Класацията Хеликон – критерий за степента на зомбиране 

 

Всъщност кой определя значимостта на книгите, които се борят да присъстват във великата класация на име „Хеликон”! 

Вижте фактите! 

„Размърдай си задника” – тази книга оглавява списъка на класацията Хеликон. 

Тази книга отразява и политиката на този, който изработва класацията, и не случайно е поставено това заглавие начело. То много точно отразява като във фокус същността на самата стратегия на Хеликон като фирма.

„Купувайте много книги! Осигурете си поличка за книги!” „Не се колебайте да зарежете дадена лоша книга, почнете друга. Не обичам книги, които ми набиват канчето. Назидателни книги!”  

За съжаление, не знае този юнак, без калпак, който прави класацията, че главният мишеловец отдавна не се занимава с назидания, тъй като той няма отношение към мишките-хора зомбита, освен като към някакви непотребни животинки, които трябва да изтреби или подчини. Назиданието, това все още означава въпрос на отношение, а когато нямаш отношение, ти просто създаваш мрежа от невидими капани в които бедните животинчета се улавят, и след това следва процедурата на изтребване. Ех, какви велики журналисти, е отгледала родната българска култура. „Размърдайте си задника, господа журналисти и дайте път на класацията Хеликон!” Уважаеми Господа, може ли така да продължаваме в този стил и докога! 

Задайте си поне един път въпрос, откъде се получава главоломното увеличаване броя на дегенератите в тази нация! 

Сълзи, печал, размисли, анализ и пр.!  До какво доведе поколението от синове и дъщери на свалената комунистическа олигархия! Издателства, които издават книги от подобен род! Комунистическите пари създадоха  множество имбецили. С тяхната продукция днес се създават геьове. Създават се дегенерати, и всичко това се прави в състояние на пълно осъзнаване от страна на родните медии и издателски групировки. Сякаш издателите и разпространителите на подобни шедьоври нямат деца и няма да жънат онова, което сега посяват в главите на обърканото младо поколение.

Класацията Хеликон ще съществува докато го има настоящото безхаберие от страна на всички нас! Андрешковщината в лицето на водещите тази класация, рано или късно ще трябва да престане! Впрочем те са същите, които прокарват и философията на шоу звезди като Азис! Време е да чуем фактите! Камбаната бие!