БИЗНЕС, ПОЛИТИКА, МОДА – ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ НА ТЕЗИ ПОНЯТИЯ
ПОРАДИ ИЗЧЕРПВАНЕ СЪДЪРЖАНИЕТО ОБСЛУЖВАЩО ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Понятията „Бизнес”, „Политика”, „Мода”, „Банки”, „Капитал”, „Журналистика”, „Религия”, „Спорт”и колко още други, в момента в сегашния им вид, са лишени от съдържанието, което спомага еволюцията на човечеството. Тогава какво търсим в тези понятия? Да продължаваме да се лъжем един другиго! И да изпълваме с илюзии нашия живот. Горките бизнесмени, горките, адвокати, горките политици, горките банкери, горките застрахователи, горките модни дизайнери, и още колко много други обслужващи Старата система! Може би ще трябва да се преквалифицират, защото със сегашните си професии, са се превърнали в нечувани търтеи на обществото, в хора живеещи на гърба на другите.
От техните професии се затруднява дишането на Майката земя, еволюцията на това човечество. Бизнес, който създава военни конфликти, оръжейна промишленост, модни студия, създаващи разврат, политически лобита, толериращи наркотрафика, войните, организираната престъпност! Банково съсловие, което умъртвява движението на паричаната енергия, и в името на виртуалните пари и високи лихвени проценти се опитва да изсмуква енергията от народа, за да финансира собствените си илюзорни проекти!
Как да продължи еволюцията на това човечество с ТЕЗИ ТЪРТЕИ И РАЗВРАТНИЦИ!
Кажете как! Кажете поне едно основание за да ги остави Нашият Отец Създателят да съществуват в следвашия етап в развитието на човечеството! Поне едно основание!

Аз ще ви кажа, че Авгиевите обори са препълнени и колкото повече боклук допринасяте в тях, толкова по-богат ставате! Тогава какво е това Бог-атство! Не е по Бога! ? Богатство от боклука, който се трупа, не е истинско Бог-атство! Значи, рано или късно, всеки който нарушава законите на Бога, му се отнема всичко. Авгиевите обори няма да се изчистят от Бога, и колкото повече търпим и допринасяме с пасивното си поведение, по-препълнени стават и по-богати и дебели стават отделните ТЪРТЕИ в това общество.
Защо народът да търпи тези ТЪРТЕИ и да допринася за увеличаването площта на Авгиевите обори! В единият случай народът ще престане да отдава своята енергия за тези Обори, а в другия случай ще страда редом с тяхното пренапълване и неминуемо рано или късно – изгаряне или унищожаване.
Едно дърво което не ражда плодове, то се отсича!
Сегашната система или ще се измени с разум и мъдрост, или ще бъде изменена с други методи. Еволюция или деволюция ще избират представителите на човешкия род!