ОБРЪЩЕНИЕ ДО БЪЛГАРИТЕ В КРАЯ НА 2008 ГОДИНА

 

Уважаеми българи, родени като българи и независимо къде пребиваващи!

Чуйте! Има само 500 хиляди българи по дух, а другите са само българи по плът. От първите зависи съдбата на вторите, защото където остане само плътта, там идат земетресенията и изпитанията.

БЪЛГАРИ ПО ДУХ И ПО ПЛЪТ

Но всичките българи, и тези по дух, които трябва да поведат нацията, и вторите по плът, всички те имат една България, като знаме над себе си. Знаме, което ги свързва със Създателя, защото те всички са родени като българи. Нека българите по дух да осъзнаят своята отговорност и да поведат нацията, а българите по плът, които досега все затъваха в противоречия, кой да води дружината осъзнаят, че без духа, никоя партия не е способна да извърши нещо за благото на народа. Времето на партиите отмина. Партия, която сега иска да се появи като нова, има ли какво ново да каже и знае ли как да го извърши. И най-вече може ли партия без силата на духа да обедини хората и да изпълни поетите обещания. Време е за равносметка. Не партиите ще спасят България от затъващата в криза планета. България й е нужно да се съберат людете, имащи връзка с духа и да поемат управлението. Тоест да се сформира един колектив за управление на страната, който да няма името Партия нито Движение. Този колектив трябва да бъде от будни люде, които имат връзка с духа, а не само да търсят такава чрез духовни практики и четене на книги. Тези реално духовни люде трябва да бъдат практици и да умеят да работят в колектив под водачеството на духа. Такъв колектив е нужен сега на България. Само българите по дух могат да го сформират, щото българите по плът досега не успяха, те създадоха стотици партии, но ни една от тях не спази обещаното. А най-голямата, т.нар комунистическа или социалистическа забърка каша, от която още стотина години последиците ще бъдат видни. Политиката ще трябва да се превърне в едно свещено действие на служене на другите и в този смисъл да се работи в управлението на страната, това ще бъде почетна длъжност, но тази длъжност като такава не бива да бъде платена, за да не се превръща в днешната карикатура на хора, политици и депутати, гонещи келепира.

ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И ИЗБОРИТЕ

Важното е Духът да е в хората, които го съставят този колектив на управлението на страната. Ама как ще се нарича. Ако беше проблема в наименованието, ей сега да му сложим един ярък и пъстър атрактивен етикет. Но, не! Нека бъде Сговор, нека бъде колектив, но по същност, а не по наименование! Разбирате ли! Сговорът трябва да бъде съставен от люде, които са избрани с мнозинството на хората от народа, обикновените хора, а не тези, които формират елитарните партийни групи за бизнес интереси. Мажоритарните избори са необходими, трябва да се гласува за личности, и най-вече да се изменят условията на действащата сега избирателната система. Промяната в системата на избори ще доведе тези честни хора в Сговора. В Колектива, и на всеки 2-3 години ще се извършва подмяна на неговия състав. Ротационен принцип. Незаменими хора днес няма. Духът обаче е най-важният – да има условия да действува в тези люде от Сговора, а за това са нужни чисти и неподкупни, безкористни люде, без лични егоистични интереси, люде, които искат да посветят живота си на служене на другите. Така ли няма сред народа такива! Разбира се че има, но от избирателната система зависи, тези люде, които обикновено седят в сянка да бъдат издигнати и  изслушани. Старите управници, по-рано и сегашните вкупом всички трябва да си отидат, просто да напуснат обществената система на администрация. Старата идеология ако е имала съвест у някого, тя отдавна  е щяла да се покае и да се леят крокодилски сълзи за отделни честни и стари комунисти, това си е чисто театър. Времето на комунистическата идеология изтече, и тя трябва да напусне един път завинаги като експеримент на самозваните наставници, сцената на театъра.

ЗА КООПЕРАЦИЯТА И НОВИТЕ КОЛЕКТИВНИ ФОРМИ НА ИКОНОМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО

Нужни са нови форми на икономика в настоящия момент. Не са правилни моделите от американската икономика, но дваж по неправилни са и старите колхози и текезесета. А къде остана старата изпитана форма на кооперацията. Защо не се възвърнете към старото и удобно средство на сдружаване в малки групи наречени кооперации.

ЗА НЕОТЛОЖНИТЕ СЕГА МЕТОДИ НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА СТАРОТО

С насилие очевидно не става подмяната на утвърдените насилници, защото каква полза на мястото на едните хитреци и насилници да седнат други. Отместването на самозабравилите се дерибеи може да стане като се излезе от страна на целия народ на улиците със свещи в ръка, и когато тази акция бъде масова, няма сила която да спре промяната към новите модели и ценности.

Нужно е да се създаде общо настроение на информираност сред масите, един огромен егрегор, съвкупност от насочени мисли, настроения на несъгласие с досегашните евтини методи на шикалкавене с общественото мнение.

 

Един мощен егрегор на несъгласие с досегашното статукво е нужен час по скоро да се оформи над изпосталялите и залиняли форми на енергийна власт и обработка на обществото от страна на манипулаторите.

Единомилионен град излиза на улицата със свещи в ръка, ето ви формиране на егрегор на несъгласие! Няма нужда от митинги, сблъсъци по улицата, полиция и барикади. В 21 век, нещата се решават цивилизовано. Населението просто отказва да се подчинява по стария начин на Системата. А тя – самата Система е зависима от това население. Без него, населението, Системата загива. Ето защо и тя самата поддържа неефективен брой, примерно банкови служители в мрежата си. Неефективен за общата равносметка, но като подръжници на самата нея, те й са необходими. Те получават заплата от нея и я защитават и укрепват затова. Затова е нужна просто солидарност и единомислие. Разбиране на философията за скачените съдове или живот за цялото.

 

ЗА НЮ ЕЙДЖ МЕТОДИТЕ

Време е да се свали маската от страна на евтините майстори на Ню Ейдж системата на мислене. То е от същата група създадено, която породи и методите на комунистическата идеология, а те бяха същите, които внесоха в България идеята за апеката и текезесетата, същите които изгониха българската кооперация, и създадоха новите комунистически инструментариуми. Тяхното днес „обичайте се”, издигнато в лозунг, отново се връща в условията на познатото ни светло бъдеще на комунизма, когато без да са създадени условия, хората се призоваваха да следват светлината в тунела.

ДОКАТО НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДЪЛБОЧИНАТА НА ПРОБЛЕМА, А ТОЙ Е В МЕТОДИТЕ НА МАНИПУЛАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ЕДНА ХИТРА ВЪРХУШКА ОТ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ КАНДИДАТ ГОСПОДАРИ, НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРАВИЛЕН ПЪТ

Човечеството се нуждае от периоди на рекапитулация и отчитане на старите погрешки, и най-неправилно бе, когато се отново провикнаха някои, да сме забравили всичко лошо от миналото в името на позитивното мислене. Не може по този начин да се излезе върху новата магистрала. Яли пили и се веселили, грешили вкупом, и отново след зализаните реформи в козметичен стил, отново продължават гощавките на старите керванджии. Тези методи е добре да се проумеят откъде произтичат и да се запитат младите посветени, не са ли същите методи, които завлякоха Атлантида под водата! Самозабравянето и стремежа да се манипулира и експериментира с народа, ето това е бедата на днешните наставници на тази земя. Покаяние бе нужно, както след допуснатите две световни войни, така и след допуснатия период на болшевизация и тоталитаризъм на чугунените глави.

Старите партийни величия, бивши комсомолски секретари, са днес могъщи бизнесмени, които отново искат да водят икономиката на страната. И именно в това е новата манипулация, именно в това е днешното зло, защото Ню Ейдж системата е измислена от същите които навремето генерираха Знамето на мира, но каква полза от Знаме, което не поставя в центъра му Христовия пример на саможертва върху кръста! Мир без овладяване на Христовите ценности и добродетели не се постига. Или ако се постигне, той е козметичен и довреме. Ето точно в това развяване на някаква си нова етика без христови ценности и примери се крие сърцевината на заблудата.

ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕТО НА ХРИСТОВОТО УЧЕНИЕ И ИЗПУСКАНЕТО НА ПРИМЕРА НА ХРИСТА В ЕЖЕДНЕВИЕТО

За това последното главната вина носят самото закостеняло православие, и внедрените в него административни чиновници, които са там по поръчка от същите които създаваха противоречията на 22 век Но вина носят и самите овчедушни членове на днешната православна църква, които ходят на службите, слушат песнопенията, но и дума не обелват за това, нормално ри е всичко това, начело с догматизма и неучастието на православната църква в най-животрептящите проблеми на обществото.

ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ЕКОЛОГИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Това са най-важните сектори на днешната икономика. В тях трябва да работят родолюбиви българи експерти по всичко това. За това че в днешните две министерства работят относителен висок дял избраници на две три водещи партийни групировки, вина носят водачите на тези групировки, президента на страната, и днешното правителство. Вината за това ще се плаща от целия народ.

В министерството на земеделието трябва да работят най-добрите еколози и експерти по земеделските въпроси, а не хора на келепира, разпределени по етнически и партиен критерий. Когато президентът на една страна участва в съзнателното разрушаване на нейната икономика, той нека знае бъдещата си присъда от новите поколения. България се нуждае спешно от нов президент и нови политически фигури, коренно различаващи се от днешните. Политиката и екологията ще бъдат издигнати на пиедестал, и в тях ще работят само люде, които искат да служат на своите братя и сестри. На тези почетни изборни длъжности ще трябва да се избират само хора, които са силни, материално и духовно, имащи връзка с духа, умеещи да се координират, и най-вече, преодоляли егоистичното поведение на днешния политик - Бай Ганю, гонещ келепира в европарламента даже. Политиката ще трябва да се превърне в престижна работа на служене на обществото. Партиите ще останат в музеите, защото те в момента са дискредитирани изцяло. Управлението ще става на принципа на мажоритарните избори като качествата на експерта и професионалиста стоят в основата. Министерството на педагогиката ще бъде също централно, защото в него ще се прокарват новите неотложни методи на възпитание в обществото.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КРАЯТ НА МАСКАРАДА

ЛЪЖАТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО – КАТО ОСНОВНИ ЧЕРТИ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ СЕ ПОДХРАНВАТ ОТ ПАСИВНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА, КОЕТО КРАЧИ ПОД ЗВУЦИТЕ НА ТАМТАМА, ВОДЕЩ ГИ ВСИЧКИ КЪМ БЕЗПЪТНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ

 

ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ПОСТИГНАЛО  НЕОБХОДИМОТО РАВНИЩЕ НА КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ И ПРИЕМАНЕТО НА ДНЕШНИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЩЕ БЪДЕ ГИБЕЛНО ЗА ВСИЧКИ

ХОРАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДУПРЕДЕНИ ЗА БЕЗПЪТИЦАТА НА ТАЗИ ПРИБЪРЗАНА СИСТЕМА НА ГЛОБАЛИЗИРАНЕ

ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ГОТОВО НИТО ЗА ЕВРОСЪЮЗ, НИТО ЗА ЕВРАЗИЙСКИ, НИТО ПЪК ЗА АТЛАНТИЧЕСКИ СЪЮЗИ

НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НА МАЛКИ СТЪПКИ НОВИ КОЛЕКТИВНИ ФОРМИ НА ВЪЗПИТАНИЕ

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОСТАВИ ЧАС ПО СКОРО ЗА ДА СЕ НАМАЛЯТ БРОЯ НА НЕЙНИТЕ ЖЕРТВИ

НАЧИНИТЕ ТОВА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ, СА НЯКОЛКО:

ОГРАМОТЯВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,  ОГРАМОТЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, СМЯНА НА СТАРИТЕ МЕТОДИ НА ВЪЗПИТАНИЕ С НОВИ, АДЕКВАТНИ НА НОВОТО ВРЕМЕ

ПАСИВНОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА ДНЕШНОТО ЗАТЪВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ СТРАНА НА ВСЯКАКВИ ФАКТОРИ, ИНТЕЛЕКТУАЛНИ, РЕЛИГИОЗНИ, ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНО ПОЛИТИЧЕСКИ, ВОДИ ДО ЗАСИЛВАНЕ НА БЕЗПЪТИЦАТА

КОЛКОТО ПО-РАНО СЕ ОСЪЗНАЕ ТАЗИ БЕЗПЪТИЦА, ПО-РАНО ЩЕ ИМА УСЛОВИЯ ДА СЕ КАЖЕ СТОП НА НЕВЯРНАТА ПОСОКА. А ИНЕРЦИОННИЯТ МОМЕНТ ПОСЛЕ ЩЕ ТРАЕ С ГОДИНИ.ДОКАТО СЕ ТРАНСФОРМИРА В НОВА ПРИРОДОСЪОБРАЗЕНА ПОСОКА

САМО С АНАЛИЗ И ОСЪЗНАВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА, ВМЕСТО С НАПЪНИ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНО МИСЛЕНЕ, Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СПРЕ БЪДЕЩАТА КАТАСТРОФА, ОБЩЕСТВЕНА, ЕКОЛОГИЧНА И ПЛАНЕТАРНА

 

Нещата са много прости. Има два плана и всеки един от човеците на земята участва в единия и другия. Съдейства за изпълнението на единия и другия. Единият е глобалисткия план на Сатана-ил, който се напъва да завладее душите на хората. А другият план е на Нашият Господ проявил се преди две хиляди години като Исус от Назарет. Първият план е силно изразен глобалистки и наречен глобализация, или Нов Световен Ред, вторият е планът наречен Христов, заради който беше даден новият Завет. В първия план със сигурност не присъства като дела личният пример на Христос, саможертвата му.

Новият завет в този план не се изпълнява. В този план в най-добрият случай се ограничават с евтиното Обичайте се, Правете любов, или мислете позитивно,  но в него  няма  място за състрадание и сърдечна култура. В него се почита негово величество Ума. Във втория план всичко минава през въпроса – това свързано ли е с Христос и има ли тука изпълнение на Новия завет. Да, Новият Завет и изпълнение на примерите показани в него.

Нещата са много прости. Хората трябва да се научат да различават лицемерието на глобалисткия план от искреността на участниците в Христовия. Двата плана не бива да се смесват. Не всички пътища водят към Христос, а само един, този на изпълнението на Новия Завет. Тоест има само два Пътя, първият е с Христа, вторият е срещу Христос. Глобалисткият план увлича в момента масовото съзнание и негов пръв помощник, това е Ню Ейдж културата. С първият план са свързани братята на сянката, с втория – братята на светлината. С първия са свързани днешните окултни наставници на човечеството, с втория – единствено Учителите от Школата на Христос.

Време е двата порядъка да се разделят и тогава да започне обединението в духа, и само тогава ще де образува Божия народ. В момента има само 500 хиляди българи по дух на цялата планета въплътени като българи, останалите българи са само българи по плът. Тоест участниците в плана на глобализацията са мнозинството от днешните българи, а малцина са тези от тях, които участват в Божия план.

От разграничаването на двете групи българи ще спечели общата работа на Създателя, защото всеки нека да си знае посоката, както и всяка жаба в гьола. От смесването на двете групи от българи и от дегизирането на едните като други, от евтините игри на двойни агенти, подставени лица и лицемерието, само остават пушеците и напъните за обединяване между необединими величини. Защото или следваш мамона или следваш Господа. Не може да служиш на двама господари. Амин.

Наставниците от Шамбала трябва да вземат отношение по написаното, защото двойната игра се отнася и за тях самите. Скоро и там ще действува чистката на Христос. Тоест изчистването няма да бъде само на равнище земен астрал, а и на равнище по-висок астрал. Земята за да се изчисти, трябва да се уточнят по-високите планове на авгиевите обори. Авгиеви обори има на земята като следствие на установените авгиеви обори на етерен план. Защото същите наставници от Атлантида сега се опитват днес да водят днешното човечество с благи приказки и обещания за благоденствие, всичко прикрито зад отново неистовата жажда да се контролира човечеството и да се води отново за носа с експерименти. Днешното човечество от пета коренна раса е прекарало прекалено много експерименти свързани с революции, войни, икономически противоречия, и всичкото това все с една и съща умисъл: да се спомогне на еволюиращия човек да влезе в пътя. Но методите е време да се сменят, защото човечеството днес не се нуждае от старите керванджии. Старите керванджии си знаят старата песен, в която актьорите са все политкомисари от всякаква разцветка и калибър. И в най-добрия случай пътешественици гурувци, носители на духовно познание с наименование Нова Епоха.

Има нови подготвени водачи,които не искат да бъдат нито пророци, нито гурувци в ашрамите. Водачът е този, който следва пътя показан ни от Исус от Назарет. Амин.

Няма смисъл от повече заблуждение и дегизировки. Всяка жаба в гьола си! Времето е окончателно. Който иска да чува, нека да чува. Извънземните експериментатори да си следват посоката и да знаят, че на тази планета, единствено управлява само Христос и цялата и еволюция зависи само от Него. Амин

Има Христос, познат ни като Исус от Назарет, има Христов дух, има и Учители от Школата на Христа, всички онези, които му служат и помагат да изгради Новото човечество.

Да теглим чертата и да спрем със самозаблудите, че можем да излъжем същият Този, Който измина пътя на кръста, показвайки на хората, че само с Любов и саможертва от сърцето може да се спасява, а не с умствена любов, външни прегръдки и бизнес благотворителност в масонско ротариански  стил.

Време е да свалим маските от днешния карнавал, водещ хората в блатото на безпътицата. Безкористните люде не се нуждаят от маски. Само безкористни люде могат да спасят днешното човечество от страдания и разрушения. Безкористни люде, движени от христови ценности и добродетели.

 

Авангард на Светлината