www.imadrugpat.org

ПРИЯТЕЛИ,

Замисълът на този сайт е прост.

Да видите, да чуете, да осъзнаете, да усетите, и да почувствувате, че има и друг път, различен от онова, което всички знаем, което е набивано със сила в съзнанието ни от действащата с насилие утвърдила се сегашна система.

Естествено е, че единствено личният пример на всеки от нас и личният ни опит преживяната натрупана опитност, са най-добрият ни водач, съветник и критерий за пътя. Но ето вижте! Нормален ли е пътя по който сега върви днешното човечество? Нима е нормално всичко това, което става около нас? Казва ни се: Така е било, така и ще бъде!

И с този мит-лъжа, че няма по-добро от сегашното, че никой не бил показал друго по-надеждно, с тези лъжи, нас ни лъжат и ни набиват в съзнанието със средствата на образованието и медиите утвърденото допотопно мислене, че Човечеството еволюирало по този начин бавно, и че всичко това сега, което наблюдаваме с насилието и лъжата, това било нормално.

А защо не погледнем историята на човечеството и наистина ли то се развива и в какъв смисъл това се нарича развитие? Може би развитието на човека, според някои, това са технологиите и интелекта! Може би Хари Потър и Бил Гейтс ще бъдат моделът на новия човек!

Така ли ще продължи да се развива човечеството и наистина ли няма и по-добри пътища пред него като модел на развитие?

И как да се демонстрират по добрите алтернативи като как да им бъде позволено да се представят, когато има интерес от увековечаване на действащата система и матрица. Нима слънчевите технологии, новите безлихвени отношения, нови образователни технологии свързани с незомбиране и индоктритиране биха могли да бъдат допуснати от страна на диктатът на петролните компании, банкови консорциуми и медийни гиганти и образователни утвърдени колежи.

Ах, традицията! Традицията, онова сигурното! Онова, с което се държи в ярема сегашното човечество. Но нима в тази традиция няма място за новото! Новото естествено би я разрушило, или най-малкото би накарало хората да се замислят ами че защо пък да не опитаме да излезем за ден два сред природата от тези гигантски инкубатори-градове човечарници, в които мисленето ни е затворено в тясното пространство от плащане на сметките и наемите до развлеченията и сигурността, осигуровките, застраховките!

Кажете, наистина ли така иска да живее сегашноточовечество!

В страхови установки и сексуални извращения, в ниските честоти на страха а и сексуалния нагон, или може би в онова, което може да почувствува всеки, който е излязъл за час два сред природата.

Защо да продължаваме да живеем по този нечовешки начин, това не е път на развитие свойствен на сърцето и душата на сегашния човек. Той иска да си поиграе, да се усмихне, да се почувства леко в сърцето, за какво му са куфарчетата с папки, джиесеми и кредитни карти, когато сърцето му е празно, когато не е усещал, нито чувствувал топлина в сърцето си, когато любовницата и жена му гледат на него като на механизъм за лична изгода.

Кой от действащите бизнесмени не би заменил статуквото си на баровец и филантроп само срещу една усмивка в лицето на любимата жена! Но те естествено не знаят, че това е възможно и им е било казано първо ще станеш богат, и едва тогава ще можеш да бъдеш свободен. Е, каква свобода са извоювали силните на деня! От тяхната деятелност животът на земята се превръща в още по голям ад! А те все вървят и крачат към светлото бъдеще, към европейските фондове и бъдещ просперитет! Телата им, те вече са добре доборудвани с енергетика, съобразно курсовете на рейки и масаж. Но сърцата им, ето тук е проблемът! Те са нещастници! Пълни нещастници!

Нещастници, които не знаят, че са се превърнали в храна за действащите енергийно информационни паразити. Паразити, а нима има такова нещо!

А не! Няма! Но просто нещата не вървят защото едни и същи енергийни същности искат да живеят за сметка на другите!

Защо да не се говори в публичното пространство за тези енергийни паразити! Защото може би тези паразити са невидими за обикновеното око! Невидими на затова пък упорито действуващи.

Нима Господ Бог им е дал правото да бъдат вековни паразити! Не разбира се! Докато ги търпят тези отодолу по веригата, тези паразити наистина се увековечават!

И така, докога тези енергийно информационни паразити от нисшият астрал ще продължават да мърсят Природата, докога ще развращават и съсипват човешкия потенциал!

Вижте децата сега! Какво се извършва с тяхното образование! Теснолинейно профилирано ориентиране само в едно полза, печалба, пари, реализация, просперитет. В сърцата пустош! А това ли е човекът!

Човечеството сега се е разделило на две групировки: Първата обсебена от самите енергийно информационни паразити и то така, че тази част се е сраснала в някои области със самите паразити. И в този смисъл тези хора вече не са хора! Тоест те са хора под контрол или наречени зомби. И другата част на човечеството, която все още осъзнава и умее да вижда реалната ситуация. С тази втора част все още може нещо да се направи за подобряване участта на човека.

Но в момента като цяло, човечеството живее под контрол на тази група енергийно информационни паразити, и е време да се прекъсне този процес! Време е човечеството да каже стоп на енергийно-информационните паразити! А будната му част е време да излезе по улиците и да да поеме в ръцете си управлението на цялата планета!

Никакви европейски съюзи, натовски образования, политически партии от всясакъв калибър, не могат да решат проблемите на земята! Проблемите ще бъдат решени с будните земни жители и най-вече с помощта на Могъщият Съвет Наблюдатели на Земята под егидата на великият Небесен Отец Създател на човека.