Welcome

ИНДОКТРИНАЦИЯ

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА, ЧЕ СЕГАШНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е С АДАПТИРАНИ ЛУЦИФЕРИАНСКИ ЦЕННОСТИ
/А ИНАЧЕ Е ПРИЕТО ДА СЕ МИСЛИ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ С ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ/
ОСНОВНИ ХРИСТИЯНСКИ ГРЕХОВЕ И ТЯХНАТА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ КАТО ОСНОВНИ ЛУЦИФЕРИАНСКИ ЦЕННОСТИ

1. Гордост Да се чувстваш добре в себе си и да не се интересуваш как те възприемат. /непукизъм, увереност в собствените сили, чувство за достойнство/

2. Лакомия Ако нещо го чувстваш, че е правилно, направи го. А ако се окаже добре, още веднаж го извърши. /Смело прави всичко. Не се ограничавай./

3. Мързел Винаги трансформирай света около себе така, че да ти става по-лесно да живееш в него. /Постигай нещо по най-краткия път, по най-лесния начин./

4. Алчност Никога не се задоволявай с онова което имаш, старай се да придобиеш повече, и колкото се може повече. /Трупай и акумулирай./ Парите съвсем не са причината за съществуването на злото. Важно е за какво се използват и как се използват.

5. Сласт, похот Самата природа на мъжа е такава, че се възбужда, а ако не е женен, как може да се справи. Въпреки всичко, ако не си женен, ти трябва да се задоволяваш. /Похотта е природно качество и води до освобождаване.В същото време жените изпълняват своя стремеж да се харесат на мъжа като използват за това своята природна красота/

6. Завист Да завиждаш на другия, това води до още по усилена работа за постигането на онова, което искаш. /Това е като стимул за развитие./

7. Гняв Прави на другите, което е необходимо, но преди те да са го направили спрямо теб. /Това е като основна характеристика в бойните изкуства. Да изпревариш атаката на противника в двубоя./

Отношение към милосърдието и неотвръщането на удара с удар.

 1. Християнството проповядва милосърдие и състрадание.
 2. Християнството следва заповедта на Спасителя: Обичай ближния си като свой собствен брат, възлюби ближния, не прави на ближния онова, което не искаш да правят на теб.
 3. Християнството проповядва съгласно Посланието на Спасителя, да не се отвръща на удара с удар. А напротив ако трябва, бъди готов да посрещнещ още един удар от него.
 4. Според луциферианските ценности, не трябва да се излъчва никакво милосърдие и състрадание към противника, тъй като априори се приема, че той като твой враг не го заслужава.
 5. Според луциферианските ценности никакво доверие не бива човек да има освен на себе си, даже и на себе си не може да се довери.
 6. Според луциферианските ценности на удара се отвръща с удар, като противника първо се предупреждава, след което се унищожава.

Цялата ни сегашна култура като се започне с политическия живот и избирателната система, водеща до зомби демокрация, медиите, зрелищата по стадионите, престъпността, законодателството, образователната система и индоктринацията в нея, шоу бизнеса, поп музиката, конкурси за женска красота, модни програми, развлекателни програми и списания и пр., цялата култура на сегашното общество никога не е била по-близо до лицемерието, което сега е надянала: Представя се за култура на християнски ценности, а всъщност е дефакто култура на луцифериански модели. Цялата култура е просмукана от луциферианските ценности. Уважава се най-много Златния телец, който управлява всичко останало физическа сила и красота, интелект, качества, бизнес, морал, религия, култура и пр.

Ето какво е казано в Доказателство за Нова Сатанинска ера: Това бе силата, обвинявана, че е причинила религиозния диспут относно мерките за контрол на раждаемостта довел до неохотно приемане, че сексуалната дейност за удоволствие става постоянно явление. Това бе Дяволът, който накара жените да показват краката си, за да възбуждат мъжете същия вид крака, станали сега социално приемливи за гледане, показвани от младите монахини.Кого обслужва сегашната мода ако не тази религия, която твърди, че паролата й е удоволетворяване, а не въздържане, и че човек е само тяло, инстинкт, емоционалност, които трябва да се удоволетворяват! Всъщност модерната жена дали различава естественото си желание да бъде харесвана от онова, което прави, само защото обществото е наложило тази мода!

Кой налага модата, как се налага модата, има ли по-голямо насилие от онова, което е невидимо изплетено чрез финна мрежа от заговорници? Кой стои зад библията на Антон Лавей? Толкова ли е бил далновиден Антон Лавей, та да се прицелва в най-слабите точки на християнството?

Все пак, това е заслуга и християните, би трябвало да му благодарят.

Луциферианци

Клон - Свободомислещи сатанисти основни черти

Стремеж към усъвършенстване – желание да развиваш себе си.

Демонстрация на своята гордост, във всяко едно нещо което вършиш.

Отричане определението на добро и зло, на правилно и грешно.

Обожествяване на себето – азът или егото.

Утвърждаване на себесъхранението.

Поставяне на пиедестал на себереализацията.

Положителни страни на последователите на Библията на Антон Лавей

Уморени от лъжа. Стремеж за откриване и обожествяване на истинското Аз. Вярващи единствено в Себето и себереализацията.

Единадесет Сатанински Правила на Земята

 1. Не давай мнение или съвет преди да са ти го искали.
 2. Не казвай безпокойствата си на другите, ако не са поискали да ги чуят.
 3. Когато си на чуждо място, окажи нужното уважение или повече не стъпвай там.
 4. Ако някой ти дойде на гости и се опита да ти навреди, отнеси се с него жестоко и безмилостно.
 5. Не прави сексуални предложения преди да си забелязал някакъв сигнал отсреща.
 6. Не взимай онова, което не ти принадлежи освен ако не си установил, че то се явява като бреме за другия и той самия иска да бъде разтоварен.
 7. Признай силата на магията, ако си я използвал последователно за да задоволиш своите желания. Ако отричаш силата на магията след като си я използвал с успех, тогава ще я загубиш, както и всичко което си получил чрез нея.
 8. Не се оплаквай за нищо от което се нуждаеш за себе си.
 9. Не навреждай на малките деца.
 10. Не убивай нечовешки същества освен когато си нападнат от тях или за храна.
 11. Когато се разхождаш в свободна територия, не безпокой никого. Ако някой те безпокои, помоли го да спре. Но ако не престане, тогава го унищожи.

 

Десет идеала на свободoмислещия сатанист

 1. Изпитвай гордост от това, че си свободомислещ сатанист и знай, че рядко се срещат подобни.
 2. Подбирай думите си грижливо защото те са ключ към познанието тъй както могат и да бъдат ключ към разрушението.
 3. Не проявявай милосърдие пред очите на своя противник. Това ще допринесе за неговото падение.
 4. Знай, че няма Бог там горе, ти си сам този Бог.
 5. Ако някой се конфронтира с теб, без никаква причина, а просто да се забавлява, помоли го да спре, и ако не престане, изцяло го смажи с цялата си сатанинска сила.
 6. Не позволявай никому да те кара да се чувстваш, че в избора си да бъдеш сатанист си допуснал грешка.
 7. Отдай се на полета на своите желания инека никакъв епитет за егоистично не те смущава, тъй като ревността е тази, която изгаря другите мозъци.
 8. Запазвай своите дела в тайна за да се чувстваш добре.
 9. Знай, че само ти си този, който може да ти помогне в този свят, а не някакъв си там, увиснал на кръста заради теб.
 10. Знай, че като ставаш сатанист, ти вече си се отделил от общото стадо. Ти вече не си само следовник, а може би и водач.

 

Аз харесвам

от Дикън Ворфелък

Много хора са ме питали защо съм станал сатанист. Преди всичко, аз не съм станал, а всъщност цял живот съм бил сатанист, защото това ми е харесвало. Аз обичам толкова много неща, които никога не съм искал да ми липсват, неща които са били част от моя живот, от които съм се нуждаел да живея.

Аз обичам да вземам сам моите собствени решения.

Аз обичам да съм това което искам.

Аз обичам да манипулирам.

Аз обичам да имам контрол.

Аз обичам да бъда различен от другите.

Аз обичам да бъда индивидуалност.

Аз обичам да бъда силен.

Аз обичам да бъда с широко отворено съзнание.

Аз обичам да бъда уплашен.

Аз обичам да виждам през очите на другите.

Аз обичам да бъда Бог.

И така, ако другите религии описват всичко това като “зло”, тогава аз заявявам, че аз съм най-голямото човешко зло, което някога сте видяли.

 

“Аз пък обичам да служа на другите” – е казал Мъдрецът. “Не съм Бог и не искам да бъда, а съм слуга на другите.”- И пуснал рибата да плува в потока на сатанисткия ручей. А той щял рано или късно да се превърне в нещо ново, което да подхрани голямото море, в което да се разтвори с натрупалата се в него киселина на мината, покрай която минавал.

Какво иска един последовател на Нематрицата

Аз искам да бъда свободен и необвързан.

Аз искам да имам контрол върху себе си.

Аз не искам да бъда манипулиран.

Аз не искам да бъда във властта на Матрицата.

Аз искам да получа себереализация.