Welcome

 

ИМА ЛИ АЛТЕРНАТИВА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Всъщност ако трябва да бъдем точни, Новият Световен Ред не съдържа нищо ново, освен наименованието си, сполучливо избрано от Служителите му, в края на 90-те години. Всъщност, това е Старият ред, който иска да се съхрани на всяка цена. Обявявайки се за безалтернативен, той диктатурства, като провежда по план окончателния стадий на една “Работа”, представляваща чист Заговор, започнала още през 1776 и нахално декларирана върху самата еднодоларова банкнота с очебийна масонска символика.

В края на 2000 година, служителите на Новия Световен Ред гледат на бъдещия Ред като единствен път за следване от човечеството. Друг избор според тях няма. А и да има, те просто прилагат старата изпитана практика. “Щом не го забелязваме, със силата на банките и медиите, които държим в ръце контролираме и възприятието на хората, следователно го няма.” Никакви алтернативни експерименти освен тяхните не се допускат. А когато се появи някаква новаторска идея от типа на “екоселищата”в които обаче липсва “обичайната парична система”, “майсторите боравещи с банковия капитал”, лесно подхващат начинанието, отпускат средства и начаса е готово цяло едно екоселище, което даже претендира, че е “устойчиво” и в равновесие с Природната среда. Само дето в него, присъстват отново тяхните стари порядки, включващи размяна на човешки ценности срещу пари и принуждаващи човека да живее под постоянната заплаха за насъщния и прехраната.

А когато някой започне да провежда един гигантски експеримент касаещ бъдещето на човечеството откъм страната на реалното колективно съществуване и “единно семейство”, тогава просто медиите отказват да го отразят, защото някому не е удобно признаването на тази нова действителност.

Служителите на Новият Световен Ред все пак имат да изпълняват План, а очевидно техният Господар също бърза и няма интерес други възможности да се проявяват тук на Планетата.

И така, човечеството неотклонно върви с метода на икономическото насилие, по един път, водещ до увековечаването отново на Стария Ред, който сега се е маскирал под наименованието “Нов Световен Ред”.

Рано или късно мислещите хора ще успеят да схванат разликата между Старата продънена гемия и Новият строящ се платноход.

И тогава едва ли ще предпочетат да се качват върху Гемията, която и сега впрочем навява мисли само за едно – скорошно корабокрушение. /За справка вижте реалната финансова система на планетата!/

ДВАТА ПЪТЯ – ДВАТА СВЕТОГЛЕДА

СТАРАТА ГЕМИЯ И НОВИЯТ ПЛАТНОХОД

От едната страна, имаме увековечаване на досегашните ценности, изпълнени с насилие, лъжа, лицемерие и много традиция, изпълнени с досегашния стил на поведение, който се смята за единствено правилен и утвърден – “англосаксонски” еволюиращ в “западноевропейски” интеграционен модел.

Той обаче е продължение на познатите от миналото:

Троянска война, банални истории от Омировата “Илиада”, изпълнени с лъжа и митове, насилие и лицемерие, двадесетвековни усилия на човечеството да приложи нещо, което е толкова просто и лесно, колкото и възпрепятствано, в лицето на християнското учение и самия пример на Спасителя, зациклянето на европейската култура в собствения й егоизъм и бездушие, студенина и безлюбие, цивилизацията на Глобален егоизъм. /Да, в това ВЕЧЕ, човечеството може да се похвали, че е постигнало глобализация!/

За съжаление, продължението води към понастоящем циркулиращия в културните коловози филм “Междузвездни войни”, както и към отлично шлифования, но вече позабравен и поизтъркан анимационен бисер “Царят Лъв”.

Свързан е с такива ненадминати по своята арогантност произведения като “Протоколите на Ционските мъдреци”, “За върховенството” на Айзенрайх, “Тихите оръжия за безшумна война”, които между впрочем се явяват най-точната дисекция на методологията, по която работят служителите на Новия Световен Ред.

Но ето, че сега цялата тази смес, се назовава Нов Световен Ред, въпреки че във всичко това няма нищо ново, даже и в стремежа за тотално господство. Отново е стария и познатия метод на насилието. Същите войни и кръвопролития, Троянската война и Войните във Виетнам, Косово, Войната в залива. Същото непримиримо съперничество, враждуване, противопоставяне. Е, вярно е, че вече е била приложена идеята за Кръглата маса, като в една детска игра, но самата Кръгла маса е функция на стоящите около нея, даже и когато те са само деца, играещи на окултизъм.

Същото лицемерие, което се съдържа в думите на несигурния аристократ и търсещ нови модели интелектуалец Кенет Кларк, на манипулиращия с историята и самата човешка природа Джорд Лукас.

Същото каквото е било и по времето на Моцарт, отишъл си от този свят потънал в бедност, както и Бетовен. Но докато Деветата симфония на Бетовен се предвижда да бъде експлоатирана от Новия Световен Ред, в лицето на прочутата “Ода на радостта”, която лесно минава, без хората да се замислят защо именно тя е избрана, и за каква радост въобще става дума, когато две трети от човечеството е потънало в мизерия., то манипулацията на Лукас със съдбата на Анакин превръщайки го в злия гений Дарт Вейдър - прототип на Хитлер, едва ли ще остане незабелязана. Милиарди жертви, няколко унищожени планетни системи и накрая проявено милосърдие опитващо се да наложи хепиенд. Дали това е просто вид наивност от страна на Лукас или просто….част от измамата. Да измамят детското съзнание! Да възпитат младото поколение в една идеология на воини-джедаи, гангстери и авантюристи! А нима почти всички филми не са разработени по този сценарий – реки от кръв и море от отрицателни емоции, но накрая “хепиенд”, в съотношение 99 % към 1..

И така, само един е изводът, който може да направи човек, боравеш с фактологията от историята на това човечество:

Старата гемия трябва да се оттегли, вместо да иска да се увековечава с наименования като Нов Световен Ред. Тя няма право да съществува нито в старата, нито в новата си ремонтирана форма.

Царството на Силата е изчерпало своите възможности тук на земята.

Време е за Царството на наистина новия човек!/новият човек няма нищо общо с Ню Ейдж движението/

Погледнете децата, които сега се раждат! Вашите деца! Сегашното общество с опропастена образователна система няма право да съсипва техния потенциал, дар от Създателя. Тези деца ще търсят новото царство и никой няма право да им отнема онова, което им принадлежи!

А от другата страна /а въобще има ли друга страна/! - Да, защото Създателят би трябвало да работи с нови възможности, въпреки, че някои вече са нагласили от векове Планове за едностранен модел – на Нов Световен Ред.

От другата страна се провежда един интересен експеримент. Името, което е ключово в този експеримент, е Виссарион. Нова педагогика, нова архитектура на човешките взаимоотношения, ново общество - изградено върху единното семейство, и въобще нека се надникне в тази нова възможност..

Нека видим какво показва сравнителния анализ между едната и другата страна, що се отнася до една такава област като педагогиката или работата с младото поколение.

В момента всеки би могъл да прочете протокол № 16 от станалите известни Ционски Протоколи. След което да се запита каква е днешната действителност. Фактите показват засилваща се употреба на наркотици, безработица, безперспектива, затъване във всевъзможни упадъчни посоки като “гей” движението или бисексуалния – стил НюЕйдж - Метрополис. На младото поколение – какво му остава, когато валякът от другата страна е същият, който е изфабрикувал Протокол № 16 ?

А сега нека прочетем и една друга възможност, която обаче не е свързана с миенето на чинии из американските и европейски крайпътни заведения или работата като черноработник из Европата.

Дали това е възможно, след като е описано по същия начин, по който са и описани действията за изпълнение в Протоколите.

Отговорът е, че точно тъй както Протоколите бяха стриктно изпълнявани през 20 век, така и на практика се прилага написаното в Повествованието на Вадим чрез изграждащия се Нов град на Виссарион в Южен Сибир.

Въпросът е кой има интерес от отричането или прикриването на тази действителност, освен слугите на Новия Световен Ред!

ПОВЕСТВОВАНИЕ ОТ ВАДИМ

ЧАСТ 6

 

Глава 38 /Из Словото на Виссарион/

…………………………………………………………………………………………..

 1. Задачата, на тези, които започват да проглеждат за доброто и светлото, е да се опитат да изградят модел на едно ново общество. Нека да е малко, но да положат усилия и да се опитат да го изградят, за да могат да включат в този модел своите деца и да им дадат ново образование, на друга основа, въобще без никаква агресивност в какъвто и да е смисъл.
 2. Докато децата не започнат да се възпитават правилно обществото е обречено. Тогава всички усилия на възрастните са напразни и не водят до никъде.
 3. Децата трябва да бъдат подведени под понятието “човек на бъдещето”. Сега вие трябва да положите усилия и да изградите, макар и съвсем малка, основата на новото общество, която ще започне да се проявява на практика и ще позволи на всички останали да видят, че такова нещо е възможно и че възможното наистина е прекрасно.
 4. Иначе ще ви се наложи да оставите децата си в тази система, в която се намирате, където те естествено ще продължават да се бият, да се карат, да се възпитават в съвсем друга идеологията на войните, идеологията на търговците, идеологията на лъжците на измамата, страха и ненавистта. Така вие никога няма да постигнете добро бъдеще и е абсурдно да го очаквате там.
 5. Трябва да построите нови училища и да се опитате да ги приближите към живота. Нужна е нова атмосфера. Трябва да изтръгнете детето от атмосферата на болното ненормално общество и да му предоставите съвсем различен свят. А това означава, че и самите вие също трябва да се промените.
 6. Затова се изисква да изграждате ново общество. Но на вас ще ви пречат, защото зараждащото се общество ще срине устоите на всичко съществуващо досега. На това ще започнат да противодействат.
 7. Защото Аз сега говоря за изграждането на община, живееща извън паричните взаимоотношения, където вие трябва да се научите да работите един за друг.
 8. Но тогава какво ще стане с милиардите, които мнозина в безумството си се стремят да натрупат? Нали те ще се превърнат в нещо безумно, с което можем да насипем улиците си.
 9. Мнозина няма да пожелаят да се откажат от това и тогава тази машина ще започне да се бори против вас, и тогава вие ще разберете какво означава “духа вятър”…
 10. Колко много произведения, основани на войната съществуват в литературата и в изкуството. Във всички тях се изобразяват толкова интриги, измама, лъжа, мъка, кръвопролития. Всичко това трябва да бъде изхвърлено от съзнанието на човека на бъдещето. Затова вашите деца трябва да бъдат възпитавани на съвсем друга основа.
 11. И ако в бъдещото училище ще се преподава история, то трябва да е не върху датите на войни и революции-по този начин се възпитават само войни-а върху произведенията на изкуството, върху достиженията на човечеството в областта на културата. Ето по тези дати трябва да се разглежда историята на човечеството. Тогава обучението на децата ще придобие оттенък на правилност.

На вас се пада да създавате новото училище, на вас се пада да зараждате модели на новото общество. И с това ще се заеме не кой да е, с това ще се заемат и трябва да се заемат тези, които са го осъзнали

Относно приложението на всичко това, което звучи като приказно пожелание, може да се провери какво представлява Тиберкулския експеримент в Южен Сибир изграждащ се в момента под водачеството на Виссарион -

Експеримент на новото хилядолетие!