ЕРЕТИЧНИТЕ ТЕМИ

Родовото имениехората могат да живеяг извън големите градове и вътре в градовете са загубили способността да се развиват духовно. В градовете се фабрикува човека консуматор и човека биоробот, технократ.

Община – понятие, което е претърпяло пълно обезценяване покрай експеримента на болшевизма. Общините, са били опитани в ранга на колхози, совхози, ТКЗС, все насилствен начин - опит за изграждане на нови модели на съжителство. Сегашните експериментални общини /екологични, кибуци и прочие/ са изцяло функция на паричната система или пък на действуващия в тях личностен авторитет. В този смисъл обикновените хора в социума се отвращават от това понятие. В съзнанието им възникват образи за колективни съжителства, общи жени, каторжен труд. Понятието върви редом с другото опасно понятие за секта. Всеки един който е дръзнал да излезе от рамките на общоприетото в социума мислене е сектант. Сеуктите, според разпространеното мнение в социума водят до психични болести и разстройства.

Отрицателната лихваосвен познатия начин по който парите могат да се акумулират, съществува и друг начин при който самите пари като енергия могат да извършват оживление на икономиката. В самите банки, чрез лоста на лихвения процент се получава обездвижване на финансовата енергия и нейното контролиране от Силните на деня, един малък елит от хора, които смятат себе си за богоизбраници.

Безплатна слънчева енергиясамо когато човек се освободи от оковите на своята зависимост към Матрицата, която го приковава с енергийна зависимост – плащане на сметки за ток, парно и вода, само когато човек остане независим потребявайки храна от природата, той може да се нарече свободен гражданин на планетата-майката земя.

Женската природна енергиясамо когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на майката земя и планетата, и когато осъзнае кому да дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателят.

Матрицатасистемата се контролира от Енергийно информационни паразити.

Зомбиранеподдържане на човешките същества в ниски честотни състояния на

Съзнанието

Доброволно зомбиранепродаване на психическите сили си заради пари, удоволствие, материална изгода, стремеж за власт или щеславие., а понякога и заради необходимостта някой да те води и напътствува. В последния случай, имаме неосъзнато доброволно зомбиране.

Неосъзнатно зомбиранеобичайното влизане в похлупака на действие на даден енергийно информационен паразит.

Свобода – способност да се мисли не в установки наложени от обществото.

Свободен човекчовек, който може да възприема чуждото нетрадиционно мнение и мислене и може да си задава въпрос относно мотивацията на изразяващия го.

Несвободен човекчовек, който мисли в категориите на матричната логика, според мен и не според мен. Според него, това означава да отговаря на предварително изплетевана мрежа от установки в неговото съзнание. Изплитането се извършва в заведения за индоктриниране нареченпи университети и институти, или пък само училища, гимназии, колежи. В света на матрицата, на образованието затова се дава толкова тежест, защото по време на самото образование се извършва вкарване в доктрината.. 0 наречено “индоктриниране”.

Енергийно информационен паразитчетвъртоизмерна същност, която има способността да се въплъщава в трето измерение. Да смуче енергия, да паразитизира.

Измъкване на човек от затвора на Матрицататова е операция, която може да трае от дни до години. Главното е да успееш да създадеш точка репер в съзнанието на слушателя, и тогава вече върху нея, ти можеш да продължиш посаждането на нови и нови понятия.

Повдигане на енергийните честоти – това е нещо като да надуеш тромпет и да се опиташ да акумулираш гласа си в предната част на тръбата, тоест да духаш и да очакваш звука да се появи на другия край.

Поставяш ръката си отдолу върху муладхара чакра и след това другата върху сърдечното начало по средата на гърдите, и съединяваш двата края с проводника на мисълта и осъзнаването. Енергията протича. След това опитваш второ: връзка между Муладхара и Аджна, също и, Муладхара и Сахасрара чакри.

По тръбата трябва да протича енергия и когато има ток по нея, тогава и честотите се повдигат. Ниски честоти, високи честоти, това са функция на течението на енергията. Когато налягането е голямо, тогава и струята е силна, натискът отдолу нагоре поражда течението по тръбата. Издига се нагоре енергийния поток. И оттам и честотата също се повдига. Разликата в честотите – долу и горе също играе немалка роля. Когато разликата в нивата, енергийно горно и долно е голяма, тогава и потокът е мощен и силен, за нагоре.

Разширено съзнание, високи честоти, осъзнаване, ясно съзнание, висока способност за концентрация. Висок интензитет.

Работа върху енергийното тяло и повдигане на честотите – гръбначен стълб, енергийни центрове

Работа върху емоционално–чувственото тяло, осъзнаване на егоизма и гордостта

Работа върху взаимоотношенията с хората – преодоляване на индивидуализма

Работа върху себеконтрола

Работа върху социалната психоанализа – обкръжението -"аз и неаз"

СВРЪХЕРЕТИЧНИ ТЕМИ

1. Понятие за Карма – истинска и лъжлива карма

СЪДБА НЯМА!

Има манипулация на човешкия род с подобни понятия!

2. ЕГРЕГОРИ, ЕГРЕГОРИАЛЕН ЧОВЕК, ЕГРЕГОРИАЛНО ЧОВЕЧЕСТВО

Всеки човек, който и да е, има връзка с егрегорите, и когато се появи пред вас, той е винаги почти в нечие влияние. Но когато вие видите в него вътрешния човек, ако го има естествено, тогава вие може да работите с него на надегрегориално равнище.

В повечето хора, егрегорът не позволява контакта, ако този контакт не му носи пряка полза или енергия.

Повечето контакти протичат на равнище – първо връзка с егрегора, и после, ако той позволи, е възможен някакъв контакт. Изключения, само в случаите, когато се плаща в енергия или пари. Тогава в тези случаи, може да се откупи съответния човек, точно така както е и било по време на робовладелските пазари за хора. Абсолютно копие! Нищо не се е променило, същата кастова система я има и сега в нисшия астрал.

ПОЗНАНИЕТО ЗА ЕГРЕГОРИАЛНОТО ЧОВЕЧЕСТВО И ЕГРЕГОРИТЕ БИ НАПРАВИЛО РЕВОЛЮЦИЯ ПО-ГОЛЯМА ОТ ФИЛМА МАТРИЦАТА

ОЧАКВА СЕ КНИГАТА ЗА ЕГРЕГОРИТЕ!

home_load.gif (1896 bytes)