Поклон пред паметта и примера на Георги Стоев, осмелил се да каже „не” на страха! По-добре с достойнство към Отвъдния свят, отколкото страхлив роб в страна като България.

Генерали и политици – герои от книгите му, ще бъдат наблюдавани от него от отвъдния свят. Докъде ще стигнат в безочието си! Защото и те са пътници за натам! И ще трябва рано или късно да дават сметка в този отвъден свят!

 

А досегашните борци и мутри трябва да се определят, с кого ще бъдат в бъдеще, с тези, които ги използваха, жалки слуги и наемници от ДС, които после забогатяваха, или с личния пример на Георги Стоев! Не е ли по-добре късно, отколкото никога, да заявят по български, честно и искрено, като наследници на Дан Колов своето „НЕ”!

Защо истинските борци – наследници на школата на Дан Колов мълчат? Къде е Боян Радев и защо мълчи! Страх е сковал сякаш гордия борчески дух на тази нация! Страх от какво! Пред Вечността!

 

Дай Боже България да има и други такива „писатели – мутри”!

Ей такива са хората, заради които Апостола е дал живота си тука за тая България, а не за тази робска маса, която крачи днес по улиците на София и безропотно мълчи пред безобразията на управляващите.

Нека на погребението на Георги Стоев да дойдат всичките онези, които присъстваха на погребението на другите юнаци, станали жертва на режисирания Преход, да видим тогава, кой крив и кой прав! Нека обрисуваните от Георги Стоев да го почетат на погребението! Ако са невинни! А ако са виновни, да му се извинят и да се извинят на българския народ! И да се поклонят пред личния пример на този писател-мутра!

 

Защото „писател-мутра” седи по-високо от „страхливец-генерал”, страхливец-бос, страхливец пиян министър, страхливец-министър председател!, страхливец-цар!

 

Георги Стоев изми срама от лицето на робска България, която търпи пиян вътрешен министър, и страхливец-нерешителен министър председател.

Европа не ще позволи това повече да продължава.

Европейският съюз вижда и слуша!

Пречистването е необходимо!

Недосегаемите ще трябва да слезат от сцената!

Всички до един!

Други ще дойдат, незаменими актьори няма!

Друг път няма!

Може с достойнство да се слезе от сцената, а може и да бъдат изритани като страхливци! Нужен е нов път пред нацията!

Новото трасе изисква това!

Няма сила, която да се осмели да застане по пътя на начертаното от Господа бъдеще на България!

7 април 2008,   21 часа                                                                                                Хелиопол