Welcome

Е Г О И З Ъ М   и   С Е К С У А Л Н О С Т

Разстоянието е широко – от мис Мокра фанелка играеща кючек върху лъскавия джип до Телефона на доверието

ЗЛОУПОТРЕБА С ОСНОВНИТЕ БИО-ПРОГРАМИ ЗАЛОЖЕНИ В ЧОВЕКА

ПЪРВА ОСНОВНА МАКРО-ЗЛОУПОТРЕБА С ПРОГРАМАТА ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РОДА:

На основа на сексуалната функция в човека бе измайсторена т.нар. “сексуалност”, съвкупност от лъжливи психологически установки, целящи да покажат на съвременния човек разкрепостяване в това поле на неговия характер, а отдолу под тази дейност всъщност се извърши монтаж на цяла една огромна вълна на развлекателна секс и порно индустрия превръщаща човека в консуматор на секс магазини и салони, порно спектакли и фетишизъм.

ПРОГРАМАТА ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РОДА БЕ ГРУБО НАРУШЕНА И СЕГАШНИЯТ ЧОВЕК ИЗРАЗХОДВА ЕНЕРГИЯ В ТОВА ПОЛЕ РАВНЯВАЩА СЕ НА ЕНЕРГИЯТА ОТ ДЕСЕТКИ ПРЕДИШНИ ЖИВОТА ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РОДА.

Енергия за удоволстване – Енергия, която подхранва желанията на увеличаващия гигантски размерите си егоизъм.

Сексуална енергия, която може да бъде направлявана в името на човешката еволюция, но тя в обратна посока използвана всъщност върви редом с намаляване на естествените вибрации на честотно енергийно излъчване.

Умереното използване на сексуалната енергия отпушва енергийните канали и служи за откриване на енергийната система на човека.

Но прекомерното щурмуване на сексуалната чакра, както и на центъра на удоволствието, назован под името точка Граф, води само до едно – нарушаване естествения ход на повишаване честотата на човека, в която той съществува нормално, от 7-10 херца, тази честота би трябвало да нараства в посока на 13-16 херца.

Свръхнатоварването на ниските чакри, прекаленото стремление към удоволствия в този план, удължаването времетраенето на обикновения сексуален акт, неправилното използване на някои тантристки техники, всичко това води до оскотяване на човека и до неговото задържане в ниските честоти на съществуване.

Нарушаването на програмата за продължаване на рода върви редом с нарушаване на естествения импулс в човека към комуникация, към топлота и социалност, към хармония в човешките отношения, към естетически възприятия при физическото общуване, естествения стремеж към търсене на постоянен партньор в живота и създаване на брачен съюз, на естествения стремеж в човека – респ. жената да бъде красива и обаятелна.

И така, на базата на нормалното инстинктивно желание за сексуална близост, на база нуждата от красота и естетически възприятия,, на база нуждата от комуникации и социална атмосфера, на база чувството за сигурност и нужда от топлота и разбиране, на база естествения стремеж от сключване на брак и естественото породено чувство за самотност през последните десетилетия резултат на отчуждението, на база на някои експерименти извършвани с ниски честоти, включващи модулация на сексуални образи и представи, бе грубо нарушено естественото развитие на отношенията между половете.

Модата допринесе най-много за това. Филмовата индустрия начело с Холивуд, създаването на цели движения за феминизъм, гей, хомо и размиване на половете, доведе до изместване ценностния модел на семейството като основна клетка в обществото.

И така, схемата е проста:

На базата на проучване на тези нужди, програми заложени в човешката физическа природа, бяха видоизменени от определени действащи лица условията в които човек съществува. Нуждите оставаха. И тогава, на базата на променените условия, външни параметри, на човека нищо друго не му остава, освен едно: да се приспособи към новите условия.

Новите условия: какви са те! Принуждаващи човека да се съобразява с тях. Ако е свикнал да бъде по-топлолюбив, и по-открит и емоционален, когато види разголена жена, той трябва да се сдържа и да се прави, че не я забелязва. Защо! Ами защото този Илюминат /посветен/, който е разработвал програмата е емоционален евнух или още по-зле, е просто един от извънземните сътрудници на даден екип, който се опитва да манипулира човешкия род, без да се съобразява, че този човешки род си има свой Баща..

СЪЗДАВАНЕ НА ПРОГРАМА НА ГЛОБАЛЕН ЕГОИЗЪМ, НАРЕЧЕНА
НОРМАЛЕН АЛТРУИСТИЧЕН ЕГОИЗЪМ

Няма нищо чудно, че ако динозаврите изготвят програмите за развитие на човешкия род, човешките деца да закачат като мартеници малки динозавърчета, вместо цветя.

ВРЪЗКАТА НА ЕГОИЗМА И СЕКСУАЛНОСТТА - ПРАВОЛИНЕЙНА!

Символ “Ледено момиче” – хит в музикалните класации

Чрез сексуалността, която бе изкуствено създадена в съзнанието на човека се създадоха условия за пораждането на обичайното мислене, че да си егоист, това е напълно нормално, и даже че има един алтруистичен егоизъм към който се стреми сегашното човечество. Но кой го казва това, освен тези които сами не са хора, а извънземни нашественици, отклонили се в своето еволюционно развитие и стремящи се да го изправят на гърба на човешкия род

Небесният Отец наблюдава всичко това и изчаква времето на развръзка.

Новоизкованият мит на 20 век – “Човек трябва да опита от всичко – Опитай докато си млад!”

Егоизъм и сексуалност – за нуждата от удоволствие в този сектор

Ендорфините!

Природо-инстинктивен чувствен мир

Его- емоционален чувствен комплекс

Инстинктивно-емоционален комплекс Чувствен комплекс

Социална призма Инстинктивно емоционален комплекс /инстинкти/

Чувствен комплекс /чувства/

Разум /нисш разум – пресметливост на ползата, интереса, печалбата/

 

Е Г О И З Ъ М – ЕГОЕМОЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКС, УПРАВЛЯВАН ОТ НИСШ РАЗУМ

Секс Инстинкти-емоции Нисш разум Пари – интерес-печалба Душа – чувства

Инстинктите и емоциите се подчиняват на нисшия разум и се управляват от парите, чрез които се контролира цялата система изградена на база “нисш разум”.

На тази база е изградена цялата система на развлечение и удоволствия за интелекта в стил Холивуд шоу индустрия и порно индустрия. Накратко развлекателната индустрия обслужва паричната система и всеки един, който я захранва със своето иначе невинно присъствие /право на отмора/ всъщност захранва ламята на паричната система, която поражда нови и нови метастази. Най-раковата система, това е парично финансовата система.

 

СЕКСУАЛНОСТТА ВПРЕГНАТА

В КАРУЦАТА НА ПАРИЧНАТА СИСТЕМА

Символичен образ – мис Мокра фанелка, сутиен пълен с пари, танц на пилон и обхождане на публиката за пари, всъщност паричната система управлява всичко, а не емоциите или свободата на инстинктите, “назад към Природата”. Назад към природата е най-хитро измисленото движение редом с битълсманията и хипидвижението. То се управлява изцяло от парите. Под флага на освобождаване на човешката природа и разкрепостяване на човешката сексуалност, бе импулсирана мощната вълна на порноиндустрията.

Разкрепостяването всъщност обслужва банкерите, които продължават да смучат натрупвайки нови метастази на системата.

Най-фините митове се изковават като се взема частица от благородието на дадена движеща се светла идея, след това тази частица се трансформира, така че хората да я виждат външно, а всъщност отдолу под нейния образ е вече монтирана цяла една установка като айсберг, която веднъж поела човешкото съзнание, не го изпуска от своя лабиринт.. Изводът е: Системата на тъмнината съществува не за да бъде надхитрена от обикновения човек.

Над-играване на системата и нейните опити за манипулация.

Само Небесният Отец над-играва всички ситуации.

Социална Биологична Интелектуална Емоц-чувствена

Общество Физ.тяло Разум – нисш и висш Емоция-чувство

Сексуална…………………Топлота

Секс-физическа любов…..Природна любов

Сексуалност………………Любов

Природна любов…………Духовна любов

 

 

.