ЗНАКЪТ НА БЪЛГАРИНА – КОДЪТ НА СЪТВОРЕНИЕТО – ОТГОВОР НА КНИГИТЕ НА ДИМИТЪР НЕДКОВ

 

„Аз мисля, че 21 век ще бъде векът на символите. Всички ще извадят символите си, защото е дошло времето на тяхното разкодиране………

Ние българите е време да извадим символите си, които целият свят е използвал векове наред, без да е знаел, чии са тия символи……………….

Че какви символи имаме ние българите……………………

Ние българите сме имали някакъв много стар знак, който бил свързан с Тайната книга на богомилите. Кръгъл знак, съвършен, който съдържал в себе си символите на всички известни на човека вярвания. В центъра на този кръг била буквата Ж……………..

Този знак бил разделен на три части………………

21 век щял да бъде векът на вярата, само ако се извади скритото познание и се помирят религиите…………..

Но помирението на религиите не било възможно без Знака на българина. Затова знакът с нашето Ж бил най-търсената в момента реликва……….”

Това са откъслечни изречения от новата книга на Димитър Недков „Знакът на българина”.

Факти:

Героите в книгата му са до болка познати фигури от Елита на обществото, изпаднало в тотална криза. Въпреки заявлението на автора в края на книгата, че припознаването на който и  да е от героите, е само плод на асоциативно възприятие.

Факти:

Изводите в края на книгата – Епилог са: „България продължаваше да лази по дъното на Европа. - ДА ЛАЗИ! – ОГЛОЗГВАХА Я ОТ ТРИ СТРАНИ! – Кои са страните, никъде не се назовава и не се даже и докосва темата за източника и генератор на тази разруха!

„Подготовката на План 2012 течеше с пълна сила!”

И накрая покана от Елиас-Елиас за 2011 година в 9 и 30 вечерта, край параклиса Свети Илия!

„Градил Илия килия!”Да изпратим наивниците да гонят Михаля, и да търсят въображаемия символ, свещен Граал, в материална знакова форма. Повторение на знаменития ход с рицарите търсачи на Граала! За Спасителя ни дума, освен че е открит някакъв негов дневник! Дневник------и то точно сега! О времена, о нрави!!!!!!!!!Кога ли ще започнат хората да мислят и да осъзнават булото с което ги обвиват? Докога интелектуалният елит на страна като България ще приема всеядно, безкритично със задоволство и опашки за да изкупи подобни книги, изкусно завоалиращи истинското жално положение на нацията българска!

Без коментар от издателят на настоящата книга, която се опитва да отговори на написаното от Димитър Недков!

Издавам настоящата книга на Димитър Мангуров защото съм смаян от наивността на българския интелектуален елит, масони, тамплиери, ротарианци и всякакви други привърженици на тайни общества. Огромен тираж на книга, която се продава по будките за вестници, прицелваща се в сакралната история на България в момента, в който самата България е в тежка икономическа и морална криза. А защо другите книги, като тези на Георги Раковски, д-р Ганчо Ценов, книгите за изхода на нацията към светлината пълна на деня, не се продаваха по съшия начин като тази поредна книга на Недков! Привилегировани членове се създават с умела реклама, в момента, а по-рано това ставаше с метода на монополизма на партията. Партийни издателства. Партийните централи. Днес някои „просветени майстори” са усвоили методите на Холивуд и Уолстрийт, взети заедно.

Азът на Българите, буквата Ж, и всичките взети накуп тайни символики на това българско племе, няма да изправят неговата участ, нито участта на света, ако то не се научи на взаимно уважение почит помежду си. И ако господа привилегированите, „академик”, „архонт”, „илюминат”, „американец”, „библиотекарка”, „философ” не престанат да играят театър на богоизбрани, по-първи от другите. Пред Спасителя едва ли ще могат да застанат така както са описани в самия роман. Някой дърпа конците и съдбините на този народ! Философът, соколът, илюминатът, американецът,, архонтът,, академикът, библиотекарката, котката…..о Времена, о нрави! О свещена простота! Всички вън от сцената! Режисьорът прекратява спектакъла. Няма повече време за евтини илюзионни игри, че някой щял да спаси човечеството чрез символи! А в същото време господа архонтът, философът, академикът, илюминатът и пр. разполагат с банков сметки, запълвани заради послушната им театрална игра.. Ама той бил консултант на дадена оръжейна фирма, а другият – съветник по сигурността в поредната война на известната велика страна. Или може би, те са привилегировани деца на Боговете на тоя свят! Привилегировани пред Великият Архитект! Нима! Ако този Архитект е Създателят, пред Него всички са абсолютно равни! Крайно време  е да се разбере, кой е Архитектът. Откъде идват техните пари! Имат ли нещо общо с високите лихви, които плаща населението на оглозганата България, оглозгана от кого, обаче! Въпроси, въпроси!

Лесно е да се пишат и издават книги по този начин! Книги не даващи отговор на въпроса, „ а все пак, кой е коренът на цялата тази история на Злото, за която спасителният пояс се явява Буквата Ж, като таен символ, призван да спаси света от разрухата. Защо да не се каже, че в бъдещият нов свят, просто няма да има архонт, илюминат, академик /заблуден/, философ /дървен самолюбив политик/, кукли от стария театър на Пета коренна раса, режисиран от непризвани наставници, препятстващи Школата на Христос. В новото време всички тия герои ще бъдат обявени за музейни експонати!

    

                                                                                                                Издателят

Забележка: В настоящия напрегнат момент на рухнал морал и икономика в обществото, да се твърди, че някой си Играч, /в случая става въпрос за Философа – Сокола, възлов герой от книгата му/ може да държи ключовете от съдбините на България е нечувана глупост и огромно невежество пред Бога. За справка – Школата на Беинса Дуно! Илюминатът на републиката Димитър Недков да се коригира своевременно, докато не са го подгонили самите му герои от романа му! Театърът е  към своя край! Обществото ни ще бъде спасено чрез въвеждане на нови ценности, добродетели, нова етика, а не чрез пращане в глуха линия на младите да търсят скрити и окултни символики! Създаването на ореол около личността на Людмила Живкова е една погрешка, защото самото масонство, ротарианство, заедно с Рьорих, Блаватска, наставниците на Микушина, е крайно време да осъзнае извода: С Христос или към пропастта!