народ окончателно се раздели с илюзиите за някакво по-добро бъдеще. Предложеният юдейски модел, скрит зад думата “демокрация”, се оказа подготвено варварско престъпление срещу моя народ. Престараването на политическия ни “елит” в усилията си да унищожи собствената си държава е уникално умопомрачение. Неговите леви и десни креатури се оказа, че са от два отбора, управлявани от един и същи сатанински клуб. Израз на тяхната последна наглост е декларираната подкрепа за агресорите, които нарекоха “цивилизован” избор.

Трагедията ни като народ и държава не е отсега. Тя идва от това, че т.нар. Велики сили винаги са налагали лидерите ни. И винаги изборът им се е определял от степента на робското самосъзнание на избраника. На нас дори и царската ни династия ще бъде внос от католическа Европа. Не на българския народ, а на тях се дължат ЧЕТИРИТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ само през последния век. Сегашната ни катастрофа е с най-жестоки последици. Това е очевидно програмиран духовен и физически геноцид, чиято цел е затриването ни като народ и държава.

ТАКАВА Е ИСТИНАТА!

И това унищожение не започна от преломната 1989 г. Неговите корени са дълбоко назад във времето, последствията от които е днешното наше страдание. А то е по-голямо от цялата история на повечето европейски страни.

Последната крупна агресия води началото си от 1980 г. Тогава апологетите на Новия световен хаос за първи път разбраха, че малка България им е сериозен конкурент в новите интелектуални технологии. Новооткритият завод за информационни носители ДЗУ – Стара Загора, те възприеха като лична обида. Това е причината срещу България да бъдат проведени мащабни провокации. Най-голямата от тях е наглото обвинение, че ние сме инициатори и съучастници в покушението срещу Ваше Светейшество. “Благодарение” на тази неслучайна клевета, католическа Европа, светът обединиха усилията си в серия от диверсии срещу моя народ. За да дестабилизира страната ни, те насърчиха ислямските общности срещу нас. Тази “пета колона” извърши серия от атентати, довели до невинни жертви. Само взетите изключителни мерки за сигурност попречиха и тук, като в Косово да се създаде етническа армия.

Пак отвън чрез юдейския кръг около управляващите, се внуши на тогавашния водач Тодор Живков, да предприеме непопулярни и за самите българи мерки за смяна на имената. Така довчерашните приятели и съседи, които заедно деляха радостта и скръбта, изведнъж станаха врагове. Тази сатанински дирижирана драма сега се повтаря с пълна сила в Югославия. Жертвите са едни и същи – балканските народи.

Новата юдейска “революция”, извършена преди 10 години в страната ни от стари и нови безродници със слугинско поведение и манталитет, е връх на програмираната наглост. Оцветените лешояди, наричащи себе си “демократи”, можаха да съсипят и ограбят материални активи на страната ни, на стойност над 200 милиарда долара. В тази сметка не влизат криминално избитите над 40 000 души наши сънародници. В нея не влизат и неродените 300 000 българчета, както и почти толкова българи, преждевременно заминали си от този свят. Духовното опустошение на нацията ни, което няма цена, също не влиза в сметката. В загубите не е включена и цената на хилядите добре подготвени и ерудирани специалисти, напуснали родината ни принудително, както и красивите ни момичета, които за да оцелеят, са се превърнали в проститутки и слугини. Първопричината за диверсията срещу народа ми – електронният гигант ДЗУ – Стара Загора – отдавна е унищожен.

В България не падат натовски бомби. Това е така, защото срещу страната ни е задействано много по-съвършено юдейско оръжие – политически еничари. Техният поразяващ ефект е уникален и многократно по-силен от всички досегашни латиноамерикански аналози взети заедно. Нещо повече. От много време това оръжие успешно се прилага във всяка балканска страна с изключение засега на Югославия. Така беше преди 100 години, така е и сега. Само мащабите са по-различни и многопосочни. Илюзията, че такова оръжие вече няма в “демократична” Европа, също отпадна. Нейното десетгодишно активно съучастие в престъплението срещу народите на Балканите показва, че еничарският бяс е обхванал всички европейски структури.

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО,

От времената след Всемирния потоп до тази година, едва ли човечеството е било поставено в по-голяма опасност за своето съществуване, както сега. Ако то продължи пътя си безропотно да изпълнява досегашната си античовешка програма на юдейското зло, не го чака нищо добро. Центуриите на Нострадамус, и не само те, са предупреждение и зов за промяна на модела.

Вие знаете, че последното пролетно равноденствие е разделна дата на две различни епохи. Юдейският паразитизъм беше дотук. Няма никакъв смисъл от проливането на нова кръв, след като светът е заплашен от тотален самоунищожение. Налага се шепата маниаци, подвластни на Антихриста, да бъдат изолирани от възможността да вземат нови извратени решения. Светът трябва да намери начини и механизми, с които да имунизира своите водачи срещу възможността да се превърнат в жертви – в слуги и черноработници на досегашните сатанински общества. СВЕТЪТ ЧРЕЗ ИСТИНАТА В СЛОВОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕЗОМБИРАН.

Убеден съм, че хвърленото зло и посятата отрова на Балканите оттук нататък няма как да не се върнат към тези, които са го извършили. Ако не се вземат спешни мерки, вонята от натовските бомби ще усмърди оттук нататък света. Волните и неволните съучастници имат все още възможност да спасят себе си и народите си. Не друг, а католическа Европа трябва първа да потърси пътя към промяната чрез ПОКАЯНИЕ. Не друг, а демократична Европа трябва да излекува АМЕРИКАНСКАТА ЗОМБИ-ДЕМОКРАЦИЯ. Тя е най-засегнатата и най-заплашената от самоунищожение. Не друг, а цивилизована Европа трябва да стане инициатор за създаването на НОВИ ОБЩОЧОВЕШКИ СТРУКТУРИ ЗА СИГУРНОСТ. Досегашните се оказаха неефективни и дори опасни за човечеството. Европа трябва да потърси отговорност от вдъхновителите, организаторите на т.нар. Косовска армия. Истинските подбудители трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност. Техните действия трябва да се тълкуват като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Само така Европа ще има шанс да спаси себе си и света.

ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО,

Навършват се 18 години от времето, когато моят народ бе обвинен като организатор и съучастник в покушението срещу Вас. В номерологията Вие знаете какво означава цифрата 18. Не смятате ли, че е редно преди датата 13 май да се каже ИСТИНАТА за това престъпление. Това ще помогне на всички ни.

Любимото Ви обръщение към света е християнският призив “НЕ БОЙТЕ СЕ!” /Лука 24:36; Матей 28:10/. С този призив Вие раздавате СИЛА. Преодоляването на чувството за страх е първата победа над злото. С него се изгражда вътрешната свобода на човека и той се превръща в личност. Само общество от личности може да носи отговорност за себе си и за света. само в такова общество могат да бъдат осъзнати християнските ценности и да се живее в хармония. Останалото е елементаризъм и цинизъм. Затова най-точният призив към света, може би трябва да бъде: НЕ БОЙТЕ СЕ! БЪДЕТЕ СВОБОДНИ!

Очаквам Вашите отговори. Те са необходими на всички ни, но най-много на тези, които могат да Ви помогнат. Ако мен ме няма, друг ще Ви отговори и благодари. Но отговор ще има.

 

20.ІV.1999г.
28 дни след
поредната агресия
срещу света

Христо Танев
член на културно-просветно
дружество “ЗИЕЗИ КАНАЗ”
пощенска кутия 1015
Стара Загора 6010