ВЕРОЯТЕН ПЛАН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ ГОДИНИ,
В КОЙТО БЪЛГАРИЯ, КАКТО Е ТРЪГНАЛА, ЩЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА

 1. Ескалиращо напрежение в Близкия Изток, нагнетявано от бруталните репресии на Израелската държава над палестинците.
 2. Икономически и политически колапс в Русия стимулиран от действащата в Русия еврейска комунистическа мафия упражняваща диктаторски контрол и кипящата от гняв маса на руското население изпадащо във все по голяма мизерия.
 3. Бомбени атентати от страна на ислямски терористи, бунтове и метежи на палестинци, създаващи размирици в Израел и ислямския свят.
 4. Иницииран конфликт –“американо-израелски секретен план” – взривяване на камения купол на мюсюлманската джамия, в центъра на храмовия връх в Йерусалим, което ще бъде отчетено, че е от десни израелски терористични групировки. Израелските екстремисти ще бъдат обвинени за това.
 5. Терористическата акция се очаква да повиши градуса на напрежение в целия арабски и ислямистки свят. За мюсюлманите джамията е най-свещеното място след Мека. Това е мястото, където се предполага, че Мохамед се е издигнал тялом до небесата. Според схемата на илюминатите се предполага, че в този конфликт, Русия ще подкрепи палестинците и ислямския свят. Ще следва интервенция от нейна страна на руските военни сили – нещо като светкавичен удар в Ирак, Сирия, Иран и други страни от Персийския залив, за да “помогне” на тези страни и да донесе мир в този регион. Тази инвазия ще бъде изпълнението на библейското предсказание най-вече Йезекиил гл. 38, 10-12.

 6. Руска военна интервенция в Близкия Изток, последвана от..
 7. Израилски ядрени удари върху руските сили, както и върху съседните арабски държави.
 8. През цялото това време, илюминатите симулират неутралитет и комфортно са се настанили да наблюдават отстрани Кремъл. (Който вади нож невидим, от нож невидим загива.)

 9. Обявяване началото на плана за изграждането на нов Йерусалимски храм, който трябва да бъде издигнат върху останките на разрушения преди храм в Йерусалим.
 10. Опит за осъществяване на постепенно сливане между изтърбушената и паднала на колене русия от една страна и Съединените щати, станали междувременно в хода на военните действия, още по-богати. Новата обединена страна трябва да се нарича Амер-Рус.
 11. Бързо възкачване на новопоявилия се М-р 666 от Откровението на Йоан, който ще застане начело на глобалната империя от Обединени нации /под флага на НАТО/, които ще трябва да преразпределят от главната квартира в Йерусалим народите по света в подходящи държавни групи – супердържави.

Как ще участва България, ако не вероятно с даването коридор или с предоставянето на военни бази на главния жандарм, който ще наблюдава уж безучастно отстрани.