Рано или късно телевизия БиТиВи ще бъде закрита и оставена в историята на лъжата

 

Очевидно е, че всяка сутрин по една телевизия, с името БиТиВи, вероятно „Би” идва от Балканска, финансирана отнякъде отвън или отвътре, но очевидно от платежоспособни хора, които със сигурност не са българи, се излъчват ключови предавания с ключови фигури от позицията на случващото се в ежедневието на България. И поканените идват за да бъдат излъчени и популяризирани. Станат ли известни в общeството, с тях е и бизнеса, с тях са и парите, с тях са и познанствата, с тях е известността, с тях е и късмета. Тъй е то в България, Родината на Левски и Ботев, но и родината на Андрешко и Бай Ганьо!

„Какво пък толкова, та нали Бог е все пак допуснал тази телевизия!” Така си мислят някои наивници! „И тя така или иначе, върши от време на време по някоя и друга благотворителност.” /Но в същото време, ще добави някой, и сее колко много лъжа!/ Да, наистина, колко много лъжа! 

Философията на поканените фигури в телевизията за съответното предаване, е много проста. Все пак, това е връзка с народа, „ще ме чуят мен, и моето мнение ще достигне до хората”. Във всеки един човек има тъй огромна нужда да бъде изслушан от водещия, и то по телевизия направена да бъде известна като тази, нали така? А зрителите! Народът - той бедният, не знае, фините ходове на манипулацията и всяка сутрин, хиляди пазачи, портиери, администратори, пенсионери, домакини  и пр., пускат прословутия БиТиВи канал, за да видят накъде духа вятъра. ЗА ДА СИ СВЕРЯТ ЧАСОВНИКА С ВАЖНОТО УТРИННО ПРЕДАВАНЕ! И една мастита фигура на едно момче юнак без калпак, с пловдивски произход, се величае от възможността да поднася някакви сензационни новини, но новини, режисирани от Майстора по Джиесема. /По подобие на пародийното предаване на Милен Цветков в съседната по манипулативен стил, Нова телевизия. Малки различия между двамината водещи, но очевиден е единния подход на техния избор от един и същи човек. Един и същ агресивен и самоуверен стил, един и същ метод на абсолютна привързаност към Господаря-работодателя!/

Така ли, е г-н Водещ! Вие ли вземате решенията, кого да поканите! Или някой ви подава идеите! Е, Майсторът по Джиесема! Тъй е то, това! Нали сте Наемник, плащат ви достатъчно! 

И защо е всичката тази лъжа, която се излива по утринните блокове? Защо е това настройване /в случая с предаването на 13 февруари – настройване относно партия Атака/ на хората по главните теми на деня. Докога въобще ще продължава тази лъжа!

Е, пък щом толкова се иска от страна на водещия утринния блок, високо платена телевизионна проститутка, то рано или късно, щом така продължават, ще бъдат наречени, справедливо ще бъдат назовани, точно с етикета като: Служител във Втора чифутска телевизия. /Чифутска в случая означава „старозаветна”.

Да! Втората, а не Първата! 

Втора след Нова телевизия! Да, заслужи си го водещият, след поредното невъздържано излъчване на мастития епизод, от сутрешния блок, в които двама юнаци - мъже – единият от които е някой си Азис, или Васко, ще правят семейство, и по този начин ще градят бъдещето на очакваното дете, заченато от единия от тях! А при това, единият се кани да му бъде майка, след износването на детето от истинска жена – о времена, комедия ли е това, или Содом и Гомор явно пристигат!/За справка – вижте информацията за предаването от 13 февруари, утринен блок/

Господа, за такова нещо, в Природата има наказания, и вие си го знаете. Содом и Гомор, има информация за тях, прочетете в Стария Завет и после не казвайте, че не сте били предупредени. Това няма да го бъде! Втори Рим няма да има на тази земя. Нали чувате добре! Отворете си ушите! И прословутата Балканска телевизия с име БиТиВи гордо излъчва такова сензационно чудо, за да се проучи от страна на някои хора, Кукловоди в сянка, как българите щели да възприемат това нещо!

Време е, собственикът на БиТиВи да се определи най-сетне, тъй ли ще я кара, защото времето е разделно. Докога Неговата телевизия ще разгражда българската нация! Все пак, неговата телевизия е на българска земя, и тука тази българска земя, това не е Америка! Това е страната на траките и българските канове, страната на богумилите, духовните кредитори на Европа и света! Който удря по тази страна и култура, удря по себе си! Който сече тази страна, сече клона върху който е стъпил.

 

Това е сериозен въпрос, зададен в началото на 2007 година към тези, които финансират телевизия БиТиВи! 

 

Нека българската общественост знае, че въпросът е вече зададен и часовникът отмерва времето за очаквания отговор.

Едно е да се правят допустими в етиката шаржове, но съвсем друго е, нагло да се лъже, и то с невероятна подмолна скрита агресия, изпълнявайки поръчение, за да се очерни или оклевети даден човек. 

Това е уважаеми Господа, истината за сутрешните блокове на тази телевизия, работеща със скъпа и прескъпа техника.  

А кой е този, който дава възможност професионалната техника да обслужва лъжата и лицемерието в обществото! Българин ли е този Господар на телевизията, именувана БиТиВи!

Откъде идва днешното заболяване на обществото и защо е нужно да се борим с метастазите обхващащи все повече и повече нацията, когато излъчвателят на вируса под носа на цялата нация, работи по точно тази телевизия, съвкупно разбира се, и с други някои Нови уж телевизионни канали.

Време е, тези честни български общественици, журналисти и обикновени граждани, да осъзнаят написаното, и да се осмелят да отказват на поканите, които им се излъчват куртоазно, но спекулативно, за участие в сутрешните блокове.

Лицемерието и послушанието на новия митрополит, гост на споменатото утринно предаване, скоро ще станат очевадни. Да, но същият този митрополит, ако е толкова сигурен че не допускайки папата на святото място в храма, е свършил нещо добро, защо не направи опит да спре и разрастването на вируса на лицемерието и лъжата в църквата?  А вместо това, е седнал на интервю, в предаване по най-антихристовата телевизия! Нима другите митрополити не виждат каква е насоката на предаванията на тази телевизия! А нима е толкова трудно Светият синод да излезе с едно заявление за някои пресолени предавания, наблюдавани от българския народ по нея! Нима е толкова трудно!Да, трудно е! И точно поради това, младите хора не вярват на днешното Външно православие!

И няма все повече и повече да влизат в православните храмове, /в тях днес удобно пристъпват видни бившите атеисти и партийни функционери/, защото в тези храмове отсъства Духът. В тях се е настанила попщината и администрацията.

Интервюто, което беше излъчена на 13 февруари, сутринта, уважаеми Господа, между водещия Пловдивчанин журналист и начинаещия по пътеката на православната администрация млад митрополит на пловдивска епархия, е най-точния пример за болестта, която разяжда нашето общество. 

Единият – водещ утринния блок, със самоуверено държане, кипи от енергия, но насочена в невярна посока, ревностен и послушен служител на една разрушителна за обществото ни телевизия, а другият – овчедушен и заблуден пастир, който смята, папата за еретик, а не вижда, че в момента за нашия Господ Христос, оставил чрез личния си пример Своето Учение, по големи еретици от фанатиците православници няма. Нима един истински патриарх като днешния Максим би мълчал, ако не бе под нечий контрол, цялата институция на Българската административна православна църква, пред безобразията, които ставаха през последните години, в които все повече изстиваше вярата в сърцата на уж православните християни. Защо мълчеше патриарх Максим? Нима той нямаше силата да заяви своята позиция! Нима и младият новоизбран митрополит не се размина след даденото интервю в коридора на телевизията, с другата кукловодска фигура в лицето на Азис! Нима не знаеше, какво следва по същата телевизия, и защо точно тази кукла Азис бе поканена случайно в утринния блок да говори след него? Нима Господ Бог е разрешавал поведение от рода на това, което се издига в култ чрез шоу звезди като тази на Азис! Ама ще каже някой, хората го искат и всеки има свещено право на избор! Е, да, ама утринния блок се гледа и от децата ни! И в този смисъл, по какво се различава откритата порнография от идеологията, която се изповядва от прословутата „звезда” на цигански фолклор! Тази втората е много по-разрушителна от най-откровения порнофилм! Да припомняме ли на водещия, какво е станало със Содом и Гомор! Нима водещият е толкова заблуден, и не е чувал за изкуствените методи на създаване на геьове и т.нар. „обръщане на резбата”. Нима геьовете са от Бога! Нима Създателят е създавал заедно с Адам и Ева и някой друг унисекс екземпляр! „Обръщането на резбата” не е от Бога и това го знаят даже и самите бездомни деца от Централна гара! А през това време на последните десетки години г-н Софиянски приютяваше бездомните кучета! Да, това са жестоки факти, Господа! Това са и въпроси към тези, които забравят поговорката: „Който сее вятър, ще пожъне бури!” 

АКО ПРАВОСЛАВИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ФАНАТИЧНО НАСТРОЕНО КЪМ ТЕМИТЕ ОПИТВАЩИ СЕ ДА ПРОМЕНЯТ ТОЗИ ОБЪРКАЛ СЕ СВЯТ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТАКА БЕЗМЪЛВНО И ПЛАШЛИВО КЪМ ТЕМИТЕ, АКТУАЛНИ В РАЗВРАЩАВАНЕТО НА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО, ТОВА ПРАВОСЛАВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПАСИ ДАЖЕ И БДЯЩИЯТ НАД БЪЛГАРИЯ СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ.

ТОВА ПРОВОСЛАВИЕ С ФАНАТИЧНИ ЛЮДЕ И СВРЪХОСТАРЕЛИ АДМИНИСТРАТИВНИ ЧИНОВНИЦИ, ИЗГЛЕЖДАЩИ СЪС СВОЯ ВЪНШЕН ВИД, КАТО ВКАМЕНЕЛОСТИ ОТ МИНАЛА ЕПОХА, КОЕТО Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНСКИТЕ ГРИЖИ НА НАРОДА, НЕ Е ПО БОГА! 

ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО Е ДРЪЗНАЛА ДА СЕЕ РАЗРУШЕНИЕ СРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, И КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА НАХАЛНО ДА ПРОПОВЯДВА АНТИЦЕННОСТНИ МОДЕЛИ, СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, СЪЩО НЯМА ДА Я БЪДЕ И СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗОСТАВЕНА В МУЗЕЯ НА ЛЪЖАТА.

 

Време е да се каже Истината за някои отживели вкаменелости от нашия социален живот ТУК И СЕГА, ЗА ДА ГО ИМА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ В ТАЗИ СТРАНА, за да могат младите хора в България да не се превръщат в геьове и проститутки, за да останат в България, за да се съхрани Културата на тази България. Време е да спасим младото поколение на България!

България ще бъде управлявана от тези, които съумеят да предоставят на младото българско население по-добър модел за живот и личностно развитие. Личностно развитие, това не е само материално обезпечаване и слугинстване в Кариерата на фирмата. Личностното развитие предполага изградени модели на баланс между материята и духа. Защото не е проблем да бъде купен един човек, за да служи като вярно куче на дадена телевизия! Не е проблем даже и да се купи цял един народ от роби. Проблемът идва после: Господарят, който прави покупките от този род, да съумее да задържи събуждащите се роби! Защото рано или късно, и най-заспалият роб разбира, че му дърпат конците с кадифяна ръкавица и направляват неговите интервюта по ДжиЕсЕма.

Много здраве на Дърпащият конците, тези на Телевизията БиТиВи, именувана вече като „Втора чифутска”, и тези конци на администрацията на Православната църква!