Боричкане или каква е целта на днешната какафония

БОРИЧКАНЕТО ИЛИ ЗАЩО Е ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕТО


Какъв е Планът по който се движим? План на Князът на тоя свят, който е различен от Плана на Отеца на човешкия род. Какво се цели с този план?

Накратко – цели се известното на всички чрез песента на Фреди Меркюри – Год ноу! – или с други думи „Няма Бог!”

Цели се съвсем просто, хората на тази земя, да декларират безверието си и да се присъединят към плана на другия. Отричайки Бога, отричаме и Плана му като създатели след това влизаме в алтернативата – тоест плана на Княза на тоя свят. Много просто – ще възкликнете!

Но после пък ще се сетите и казаното: „Горко на тези, чрез които злото се осъществява, и чрез които идват изкушенията.” Иначе, картинката е проста – нямало ни зло, ни добро, а всичко било като една голяма Игра, в която ставало някакво си отсяване или пресяване на човешкия материал.

God no! – изпяваш или повтаряш на глас и ум, този рефрен, и готово! Животът ти като че ли поолеква, всичко почваш да го виждаш в по-светли тонове. И то, само от едно изречение в което декларираш, че Няма Бог!

Именно това е същината на Плана, и за да се проумее този план на Княза на този свят, са нужни понякога години, десетилетия, и когато със страдания и изпитания, осъзнаеш, за какво е било всичкото, се учудваш и казваш: Невероятно! Колко много усилия, колко много движения, колко много наливане от пусто в празно, колко много движения на материята, само и само за да се отрече Създаването на Човека от Създателя. Нямало Бог! Човекът е значи Бог! И той като такъв може да върши всичко, извън всякакви си там морални и етични системи. Всичко е позволено! Отхвърлянето на Бога – създателя, от тука се започва!

А сега накратко за Плана по който върви днешното ни ежедневие.

Кои са неговите главни цели?

1.Да се отхвърли Бога!

2. Да се покаже, че няма някакъв си Бог!

3. Да се нанесе удар върху Вярата, а оттам и върху дълбоката структура на човека, защото човек, който не вярва, в казаното му да следва от Висшия закон, и човек, който не чувствува написания закон в себе си, и човек, който не следва осъзнавания от очите и разума Висш закон на звездното небе, такъв човек, се води лесно за носа от медиите и егрегорите, тоест от колективното несъзнателно, които пък на своя страна се създават чрез направляване на общественото мнение.

4. Да се създаде недоверие и отчуждение между хората, всеки да гледа на другия с подозрение и скепсис. Когато не вярваш на другия и неговата работа, ти просто го парализираш, работата е продукт на колективната градивна енергия преди всичко. Да обединиш енергийните потоци на хората около тебе, това е залог за свършената работа впоследствие с тези люде.

5. Да се създаде чрез абсурдните реклами и медийни изяви Царство на глупостта, тоест онова което Еразъм изрази в своята Възхвала на глупостта.

6. Създаване на безвластие и пълно беззаконие от страна на държавата. А оттук се стимулира чувството за несправедливост, тоест че Правдата я няма, тоест че се живее се в свят на Кривдата и Беззаконието.

7. Да се докаже, че в този рухнал свят, при пълната липса на законност и справедливост, остава само силата на Парите, тоест на мамона, който е главен секретар на Княза на тоя свят. А главният секретар пък на своя страна отпуска парите само на тези, които се писват в плана на Княза на тоя свят. Колко просто, ще възкликне някой. Тоест енергията постъпва само по направление, които тласкат осъществяването на плана на Княза. Или играеш по свирката му и той ти дава полагащия се пай или заплата за свършената работа или направен боклук, или ако не се подчиняваш и не се вписваш в този план, оставаш без работа и съответно и пари. Липсва ти енергия, за да можеш да осъществиш своите планове, и когато само те се вписват по НЯКАКЪВ НАЧИН в неговите планове, тогава ти се отпуска енергиен ресурс.

8. Когато хората се превръщат в послушни кукли в изпълнението на този план, тогава те стават играчи от Сцената, върху която има известност, слава, пари, и всички онези малки лъскави играчки, които правят техния живот поносим. И естествено още повече ги карат да забравят главното, онова за което са тук на земята и за което са родени.

9. Когато върху сцената поредната кукла стане известна, тя може да си помисли, че сама управлява или пък че евентуално на един по сетнешен етап, би могла да се изплъзне от контрола на режисьора. И ако погледнем историята – ще се видят илюзиите на най-големите водачи в световната история, те малко или повече са играли по свирката на Княза. Като се почне от Наполеон и се стигне до Сталин и Хитлер през 20 век.

10. И така куклите се направляват чрез известност, публична дейност, медийна активност, даже и филантропия, но най-вече чрез силата на парите. Всяка една от кукличките рано или късно се задомява и сдобива със своята половинка, която също е част от отбора на сцената. А даже и се стига до там, че се организират публични предавания по телевизията на техния съвместен живот под формата на Големият брат ви наблюдава и обгрижва. Когато кукличката си изиграе ролята, и ако не дай си Боже, наруши някъде Плана на режисьора-кукловод, тя бива компрометирана и освиркана чрез медиите. Моментално я свалят от Играта на Сцената. А българската сцена е особена, от нея куклите ги свалят с много плач и сълзи. Направете справката за съдбата на българските политически фигури. Как слизат те от сцената? Големият брат очевидно си знае работата, и той е строг спрямо тези, които си позволяват да не изпълняват абсолютно плана.

Големият брат”, за съжаление, така му казват сега в медиите, но това ли е Създателят! Великият архитект и Създателят, едно и също ли са! Или може би, Големият брат, това е претендентът за новото творение човек, наречен биоробот – технократ, с изтръгнато сърце. Най-малко подтиснато и поставено в състояние на сън.

11.Главният лост на управлението, е безспорно паричната маса, чрез която се купува всичко, на второ място медиите, които раздухват слуховете и направляват обществените мнения в нужната посока. И не на последно място, това е силата на създаващите се от силата на това колективно несъзнателно, психическа енергия, видове егрегори, енергийни формирования в социума, които краткотрайно или дълготрайно се настаняват в обществения живот и въздействат върху живота на публичните места. Така например – в дадено заведение или градинка или площадно пространство, институция, обществена сграда, банка, или парламент, от множеството вече създавани до определен етап мисловни излъчвания на хората в тези места, над тях се образува едно трайно формирование, което веднаж настанило се над съответното място, вече започва да контролира и определя самата дейност в него. То се захранва от живата енергия преминаваща през него. И с тази енергия, то естествено управлява и самото пространство. Егрегорът на парламента е съвкупност от енергийните потоци на хората действуващи в този парламент, и с тях ежечасно се получава волю или неволю, тази постоянна енергийна обмяна, докато накрая човекът влязъл в вековния парламент, вече се идентифицира с него. Големият енергиен резерв се явява определящ спрямо по-малкия, и малките енергийни източници в името на собственото си пребиваване в комфорт, се адаптират бързо към мощния егрегор над тях. И някои само хора, още отначало се чувствуват като риба във вода, в съответното място, защото те просто са близки по вибрация на егрегора, обхванал съответното публично пространство. Тези, които не се приспособят към егрегориалното формирование, нямат друг изход освен този да се борят с дискомфорта.

12. Не трябва да се подценява лоста на слуховете, който в условията на тотално недоверие между хората, има богата почва. Слухът се пуска само за да се засее идеята в общественото пространство. Пълно доказване никога не е възможно, но там в гънките на съзнанието вече засяда едно мъничко „все пак”. И това още повече подхранва бъдещото недоверие.

13. Щурмува се обидата, човек се обижда естествено поради насаденото му от Стария завет чувство за достойнство, а след това търси своята малка правда и се бори за справедливост.

14. Щурмува се клеветата, говори се в отсъствието на човека и по негов адрес се лепят етикети.

15. Не се забравя използването на властолюбието, щеславието, хората всъщност се ловят най-много за власт, после за слава, а като цяло всички се борят да материалното и знаят че то е възможно само чрез парите. Който има властта и славата, ще ги има и парите, примера с Биг и Вип брадър. Но в същото време, този който има пари, той рано или късно ако поиска може да достигне до Властта и Славата, защото контактите до изпълнителния секретар в лицето на мамона, водят до генералния шеф, впоследствие.

16. Използват се какви ли не видове стръв за зарибяване. На един, слабото му място са колите, на друг – жените и ваканциите, на трети – пък яхтите. И така, предлагат се съответните уикенди, а иначе през работното време, в името на стръвта, робът на съответния фирмен егрегор, заради обещаното захарче, яхта или риболовна въдица или уикенд на Канарските острови, изпълнява всичко без да мисли, защото той вече е уловен. Той следва своята цел, в лоното на егрегора фирма. Която фирма пък има задачата да продуцира все нови и нови захарчета цели, за да може така да държи в подчинение своите под-опечни енергийни източници. Мениджърът на фирмата е само един прост изразител на този фирмен егрегор, който пък се помпи и направлява от състоянието на съответната утвърдена фамилия. Сто или двеста, или две хиляди фамилии, да, те всички се познават от Княза, и в тези фамилии случайни персони няма. Робите това са чиновниците, които са уловени да носят хамалски и безропотно своя товар, срещу предоставено им жилище, кола, покупка на уредби и прочие.

17. Главен метод на създаването на беззаконие и безвластие, това е окарикатуряването на публични личности. Включително и президента, и министъра председателя. Няма фигура, която да не подлежи на окарикатуряване. От естрадните звезди и спортни фигури, до водещите на шоу програми и чалга певици. Всички те са отглеждат в инкубатора на Главния режисьор, не естествено за да правят каквото си искат. И само един ход, или мъничък опит да прояват себе си, тоест да вършат онова, което е по съвестта им и сърцето им говори, могат да бъдат компрометирани, или със съответния компромат, или пък с някоя умела статия от медиите. И публичното пространство тогава започва да крещи, защото някой умело е вкарал в него съответния слух. Всички публични личности единодушно знаят, че за да са публични, и за да са известни, тоест 5 звезди, а не само една”, те трябва да се откажат от личната си свобода. Тоест само тази свобода - на тяхното сърце. Е, да! Те имат абсолютната свобода да избират между обувките от змийска кожа и дрехи от тигрова кожа. Но когато стане дума за гласа на сърцето,еххххххх, тогава става Голямата работа. ВЪЗНИКВА ДИЛЕМАТА! Да се събуди ли за малко чалга певицата или да продължи да носи диамантите на своя господар и да пее любимите му пошли текстове.

18. Впрочем, нужно е да се добави, че окарикатуряването на властта, включва и полицията, включва даже и самите служби за поддържане на ред и сигурност. Да, естествено! Та те са само едни пазванти, бодигардове, пазачи пред дома на Главния, а той самият всъщност, нека не забравяме гради Империята си – която носи името в крайна сметка –„God No”- „Год ноу”- Няма Бог! „Всичко е една комедия и игра, всичко е потънало в хаос, силата е в парите, които не миришат, както и в мрака-хаоса.” Нали това бе както казахме в началото, Генералната цел!

19. Беззаконие, безредие, безвластие, рухване на държавността и институциите. Безбожие!

20. Беззаконие и Безбожие!