НАВИЦИ В ШКОЛАТА НА ЖИВОТА - А НЕ ПРОСТО ПОЗНАНИЯ И ПРИКАЗКИ !

 

ТЕХНОЛОГИИ И ПСИХОТЕХНОЛОГИИ

А НЕ ПРСТО СЪБРАЛИ СЕ, ПОГОВОРИЛИ, ОБМЕНИЛИ ЕНЕРГИИ, И ОТНОВО В ТЮРМАТА – ЗАТВОРА !

 

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ПРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО

 

ОБМЯНА НА ИНФОРМАЦИЯ И ЕНЕРГИЯ – ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНИКА

 

ПСИХОТЕХНОЛОГИИ

 

ЕГРЕГОРИ – ИЗПОЛЗВАНЕ НА МИСЛОВНАТА ЕНЕРГИЯ В КОЛЕКТИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

 

ЗАЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА!

ЗАЩО ВСЕ ПО СТАРОМУ Я КАРАМЕ!

КАК СТАВА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

НЯКОЙ УПРАВЛЯВА ЛИ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

 

ЛОСТОВЕТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

 

МЕДИИТЕ И ПОЛИТИКАТА!

 

ПАРЛАМЕНТ КОЙТО Е ЕГРЕГОРИАЛЕН!

 

ЖУРНАЛИСТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ!

 

И ДВЕТЕ ГРУПИ ОСОБЕНО ПЪРВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В БЪДЕЩЕ В СЪВЕСТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО – В НЕЩО КАТО ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА СЛУЖАТ НА СВОИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ

ПИСАТЕЛИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ ГИ ОБЕДИНЯВА ПЕРОТО!

ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ОПЕРАТИВНИЯ ОТРЯД НА ОБЩЕСТВОТО!

ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА ПОДДЪРЖАТ РАБОТАТА НА ДЪРЖАВАТА!

 

Новият журналист какъв трябва да бъде!

Очевидно ще бъде свързан с хората на политиката и очевидно е, че трябва да умее да работи с егрегорите!

 

ЗАЩО ПОНЯТИЕТО ЕГРЕГОРИ СЕ ЯВЯВА ТОЛКОВА ВАЖНО ЗА БЪДЕЩЕТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!

ЗА БЪДЕЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ!

-генерален въпрос

 

Защо около всеки действащ политик има подобни екипи от екстрасенси, защо някои от действащите политици са минали през специални школи на обучение?

 

Защото егрегорите са съпътствали развитието на човечеството от най-ранни времена, и това че обществото не е било достатъчно зряло за да проумее механизма на тяхното действие, съвсем не означава, че то не е било постоянно изправяно пред проблема за осъзнаване на правилната работа с егрегорите.

 

 

 

Колективната мисъл, какво става с нея! Мисловната енергия, как я използваме!

 

Правилна работа с егрегорите!

Егрегор – какво е това! Колективно образование, състоящо се от енергиен пълнеж, плод на мисловните излъчвания на множество от хора.

 

Енергийно същество, плод на несъзнателната или целенасочена колективна мисъл на множество от хора.

Светът на егрегорите

 

. В него няма понятия за добро и зло, за морал и етика. Егрегорът се храни с енергията на своите подопечни. Той се бори за своето оцеляване. Не отговаря на човешките презумпции – „око да види, ръка да пипне”. Той е невидим за обикновения човек. Виждат го свръхчувствителните хора, които виждат отвъд обикновения спектър на зрително възприятие. Това са формирования, изградени от нискочестотни мисловни форми, преплетени една в друга, обхванати в енергийно кълбо, което пулсира, нараства, захранва се от броя на своите подопечни.

За него хората, обикновения човек е като храна.

Понякога когато егрегорите са се сраснали с физическия носител, те просто изглеждат като угоени прасета.

В света на егрегорите цари безмилостна битка за енергии. Законът на джунглата при тях е определящ. Всеки момент би могъл да се появи по-мощен егерегор, който да изземе необходимото ограничено количество енергия. Те се бият помежду си за енергия. Разклоненията в даден развил се като структура егрегор, са нещо обикновено. Подегрегори, които са подоопечни на основния егрегор майка.

Егрегорите са паразити, тъй като те зависят от енергийното захранване, което им дава човекът. А самият човек нехае в повечето случаи за своята мисловна енергия, и в този смисъл, те се борят за него, като за храна. Дали този човек ще ги захранва с пиене на водка и разговори, или пък с политическа реч и митингуване, все едно, за тях той е необходимата храна, която във формата на енергия се натрупва от подобни физически носители. И когато се захрани критичната маса от енергиен резерв, тогава егрегорът става могъщ. Той започва да добива заплашителни размери. Егрегорът на нацизма, най-точен пример. Но сега пък предстои егрегорът на глобализма, който би могъл също да се изкористи.

 

ЧОВЕКЪТ МИСЛИ КАТО КРАВАТА – НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ПРОСТО ТАКА ДА МИСЛИ!

ВСЕКИ ЧОВЕК КОГАТО МИСЛИ ОТДЕЛЯ КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ!

Този слой около земята който се образува вследствие натрупването на тази енергийна маса започва да въздействува върху социума.

Има два начина – да не знаем за него и да го игнорираме, и вторият – да бъдем информирани и да се опитваме да контролираме тези процеси.

 

1. Егрегорът – паразит, храни се от чужда енергия.

2. Егрегорът като размер, като енергия, като енергиен резерв, като съзнание, като информация, е по-могъщ от човека.

3. Населява Четвърто измерение, и екстрасенсите знаят добре, че в това измерение няма обичайните физически ограничения.

4. Егрегорът е зависим от енергийното захранване.

Пряко свързан с финансовата, сексуалната и други форми на енергия. В този смисъл егрегорите раздават благините, когато са се укрепили и около тях винаги има резерв от енергия. Където има егрегор, там има, и жени, и пари, така че добре се живее с егрегорите, само дето, сте зависимо то тях, при това като от паразити, всеки момент когато се поставя в опасност тяхното съществуване, те могат да ви пожертват. /Случаят със Софиянски!/ Пример за изключително покритие на човек с егерегор.

5. Егрегорът като енергийна основа живее в семантичното поле, в езика. В менталното измерение. Тоест егрегорът задиси от мисловните излъчвания, които в повечето случаи се извършват под формата на думи. Формули!

 

 

6. Егрегори, които имат личностна конфигурация, партийна конфигурация, семейна конфигурация. /обагрени с негативен аспект/ - егрегор на компартията, егрегор на нацизма.

 

7. Егрегори, които имат социална, обществено значима ориентация. /използване на егрегорите/ Егрегор на държавата, егрегор на християнството, егрегор на българщината

 

8. Оперативни положителни егрегори, в резултат на нуждата да се помогне на социума.

/егрегор на дадена телевизия/

 

Егрегориалният слой е многопластов и нито само отрицателно, нито само положително аспектен. Внего повтаряме, няма понятия за що е добро и що е зло. Това емеханика въз основа на мисловните излъчвания на социума, която трябва да се направлява и използва, обиграва.

 

Приливане между отделните егерегори , егрегор на мафията, егрегор на хероин, егрегор на марихуана, егрегор на проституция, егрегор на клошарите, егрегор на войната, егрегор на дадена секта.

 

Егрегор на Ватикана, егрегор на свидетели на йехова, егрегор на мормони, егрегор на евангелисти, егрегор на дъновисти, егрегор на юдаизма като богоизбрано племе, егерегор на нацизма, егрегор на расизма.

 

 

 

Стефан Калайджиев