СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА – ГЕОЛОГИЧЕСКИ СТОЕЖ НА РАЙОНА И ЖИЗНЕНОВАЖНАТА МУ ВРЪЗКА С ДУХОВНИЯ НАПРЕДЪК НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

 

Природозащитната камбана бие за всеки разумен човек на планетата. Посегателствата на големите финансови „акули” на най-святото място на земята е вече факт. Затова се налага да изнесем досега забранени тайни, а това са изключително важни езотерични подробности за района на Езерата.

Елементарните хора, а за съжаление мнозина суперфинансово възможни бизнесмени, заслепени от жаждата за печалба, са такива, че виждат в езерата само „седем резервоарчета с бистра водица”, които чакат само тях, за да бъдат „достойно” експлоатирани.

ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ! ТЕ ПРОСТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ И КАКВО Е ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА!

Длъжни сме да кажем Истината на всеослушание, като за подкрепа ще цитираме писанието: „Ако не бях дошъл и не бях ви говорил, грях не щяхте да имате…..!” Това казва Спасителят, Господа Исуса Христа на евреите.

Става въпрос за геоложкия строеж на Езерата. И аматьор геолог  може да види, че най-старите скали в района, са гнайсите. За да може земният човек да се повдигне и изработи новото си тъй наречено минерално тяло, вместо, както се споменава и в Библията, „глиненото” или сегашното материално тяло, то гнайсите имат най-голямо значение. В толкова наситен гнайсов район, човек доста бързо върви към своята минерализация и своето т.нар. кристално его, защото тези гнайсови скали имат най-висококристално състояние.

Професионалните окултисти и езотерици знаят, че сгъстената форма на физическите тела на бъдещите раси след „глинената”, са минералната и металната. Това ще рече, че живите клетки на организма, ще бъдат наситени на следващите жизнени нива, първо с минерални микроелементи, а след това с метални.

Няма да се разпростираме, но ще изясним, че рилските гнайси могат най-добре да кондензират мощните космически порои и да дават кохерентност на Духа. Гранитите, например, нямат това свойство на кохерентност, обаче имат ценното качество да Го устремяват към Вселената и да правят връзката на човека с Космоса изключително добра.

Може да се каже, че гнайсът при Езерата е двуслюден. Пирамидките у слюдата вършат различна и много полезна работа. Едните приемат земните и космически токове за кондензация на Духа, а другите дават програмата за живота на физическо ниво. Или по-точно казано, как да се живее природосъобразно /вегетарианство, науката за правилно приемане на храна и течности, дишане, чести излети сред природата по високите места./

Кварцовата съставка на гнайса, която всеки може да види по всички скали в района /най-добре изразена около Петото езеро – Бъбрека/ многократно нагнетява приетата панвселенска енергия в границите на човешкото етерно тяло и заради това минерализацията на Новите Раси ще напредва най-мощно само в подобен гнайсов район. Но за да може този район да върши добре своята работа за България и за света, ТОЙ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НЕПОКЪТНАТ.

Ще споменем само, че в Хималаите, няма такъв изключително благодатен и жизненоважен район. Мнозина велики наставници от Агарта и Шамбала, които не са минали през Школата на земята /т.е. във физически тела/ мечтаят да получат разрешение за въплъщаване в България, но за това се искат огромни заслуги.

Ще добавим също, че фелдшпатите в гнайса, развиват ясновидството на микрониво. Мислите ли, че е случайно, че мнозина от най-добрите ученици на Учителя са развили ясновидските си способности и телепатия, а някои дори и предметно въздействие.

Няколко думи и за най-разпространените метали в района, които имат също изключително значение за извисяването на Духа. Това са волфрамът, молибденът и бисмутът. Тяхната метална решетка усилва неимоверно устрема на човека към духовното. Има още много и изключително ценни различни метали в тази свещена област, които вършат същата дейност.

Вярваме, че само изнесеното дотука, е достатъчно, за да може всеки отговорен и трезвомислещ човек, не само в Отечеството ни, но и в света, да не допуска каквото и да е вмешателство в този не само свят, но и уникален /физически и духовно/район.

ДА СПРЕМ  ПОПЪЛЗНОВЕНИЯТА НА НЕВЕЖИТЕ В БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРЕДЕЛИ!!!