ЕДИН ФРАНЦУЗИН, КОЙТО Е ПО-БЪЛГАРИН ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДЛАГА

 

Info :

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=492360
http://www.france-rila.frAction :

Здравейте,

 

    Франс-Рила е неправителствена организация, чиято цел е да опази национален парк Рила в  България от напълно незаконните строежи, зад финансирането на които стоят български мафиози обвързани с недостойни и корумпирани политици, които си затварят очите пред този скандал. След различни акции и официални действия (за информация може да посетите сайта ни : www.france-rila.fr ) ние участваме в организирането на среща в Европейския парламент в Брюксел. Работейки съвместно с коалицията на българските асоциации за защита на околната среда, събрахме 140 000 подписа. Нашите приятели от България вече връчиха тази петиция лично на господин Барозо, настоящия президент на ЕС.

    На 8-ми май, в 13ч. имаме официална среща в Брюксел и работим за оптималното организиране на това мероприятие. Искаме да пристигнем предварително и да създадем оживление, разчитаме на присъcтвието на журналисти и ще разпространим нашето съобщение за пресата.

   Бихте  ли могли да ни помогнете по някакъв начин, моля?

   Ще сме щастливи например ако можем да се срещнем с официални лица, ако получим съдействие за пускането на нашето съобщение в медиите, но също така,  ако просто намерим хора готови да дойдат и участват в това събитие или да разпространят информацията чрез своите контакти.

    Надявайки се на вашата помощ, от каквото и да е естество, за да спасим това прекрасно място,

http://www.france-rila.fr/memo/Album1.html

http://www.france-rila.fr/memo/Albuminfractions.html

 

    С най-сърдечни и екологични чувства,

 

     Давид Моран

    президент на Франс-Рила