МЕТОДИТЕ НА ВЪЗПИТАНИЕ!!! АЛО, ЧУВАТЕ ЛИ?

 

НЕКАДЪРНИТЕ ОТЖИВЯЛИ МЕТОДИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

И ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СА ТОЛКОВА ПАСИВНИ

/НИСШИЯТ АСТРАЛ В СТРАНА КАТО БЪЛГАРИЯ/

 

Философствания, духовни постановки, а ето тук дори и едно новоизлюпено розово творение на сър Доналд Уолш, който иска да бъде пророк на Новата епоха със своите Разговори с Бога.

Всичко това, приятели, представлява духовни брътвежи и не прави човека свободен, нито пък щастлив.

Тогава, за какво е всичко това? Кому е потребна тази псевдодуховност. Да се умува за някакви енергийни нива, да се говори за някакви посвещения, йерархии, да се дават евтини обещания за бъдещото човечество на глобализацията, течаща сега.

Енергоинформационна жестока матрица - консумираща хора - души, ето, това е реалността. Огледайте се!

Как е! Освобождават ли се хората? Щастливи ли са? Вижте очите им, помръкнали са!  Вижте какво мислят, и какво чувствуват. Та те изобщо вече не чувствуват. Въпросът е дали усещат и дали осъзнават всичко това, което им се подготвя.

А Доналд Уолш авторът на Разговорите с Бога, гради своята информационна Ню ейдж система, заедно с Хари Потър, малко преди да започнат Реалните събития.

Ще има събития, естествено! И това го знаят и едните, и другите.

Погледнете само новите книги, които се появават като нови течения. Те си приличат по това, че се опитват да обслужват духовната и интелектуална пирамида, а в същото време се покланят на мамона. Създаден е един мелез между дао - пътя и самите пари, които уж били енергия. Ех...........Енергия в ръцете на мамона, обаче! И той си прави с нея, каквото си пожелае. Включително и оседлаване и покоряване духовните учения на някои посветени.

Време е за разбуждане.

Приятели, докога ще тъне човечеството в тази лепкава мараня на невежество  стил Ню ейдж. Това е най-лепкавата тиня, която някога се е изсипвала върху човека на земята.

 

ВМЕСТО ДА ОСЪЗНАЯТ И ДА СИ ПРИЗНАЯТ С ЧИСТО СЪРЦЕ, ЧЕ ДУХОВНИТЕ МЕТОДИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ МЕТОДИ НА ВЪЗПИТАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СА БЕЗВЪЗВРАТНО ОСТАРЯЛИ, НЮ ЕЙДЖ АПОЛОГЕТИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ЗАЩИТАВАТ И УКРЕПВАТ СТАРАТА СИСТЕМА.

Сър Доналд Уолш даже стига дотам, че предлага ранното сексуално съзряване да се изтегли още по напред. Що за духовна култура, господин Фалш?

И защо толкова много нисшият астрал в страна като България ви е задължен, че упорито наводнява сергиите с прочутите книги, обещаващи лепкаво щастие, продължение на Ошо.

С Раджниш и Доналд Уолш, наистина българите никога няма да прозрят своите изначални корени.

Няма коментар по въпроса.

Време е за отчетливи констатации и задаване на неудобните въпроси, които касаят МЕТОДИТЕ ЗА БЪДЕЩОТО ВЪЗПИТАНИЕ НА ЧОВЕЦИТЕ!

А и също така, много неудобният въпрос ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ БИЛИ ТОЛКОВА ПАСИВНИ И ДАЖЕ ОВЧЕДУШНИ?

Какво да правят и след като знаят, че каквото и да направят НИЩО НЕ СТАВА В СТРАНАТА ИМ?

Неприятна констатация, нали?

Ами, та нали, тука в България, всичко е под контрола на Нисшият астрал.

Нищо не може да се случи, ако отгоре, тоест от Нисшият астрал не е решено. А ако случайно някой от Горните йерархии се намеси и нещо помогне, то се получава едно ръмжене, едно негодувание, че този, или онзи били вече техни.

Как тогава, приятели, да искаме от хората, които при това са в процес на разбуждане и себеосъзнаване, да имат все още желанието да бъдат инициативни. Нима тези хора са като опитни свинчета и нима техните души не съществуват все още? Колко пъти досега, тези хора, питам ви, са видели, че тука в тази страна, човек може да успее. Ни един път! Даже и да има успех в стил Шоуто на поредния Слави, то е защото отгоре пак е режисирано.

Режисурата на нисшият астрал. Бих добавил НЕКАДЪРНАТА РЕЖИСУРА И ПОСТАВЯНЕ ПОД АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ НА ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ.

Е, какво остава!

Оправдаваме ли ги българите тогава.

Българите да, но матрицата им наложена от нисшият астрал е за отстраняване.

За унищожение. Защото докато я има, няма и да ги има истинските инициативни представители. Съсичането на инициативата не е проблем на човека, а проблем на тези, които са наставници в нисшият астрал.

И точно към тях е и това писание. Може пък да се сетят и сами да си отидат. Самият Отец е дал на тази България една невероятна възможност. А те я неутрализират. Ами ако Отецът поиска да ги отстрани. Решил го е!

Всъщност, това е Посланието в днешния материал.