ИСТИНАТА ЗА СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ЦЕНТЪРЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА, ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ И АПАТИЯТА НАЛЕГНАЛА ТОЗИ НАРОД, ВОДАЧИТЕ НА ТОЗИ НАРОД, ДУХОВНИ, ИНТЕЛЕКТУАЛНИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И АДМИНИСТРАТИВНИ, ЕВРОСЪЮЗЪТ КАТО ЦЕНТЪР НА НОВИЯ СВЕТОВЕН „РЕД” ИЛИ БЕЗПОРЯДЪК

Рано или късно, някой трябва да каже истината за днешното състояние на България. С недомлъвки, с метода на зариване главата на щрауса в пясъка, с напъни за позитивно мислене, с недоглеждане и изкривена тенденциозна диагностика на днешното състояние на икономиката, политиката и вътрешната инфраструктура на България, няма как да се оправи положението на тази страна и този народ.

Само когато се направи строг анализ и точен разчет на действията, поради които работите в България продължават да продължават да не вървят, може нещо да почне да се изправя в това пренебрегвано поле на анализ на реалната ситуация.

Ако продължават българите да не виждат, че отнякъде нещо наистина работи срещу тях, че има някакъв център, който наистина полага усилия, чрез които се дестабилизира цялостно държавата, икономиката, политиката и всичко останало, то тази сила ще продължи да сее разрушения. Защо не се вгледат българите в пулта на управление на държавата. Колко българи, а не чужденци българи седят на този пулт, вярно ли е, че държавата се управлява отвън, чрез подставени лица, по чужд сценарий! Вярно ли е това! Защо държавата се намира в ръцете на сили, които я използват с всичките й лостове за да се облагодетелстват самите те и да я подчинят на чужди фактори, които имат интерес от подчинението на целия народ и от самата политика на геноцид, която се води спрямо този народ. Има ли център, от който се движи този разрушителен сценарий, и ако има, кой е той, и може ли да се прекрати неговата дейност!

Защо българите са толкова наивни да продължават да мислят, че Европейският съюз се явява разрешение на техните проблеми в държавата? Нима този център, който подчинява държавата и я превръща в свой лост за осъществяване на разрушителния си план спрямо цялото човечество и българския народ в частност, е толкова слаб и нищожен, та да не седи над структура каквато се явява самият Европейски съюз. Каква илюзия, да се подценява противника и да се смята, че може да се обиграе силата, която няколко века изгражда старателно със силата на принудата и огромното количество пари, чрез помощта на цялото международно банкерско съсловие, своя разрушителен план. Каква илюзия да се смята, че ако не забелязваме този разрушителен план, той може би няма да се осъществи! С розовите очила на наивните и простодушни българи, с напъните за демокрация и седесета, с напъните за царизъм и силна ръка, с хитростта на тройната коалиция и подставения президент, със силата на науката за образите, бяха внимателно манипулирани и изграждани в обществото онези насоки, които бяха удобни на този управляващ център. Народът се втурва в посоката, която е угодна на центъра. А самият народ храни надежда, въпреки, че цялата мъдрост и интуиция на този народ го предупреждава, „абе, толкова ли сте глупави и хамави, аман от глупост!”

Трябва ли да се изпие абсолютно до капка цялата горчива чаша, или може би, най-накрая българският народ ще прогледне, защото той е мъдър народ, и ще каже „стоп на разрухата”, която му готвят!

Трябва да се кажи просто и ясно: „Не искаме да участваме в това шоу, в този жалък сценарий, просто не искаме! Та това е толкова просто! Никой от Центърът не може да принуди цял един народ, когато този народ извика на всеослушание: „Не искаме!”Подчинението на народа се извършва с неговото съгласие, чрез невежеството и манипулиране на общественото мнение. Не заявяването на това, означава Съгласие и съучастие в сценария - Шоу денс спектакъл, създаващ тотален безпорядък, и после „Ред от Хаоса!”

В отговорността пред Бога оттук нататък, първо място ще имат духовните интелектуални българи, тези които пишат книгите и заблуждават с някои от тях народа. Които се опитват да спестяват истината и които заради получени пари и облаги прикриват истинската аналитична ситуация в България. На второ място ще носят отговорност религиозните българи, свещеници и всякакви религиозни общности седящи и пребиваващи в тази страна. Те виждат ситуацията, но нищо не предприемат и затуй ще носят отговорност пред Бога. На трето място ще носят отговорност политическите и административните работници. Те се облагодетелстват от сегашното си положение в рамките на държавата и успяват да заграбят онова, което могат да достигнат.

Безспорно най-високата отговорност се пада на близките подчинени на Управляващият център, който очевидно не седи в България и от който се режисира цялата медийна, банкова и политическа стратегия над българите.

Колкото до самият Център, той е съставен от хора, които студенокръвни или не, със сърца или не, с интелект безспорно, ядрото на този център ще бъде принудено да осъзнае Закона за Баланса, който гласи, че този който нарушава Баланса на Силите, даже и когато се кълне във вярност на Великият Архитект, винаги получава червени точки, с които го предупреждават отначало, а после отстраняват.

Време за размисъл! Дай Бог да се вразумят тези сили и да оставят Българите да си гледат работата и да се раждат в тази страна нейните чада, предопределени от Бога! И този, който се осмелява да развращава новото младо поколение, което сам Бог е определил за тази страна, отново казваме, нарушава Волята на Бога! Време е за вразумяване защото Бог може да реши просто ей така: Да няма нито Управляващ център, нито територия за завоюване, ако така се продължава!

Територия наречена България, или според плана на Центъра - Еврия, без истински българи по Дух, а не просто българи по плът, на Господа не е нужна! Амин!

 

 

Пета коренна раса, и най-вече Петата англосаксонска култура с център Западна Европа, създадоха модел за човек, който за съжаление не можа да надскочи егоизма си въплътен в спекулациите на прагматичния разум.  Дребният хитрец, шмекеруващият лихвар, непогрешимият банкер, държащ контрола над общественото мнение и медиите, великият търговец и майстор на пиар стратегия и евтини рекламни трикове, образът на хитрият мишок, опитващ се да надхитри могъщия котаран, в нашето общество бе създаден точно такъв модел на преуспяващият човек, задължително въоръжен със спекулативен ум, обикновено достигащ до крайната заветна цел наречена пълен портофейл и материално благосъстояние. Мойсей и пророците положиха първото стъпало на необходимата система от правила – морал и етика, но за съжаление след идването на Спасителя 2000 години след него, бяха положени и огромни усилия от страна на спекулативния ум на хитрият мишок, да надхитри самият законодател. Спекулативният ум се изправи като Левиатан срещу самият изначален Морален кодекс на Вселената, и мишоците заподскачаха в своите жалки и наивни опити да надхитрят вложеният и в самите тях Закон. Нито една мишка не съумя да надхитри Закона и Преходът накрая се състоя, като най-накрая се разреши Спора, кой е по-велик, спекулативният ум или самият Закон, заложен навсякъде. Така хитрият лихвар Бай Мишок остана като експонат в музея на глупостта, отразяваща историята на човешкия род.