НАЦИИ, РЕЛИГИИ И ГЛОБАЛИЗЪМ

Национален, религиозен и  глобалистки проблем

Отношението към България и Близкият Изток е фундамент крайъгълен камък на политиката за в бъдеще от страна на Европарламента

 

Националности и религиозности – опит за изясняване на проблема

 

НАЦИИ И РЕЛИГИИ

 

ХРИСТИЯНСТВО  и  ИСЛЯМ

 

ИСЛЯМИЗАЦИЯ   - ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ

 

БЪЛГАРЩИНА

 

ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

 

ГЛОБАЛИЗАЦИЯ В РАМКИТЕ НА Евросъюза

И В РАМКИТЕ НА ПЛАНЕТАТА

 

БАЛКАНСКА ФЕДЕРЕАЦИЯ, ПОСЛЕ  ЕВРОПЕЙСКА И ЕДВА ТОГАВА …..………………..ГЛОБАЛИЗАЦИЯ

Явления на Балканите понастоящем

Албански национализъм

Македонски национализъм

Сръбски национализъм

Пантюркизъм

Всичко това гореизброено е плод на делата на Автора на глобализма.

 

Реалността каква е днес, тук и сега!

Факти!

Телевизия Скат и Атака – посока българщина и умерен национализъм /парите за двете явления идат от Русия, то е ясно/

 

Доган и тройна коалиция – посока ислямизация чрез джамии и рекомунизация – неокомунизъм  - стил Станишев./пагубно за България и българщината/

 

За да осъществим Учението на Учителя, /говоря за Беинса Дуно познат като Петър Дънов, неправилно свързан с днешните последователи наричани дъновисти/, което е изначално Христово, ние трябва да следваме модел, който позволява да го осъществим – КОЙ Е ТОЗИ МОДЕЛ?

 

Учителя говори за Русия като за постоянна връзка на духовна основа, но не визира панславизма и комунистическото й лице, а онази Русия, древната, духовната и истинската, тя е по-малкият брат,  абългарите са големият брат – „ще приемете от нея дан, тъй както Мелхиседек от Аврама” Мелхиседек е Големият брат в случая, но той приема дан от Аврам. – „когото и благослови.” „Днешната сила и слава тя – Русия – вам дължи.  Един сее, друг жъне..”

 

Истинската Русия къде  е днес, и какво общо има с руската политика!

Поливалентен модел на управление – петстранна коалиция, премиер на ротационен принцип и ново Велико народно събрание от 120 души

Модел Станишев

Модел ББорисов

Модел Дясноцентристки

Модел коалиционен

Модел неизвестен

 

Проблемът на глобализацията е, че нациите не бива да се претопяват, нациите трябва да си останат, а религиите не трябва да се икуменизират и глобализират, а всъщност да се превръщат в изначалната христова религия.

Икуменизмът е вредно явление за бъдещето на тази планета. Има ход по който човечеството достига неизбежно до познанието за своя произход и писменост и оттогава нататък, проблемът за религиите изчезва. Археометърът на Сент Ив Д Алвейдър прави това, но кой има интерес от прикриване на проблема за произхода на това човечество и най-вече на най-древния народ тука в лицето на българите!

 

Нациите и религиите, като въпрос са алфата и омегата на миротворчеството. Миротворецът, който ще дойде, ако няма изяснена правилна позиция по тия два въпроса, и  ако проповядва досегашната глобализация, ще бъде очевиден антихрист. Ключът за разбирането и различаването - кой е Антихриста и кой Христос, това е горенаписаното.

Защото как да се разпознаят – това е главното! Ще дойде един, който като Миротворец, ще обещава и ще върши чудеса, но това ще бъде пак същият, който досега е управлявал човеците по критерия – разделяй и владей! Как да бъде различен от другият, който ще дойде после, след като първият си е свършил работата по разделянето!

 

Най-добрата площадка за експериментиране на отношенията  „мюсюлмани, християни, юдеи, както и българи, турци и евреи”, това е България.

Претопяване на нациите, това е дело на антихриста. Поставяне на религиите в положение на равнопоставени сектори от музея, това е от антихриста.

Не е важно, кой на коя религия се кланя, важното е в тая същата религия, той да е изправен пред дилемата: с Бога или с Дявола, с Христос или срещу него.Това е дилемата, която разбива днешните глобалистки програми. Защото само тя поставя човека в състояние на правилен избор.

Българското „кълна се в дявола и Бога” е една от най-мощните глобалистки програми, дадена в ръцете на един български състав.

И забележете, точно този филм, стана много известен като мелодия в България.

Българските певци са много яко сатанизирани всичките, и те наистина не осъзнават, че обслужват силата на рогатия.

Християнство Ислям Юдаизъм

Българи Турци Евреи

 

Българи християни, българи мюсюлмани, българи юдеи

Българските евреи за кого ще работят – за Господа или за дявола!

От техният избор зависи толкова много.

Кое е по-важно – да си християнин или българин!

Ще има само един народ и това ще бъде Божият народ!

В него ще влезат всички българи, турци и евреи, които изпълняват Божията Воля  и с делата си служат на Господа.

Наименованията не са важни, по религиозен принцип какъв е човекът. Важното е какви са делата му.

Сега глобализацията предлага междуетнически конфликти, на база междурелигиозните противоречия. Косово, Албания, Сърбия. И както винаги фундаментализма на исляма побеждава, защото в неговите предписания има обещания, дадени не от Бога, за влизане в Рая, след изпълнение на дълга, без да се казва кой дълг и пр.

Участниците във възродителния въпрос, които създадоха противопоставянето между българи мюсюлмани и турците, трябва да се извинят за тази груба грешка на разделение пред Господа и да се проумее най-сетне кой бе авторът на този проект и неговото изпълнение. Защото е очевидно, че същият този автор седи и зад днес прокарвания План Ран-ът. Разрушенията от двата Плана са очевидни пред българската нация.

Двамата немирници пророци Мохамед и Мойсей е крайно време да заемат своето място на ученици в Школата на Христос. И да се приключи с неправилните им учения, които са оставили на своите последователи.

Всичко, което става в България, като управление за в бъдеще, би следвало да бъде функция на генералния въпрос.

България с кого ще върви по своя път – с Христос и християнската цивилизация или с Антихриста и неговата планировка, включваща погрешните постройки като преждевременно създадения Евросъюз.

Действащата програма би трябвало да бъзе вместо Европейски ценности, християнски ценности.

Бъдещото правителство на България трябва да отговори на тия два въпроса, с какви ценности ще върви напред страната. С европейски или с християнски ценности!

И да се назоват точно понятията такива каквито са!

 

Ако ще си играем на толерантност с исляма, трябва да се изясни фундаментално, произхода на исляма и неговото отношение към Учението на Исус Христос от Назарет.

Ще се извадят кадри от високите сектори на Вселенската информационна банка и ще се докаже, ясно и точно, кое как е било във времето. Никакви спорове няма да бъдат тогава нужни. Мойсей и Мохамед трябва да си отидат по местата и д а не се поставят редом до Спасителя нивга повече. Кошунство е да се поставят имената на обикновени хора редом до Спасителя, който при това е минал през кръста.

Ключът е в това, Истината да се изкаже и да се заяви на всеослушание, че една бъдеща управленска коалиция не може да управлява успешно през 21 век, ако не е стъпила върху християнски ценности. Това ще бъде изречението филтър за да се отсеят лицемерите и лъжците в новите европейски парламенти, които се кълнат в европейски ценности, но последните са лишени от звученето на Словото на Спасителя.

Нещо повече, на въпроса, кой е авторът на флага на Евросъюза, не се дава отговор, сякаш са забравили, че 12 –те звезди са взети от Откровението на Йоан.

Още отсега в България хората трябва да си изяснят йерархията на ценностите, за да ги управлява наистина този, който е техният пастир. В противен случай, докато българите имат неизяснено отношение към Бога и Господа, докато пеят че са с Дявола и с Бога и се кълнат в това, те по този начин ще затриват своето велико наследство от миналото и ще се превръщат в един обикновен беден и мизерен балкански народ, оставен на изживяване.

 

Ще ги циганизират и турцизират докато самите българи не извикат, и не проумеят с дълбочината на генетичната си памет, че са Божи народ, и че имат наистина важна работа да вършат, вместо това да бъдат слуги и  да прекланят глава пред нискоразрядни управленци и наставници, внесени отвън.

 

Отношението към Исус от Назарет и християнските ценности, това е филтърът на успеха в бъдеще за България! Европейските ценности и глобализация подготвят българите за слугинаж на Елита на Европа. Плановете Ран-ът и другия план с особено име………се изпълняват дословно поради неизясняване на позицията на българите по тези кардинални въпроси.

 

Най-големият виновник са днешната катастрофална ситуация:

1. Православието, което не представя Учението на истинският – Спасителя – Исус от Назарет.

2. Последователите на Учителя, Петър Дънов, които не предадоха Посланието, което последният им донесе в своите 80 години пребиваване тука в България.

3. Всички слепи и съзнателни последователи на злото на 20 век, наречено комунизъм.

4. Управниците на тази страна, които ядеха и пиеха на гърба на народа и високото културно и историческо наследство на нацията. Евтини андрешковци играчи на дребно, които шикалкавят в правосъдието и справедливостта на народа - нещастни материалисти, уловили се за потъващата гемия на комунизма.

4. Последователите на източните религии и култове, които не осъзнаха, че Изтокът след идването на Исус от Назарет не е повече старият Древен Изток.

5. Мюсюлманите в България, които така или иначе трябва да се определят, с Мохамед пророка или с Исус Спасителя.

6. Евреите, които в България, така и не разпознаха Спасителя, нито Учителя и продължиха да следват старото си верую.

7. Светските хора, които продължават да ядат и да пият, и да празнуват онова, което не знаят дали е наистина празник, и все под мотото, че те не вредят никому, но с егоизма си, допринасят обективно за нарастващото зло над българите, разкрачили се между Бога и мамона, избиращи в клетвата си, както Бога така и дявола.