Welcome

СЕГАШНАТА ПАРАДИГМА НА ГОЛЯМАТА И МАЛКА ЛЪЖА

Източници на събраната информация от автора на статията – Хелиопол: Предлагаме само факти и никакво противодействие, нека все така да продължават докато бъдат разобличени Великите майстори – зидари на лъжата. А дотогава вижте нашия сайт:

www.heliopol.bg

Трактатите и протоколите, тежката артилерия на манипулаторите. Статии за паричната система и предлаганата отрицателна лихва като изход, локалните парични системи като изход, много анализи, преводни статии на Дейвид Айк, Новият глобален ред ще бъде кратък.

Източниците и средствата на манипулацията – GRAND VIRTUAL LIERS

Философията на Ошо

Разговори с Бога на Нийл Доналд Уолш

Кастанеда, неправилно предал Учението на Дон Хуан

Тантра, която беше изопачена от лъжемайстори като Мантак Чиа

Шри Чинмой, който не иска да види, че има разлика между добри намерения на високо правителствено равнище по време на своите медитации със служители на ООН и самата жестока реалност на прехода 20-21 век, чиито плодове са обсипани със скреж Косово и балканските събития в паралел с Маратона за мир

Сатия Сай Баба, който е от най-принципните спрямо поведението си към човечеството, който в ашрама си смята, че наистина го спасява с “шоколад”

Бабаджи, който и видим и невидим, еднакво трудно се прилага в условията на човешкия абсурд въпреки, армията от негови лъжепоследователи, кълнящи се, че ме именно той ги е посветил и задал заръката си..

Аман от всичко това! Така гласи израза в съзнанието на един българин, който е осъзнал игото и безсмислието на този, който го поддържа, тъй като и той /последният/, е също слуга на други безмозъчни.

Отоманската империя наложила едно иго на българите като народ, по нарочното стечение на обстоятелствата, от една страна както и българите да си изкупят грешката, а и от друга страна, по геополитически причини, управлявани от ложата на тъмнината и нейните служители – нарекли себе си Учители, по-късно превърнали се в учители в Седем лъча.

ВРЕМЕ Е ВИРТУАЛНИТЕ МАЙСТОРИ НА ЛЪЖАТА ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ!

А СЕГА ЗА ХОРАТА, СТАДОТО КАКТО ГО НАРИЧАТ ИЛИ ТЕХНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕН ОБЕКТ НА ЕКСПЕРИМЕНТ!

Колко време трябва за да могат хората да разбират, че ги лъжат непрекъснато и то от най-високо ниво.

Веднаж ги лъжат в магазина, и им предлагат да станат послушни консуматори с някакви си там “смарт”/умни/ карти

Втори път ги лъжат на работното място когато им плащат заплатата, социалните осигуровки и здравните подобни. Всъщност някой оперира с техните пари, а те внасят ли внасят своите спестявания във фондовете. Фондовете на измамама – най-големите финансови пирамиди!

Трети път ги лъжат по спортните площадки, където те викат и защитават каузата на спортния тим, който играе по свирката на боса, бивш борец или настоящ чалга изпълнител.

Четвърти път, най-силно и изпипано, когато седнат вечерта пред телевизора и искат да узнаят новините на изминалия ден, след предаването Лека нощ, за да бъдат приспани този път и възрастните мама и татко с манипулираните новини, всеки път когато гледат телевизия, обработката на мозъците тече. И чрез рекламите, някои от които безспорно крият невидимия манипулативен подсъзнанието кадър. А когато чалгата започне или пък сапунения сереал, тогава мозъкът е най-сетне приспан.

Пети път, когато си купуват пресата и четат един и същи сензационни изсмукани от пръстите, небивалици..

Шести път, когато търсят как да увеличат парите си по мързеливия начин, като ги вложат в съответната банкова институция, срещу обещаната печалба в лихва.

Седми път, когато участват в изборите и тогава вече стават съучастници в престъплението на управниците.

Но има и осми път, и то най-най-нездравословен:

Когато купуват лекарствата с надеждата, че си купуват обещаното здраве. Когато се доверяват на здравната клинична медицинска система.

Следва деветият път, когато си купуват книгите, които претендират да им поднесат малко развлечение в бляскавата форма на криминале или някаква си там казановска авантюра на любов и страсти.

А най-финното лъжене, е може би тогава, когато си купуват т.нар духовни книги придружени с обещания за цялостно излекуване както на тялото, тъй и на душата.

НАЙ-СКРИТАТА ОТРОВА – ДУХОВНИТЕ УЧЕНИЯ

НЮ-ЕЙДЖ ПЛАТФОРМАТА НА НАЙ-ФИНАТА ЛЪЖА НА ЛУЦИФЕР

Лъжецът не е майстор лъжец на земята, ако ще бъде надлъган или леко разкрит и изобличен от някакък си обикновен човек.

Вижте мита за Ева, приказката или история за Каин и неговия разговор с “Ангела”, все едни и същи теми, и все едни и същи невероятни за човека фино изплетени мрежи.

ФИНО ИЗПЛЕТЕНАТА МРЕЖА ПРЕЗ 20 ВЕК

НЕУТРАЛИЗАЦИЯ ДЕЛОТО НА ДРУГИЯ НАРЕЧЕН ОТ ХОРАТА СПАСИТЕЛ

Очевидно природата на човека е манипулативна, той лесно се лъже. Заложена е в него една програма, която говори, че само чрез доверие на Отеца, той може да развива себе си. Но неизбежно се е появил и противодействащия фактор в лицето на разума, който вместо да се използва като инструмент се превърнал в главен наставник и консултант.

Под флага на същият този, който по-късно станал известен като баща на Лъжата.

И така, човечеството е лъгано, заблуждавано, манипулирано с неговото мълчаливо съдействие, защото човекът мълчи и не разбира своята същност, която включва и манипулацията. Но във вътрешната същност на човека, Мъдрият и Велик Създател заложил способност да се освободи от веригите. - Като осъзнае фино изплетената мрежа на лъжата и я отметне с ловък жест от себе си.

ПАРАДИГМАТА НА СЕГАШНОТО ОБЩЕСТВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДНА ТАКАВА МРЕЖА, ПОХЛУПЕНА ВЪРХУ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО. КАК ДА СЕ ОТМЕТНЕ МРЕЖАТА?

Как да се сложи край на лъжата?

Със сабя и меч като се разсече тази мрежа! Или може би като се спре участието в нейното изплитане! Трябва да се каже стоп на лъжата и лицемерието на сегашното общество. Рано или късно всеки един събуден гражданин на планетата трябва да го стори това.

Не на лъжата, не на сегашната парадигма установила се удобно в съзнанието на хората и оттам манипулираща съвременния човек с начина му на живот.

Не на Матрицата и нейните фини лъжи!

Не на Системата, която поражда нови и нови затъвания в блатото на лъжата.

Човечеството така се е опрело в това блато, в тази изкусно оплетена мрежа от лъжи, че никой не би могъл да го извади вече освен по един начин, като се взриви цялата матрица. Цялата мрежа от лъжи рано или късно трябва да бъде подпалена – разобличена с мирни средства в главите на хората.

Митовете трябва да се демитологизират и трябва да стане ясно кой управлява сегашното човечество чрез паричната, медийната и избирателна система1

С мирни средства е крайно време да се каже Hе на Матрицата!