АНАТОМИЯ НА ЗЛОТО

 

Посвещава се на всички радетели на позитивното мисленe

 

Безспорно е едно, че тази статия ще бъде отхвърлена най-напред от авторът на злото във всичките му разновидности, защото той най-много иска неговите дела да не бъдат разконспирирани.

Хора, които като щрауси продължават да зариват главите в пясъка и не искат да видят света, такъв какъвто е, нека не четат повече долунаписаното.

Написаното не е за глупаци и слабоволеви псевдодуховни търсачи на полуистини.

Изводът на автора на тази статия е прост: Хората не вършат зло от желанието си за това, нито пък поради отдадеността си на силите на тъмнината. Те по-скоро го правят,  защото са въведени в заблуда, страдат от невежество и дезинформация.

В този смисъл, най-голямото зло са тези, които създават заблудата  и дезинформацията.

Те са главните лостове в ръцете на генераторът на злото. Самото зло е не само генератор, нито само предавка към малките колелца, нито само лостове, които пренасят силата в съответната посока. То е механизъм.

 

Би трябвало в този смисъл, злото да се търси точно в лицето на тези, които отказват да имат нещо общо с него, които даже отказват да се занимават с него, които даже не искат да споменават нито звук от мрачната картина заложена в анатомията му.

Хората като цяло са лековерни същества и те като такива смятат, че пътя на злото е осеян с мрачни установки, тъмни намерения, зли помисли. А всъщност се оказва, че истинското зло винаги започва с най-розови отенъци. Кой е авторът на прочутата мисъл – „свалете черните си очила”, ако не същия, който е патентовал и самите розови очила. И който  е наложил с ранг на декрет правилото за продавачите на стока „Усмихвай се!”

Някои хора не проумяват как така, самото зло изведнаж се настанява на трапезата им, след като те постоянно са се усмихвали, изговаряли са положителни думи с положителни вибрации. Да се смята, че самото зло няма свои високочестотни изпълнители е голяма грешка. Колко люде днес имат висока вибрация, но това не означава че служат на Господа. Те са впрегнали своята висока вибрация в служба на рафинираното си его.

Кои са белезите на рафинираното зло. Първо, то отказва да възприема реално света, защото ако го възприемаше, носителят на самото зло никога не би извършил своята мерзостна постъпка.

 

В корените на самото зло седи способността на тази сила негов носител, да отвлече човека в поле на нереалност и той в същото това поле вече става изпълнител на неадекватни действия. Стъпката от „ не гледай лошото и отрицателното, а само хубавото и положителното” седи на милиметър от установката, че  човекът като не гледа телевизия, като не участва в митинги, като не се занимава с мръсотията на обществото, може да се развива и усъвършенства.

Кой създаде тази установка, ако ли не самите „творци” на рафинираното зло наречено егоизъм в духовни одежди. Разгледайте самите йоги като модел на съществуване в социума. Те не се занимават със социума, те имат свой свят, те следват почти винаги някой отявлен представител на източната философия, който обаче няма нищо общо с Махатма Ганди, а е някъде там из планинските върхове като отшелник или пък живее в етерно тяло. Вземете един суфи, като модел на поведение. Те пеят своите песни, медитират, живеят в друго измерение.  Сякаш всички те, не са от този свят. Сякаш те не са дошли тук на земята за да овладеят своето тяло и да се научат на себеконтрол в него. Напротив, те искат да избягат от своите тела и да напуснат земната действителност.  Това е пътя на древните духовни школи, който сега е коренно изменен. Този път днес е противопоказен и вреден за днешния човек.

 

Една моя „позната” написа книга, която озаглави „Седмата посока”. И в тази книга, тя възвеличи своя път на откриване на истината, но въпросът е на коя истина. Може би на истината за безпроблемното съществуване в състояние на нереално възприемане на света, толкова удобна на утвърждаващата се Ню Ейдж глобалистка култура в стил „Обичайте се, мислете позитивно и бъдете толерантни!”  Или пък на другата истина, тази неудобната, която трудно се възприема, поради непослушанието и лековерието на хората, и която се дава днес на българите, за да им уврат главите, защото са непослушни!  

Да! Втората истина е наистина правата, защото чрез нея, българите  ще останат присъединени към Бога,  с който впрочем и са свързани.  Когато има ураган, е глупаво хората заради които е самия ураган, а той не  е случаен, да крият като щрауси главите си в пясъка. Защото отново ще има нов ураган като премине сегашния. И в този смисъл, нещата са прости, и стигат до осъзнаването, че ураганите се дават, за да се взема поука от тях. А не просто заради завирането на главата в пясъка за няколко минути докато трае ураганът. Човечеството е затормозено да мисли. То върви по пътя в който вече може да се каже, че не умее да мисли и е време да се научи да мисли. А мисленето явно се предизвиква чрез ураганите и ветровете. По друг начин, освен този на природните катаклизми, именно заради псевдодуховните установки в стил „Розови очила и позитивно мислене”, явно не може.. Като че ли трябва винаги нещо да тресне, да се изсипе отгоре, да стане някакво събитие от голям мащаб, за да се сети главата на Ганьо, че повече така не може. Но ето, нима и това не е  поредната установка, внедрена по изкуствен начин от илюминатската и комунистическа система. Тя създаде мисленето за непогрешимост у мнозинството от днешните управляващи фактори. И те вкупом не желаят да си признаят своите погрешки. Не искат да си вземат поука. И смятат, че всичко ще продължи тъй както си е било. Е, да, ама не!  Колкото до първата истина, за сладникавото мислене на хората с поведение на щрауси, с подобен подход, явно че човечеството се води на заколение, защото, вече става очевидно и за най-дебелите глави, че геноцид се извършва и то открито и брутално, върху здравето на българите. Този геноцид се проявява както в родилната сфера, така и цялостно в здравеопазването, и в много области като пенсионно осигуряване, създаване на безработица и пр. И непризнаването на фактите, води до задълбочаване на явлението, което е болест.

И така, от една страна над нацията се е надвесил моделът на госпожа Людмила Живкова, която като верен съратник на Рьорихови, успя да прокара източната система на философстване и Агни йогата. А самата Агни йога се оказа пряко свързана със строителите на комунизма. И нещо повече, със самите създатели на този импулс за  нов обществен строй. Вдясно от нея е моделът на нейния баща Тодор - Андрешко, който така и не се разбра, знаел ли е всъщност какво е вършил през цялото това време на жесток комунистически невидим терор. Или просто е бил манипулиран с кадифяната ръкавица от невидимимя кукловод зад него. На трето място са заели място моделите на непогрешимостта и  безпардонностота  в генералски одежди, стил Трънски, Кубадински, генерали-псевдопартизани. Това са два модела на чугунен непоклатим комунистически дух, от които не става нищо, освен да бъдат претопени за следващия космически апокалипсис. Те са създадени за да бъдат непогрешими. Този дух на непогрешимостта убива днес нацията, и тези същества вместо да си признаят погрешките и да се отдръпнат от сцената, продължават да настояват, че както винаги са били прави. Около модела на непогрешимостта в стил чугун са се разположили моделите на бодигардовете на Тато, които пък сега са го отприщили към рафинираната масонска дейност. Тези три модела обаче са нищо пред четвъртия, който бе изфабрикуван в брилянтните лаборатории на глобализацията. Този модел бе наречен с името Ню Ейдж или Нова Епоха. Вярното отроче на глобализацията. Както е известно, едно нещо ако искате да го прокарате за да скриете старите въшливи ризи, го нарeчете „ново”. Ню Eйдж или Нова, ама наистина Нова Епоха. Нима последователите на тази установка, че всичко трябвало да се вижда в положителен аспект, не допускат, че точно с такива нагласи, човечеството от векове върви все надолу към пропастта, и това съвсем не е еволюционен път. А е част от закономерното слизане надолу на Петата подред човешка раса! За да дойде следващата или Шестата. Но това подменяне в случая не  е добре да става чрез потоп или катаклизъм. Нали така! А за тази цел е необходимо просто да се избягнат старите погрешки.

За да се избягнат обаче, трябва осъзнаване, а за да го има това осъзнаване, е нужно да има вярно възприятие на Реалността. Истинските учители не учат човечеството само на едноаспектно виждане на света, а на реално възприятие на света.. Светът не  е само положителен, нито само отрицателен, той е в синтез между двата свята, които са поляризирани. И когато не се разбира този  баланс, човечеството се мята като риба, от ляво в дясно и обратно. От негативни нагласи, към опит да се възприемат само положителните, и обратно, от положителните се отива отново към другата крайност. Да не се постигне нужния баланс, от това имат интерес единствено силите на разрушението, които в случая са надянали на лицата си като вълци в овчи кожи, наставнически наметала и тоги, и се представят като Възнесени учители.

Кой ако не друг, създаде направлението за положително мислене, и че трябвало само положително да се гледа на света! Ами че нали точно по този начин, човечеството бива тласкано като стадо от блеещи овце към пропастта! С положителни нагласи и викове Ура, за родината и светлото бъдеще, като не се отчитат илюзорните и абсолютно нереални крайни параметри на задачата. Какъв ще бъде комунизма и светлото бъдеще, - вместо да се даде отговор, че това е все още не е постигнато, на хората им се втълпяват нагласи да имат розови очила. За справка, човечеството е изпадало в криза и катастрофа, все по една и съща схема, да не се виждат опасностите, да не се прогнозират подводните рифове, да не се отчитат подводните течения. И все с розови и оптимистични възгласи е изпадало в състояние на корабокрушенец. Никое корабокрушение не се е случвало в състояние на трезв и здравомислещ дух.

И така, когато тези четири архетипа, съзвучно взаимодействуват, хората изпадат в колективно робство, те попадат в плен на заблудата им.

Но и четирите архетипа на заблудата, не струват толкова, колкото е петият егрегор или архетип на лъжата и заблудата. Кой е той?

Това е Егрегорът на бездействието. Че не трябвало да се действува въобще в дадена ситуация. Особено когато била кармична тази ситуация. Бездействието, пасивността. Най-мощното лице на злото! Архетипът на бездействието и пасивното поведение. Оправдават това поведение с някаква си карма или съдба! Така трябвало да стане и прочие, какви ли не измишльотини. Когато не си направил нужното, не си положил необходимите усилия, да почнеш да се извиняваш с изрази като: „Значи така е трябвало да стане!” Това е върхът на днешното зло, разпространило се в социума. То се е попило в мисленето на всеки един от днешните граждани на обществото. Духовни и интелектуални групи до една, изповядват това мислене. Да не се участва в мръсната дейност на управление на обществото  и човек сам да се развива, като се опитва да се отдели от социума. Така се отцепва по рафиниран начин мислещата част в обществото от другата част, която се купува на парче срещу залък хляб по време на изборите и така, цялото общество се поставя под контрола на избираните от силните на деня, парламенти и правителства. А зад тях седят невидимото правителство и Елита. Които със силата на парите, чрез медиите, са способни да купуват и направляват събитията в обществото.

Технологията на зомбирането! Също така аспект от общата картина на злото.

Това че обществото е безучастно, е най-високото постижение на силите на злото. Това че технологиите на зомбиране са втълпили в съзнанието на хората, че всеки един нищо не може да направи! И че било безсмислено да се реагира.

Поведението на бездействие и нежелание да се установи истинската причина за злото, поставянето на розови очила, прикриването на нещата зад евтино звучащото „положително мислене”, ето, това е днешното лице на злото, което се разширява.

Всъщност самата технология на зомбиране е онова, което досега хората не са прозряли като най-дълбока причина на злото. Защото чрез тази технология, една голяма част от действията на обикновените хора стават обясними и всъщност за съжаление на целия измамен 20 век, оневинени. Оказва се, че тази технология превръща хората в зомбита и от този момент нататък, Империята на злото става наистина много мощна. Как е възможно прилагането на тази технология да е било допуснато от Бога? Разбира се Бог няма нищо общо с цялата тази жалка история-театър, за да се притежава със сила и лъжа днешното човечество.  И не бива да се бърка името Божие, с жалните опити на нискоразрядните наставници в етерни тела да подчинят човечеството на своите завоевателни планове. С изпадането на хората надолу по улеите към пропастта, самата тяхна линия на поведение на безучастност много спомага за допускането на следващите етапи в кризата на човечеството. Хората на външен вид, крачат, ядат и пият, но понякога отвисоко се вижда, че те нищо не предприемат, което се тълкува отгоре като знак на съгласие. Защото на човека му е дадена способност да казва както – да, така и  не. И когато той не казва второто, се приема, че е съгласен. А самата технология на зомбирането е в основата си причина за това безмълвно поведение. И в този смисъл, кръгът се затваря. Технологията, която се прилага, обяснява защо е толкова безмълвно и безучастно цялото човечество.  А технологията действа само там, където човекът е загубил устойчивост, където липсва връзка с вътрешния му силов център. Днешното състояние на неадекватност на българския народ, е най-точния пример за прилагане на тази изпитана техонология на зомбиране.

 

Тази технология, когато бъде разобличена, само тогава ще се разбере, до каква степен е действувал геноцида над тази изстрадала нация.

 Не е въпрос да се окачествяват българите като робско племе, нито да се питаме, защо били такива роби или онакива. Въпросът е да видим, наистина имало ли е приложение на такава технология на зомбиране над българите в последните години. И тогава всичко се изяснява. Театърът свърши. Тамтамите на актьори като Баташов, куклени играчи, подготвяни и издигани постепенно върху сцената на обществения театър, от Главния Режисьор, станаха прозрачни. Секс, наркотици и рокендрол! Колко пъти е представян този спектакъл в столицата? Нима фигури като Антон Дончев, Стефан Цанев, Иван Гранитски, Любомир Левчев, Андрей Пантев, Гиньо Ганев…. и да изброяваме ли още…лицата на интелектуалния елит…….не са чували за технологията на зомбиране! Как смятат те да продължат „да продължават” с лековерието си, че може по стария им начин нещо да се промени в България. А може би, те въобще и не искат никаква промяна. Или може би, и самите те са въвлечени в тази технология на зомбирането. Восъчни кукли, водени от амбициозни желания на егото. Но идеята за служене, ако присъстваше у тях, то едва ли щяха да карат по този начин. За другите восъчни кукли, върху сцената на Биг брадъра, какво да говорим……….освен материални интереси,  и  участие в „Стани богат”, друго не ги интересува.

За съжаление, това е отново част от картината на злото. Не  направим ли точна диагностика на тази картина, болестта ще напредва.

Българската нация е време да навлезе в оздравителен процес.

За справка няколко глобални фотографии, с лицата на злото, които може би, все пак ще бъдат допуснати във фотогалериите от блюстителите на „Положителното мислене и Нова Култура”. Лесно се правят фотоизложби със завоевания на техниката, с природни картини и всякакви земни красоти. Но нали, болестите на тази планета са също част от Великото Училище на Еволюция! За да може един ден, по другите планети, където ще се поражда подобен живот, да не се повтарят тези болести, нека ги диагностицираме и намерим необходимия серум срещу тях.

Лица на злото :

-         зависимост, подчинение, тоталитарен контрол, робство, липса на лична свобода, зомбиране, невидимо манипулиране, въвеждане на човека в състояние на неадекватност чрез дрога, алкохол, психофармака, лекарства. /Осъзнаването, че контролът от страна на отделни човешки личности, земни авторитети, лидери и диктатори, тече и става ясно, че зад всеки един опит за тоталитарен контрол и власт, е седяла дадена извънземна установка. Всеки един диктатор е бил напътстван от някакви извънземни сили./

 

-         лъжа и лицемерие, прикритост, масонство, членуване в тайни елитарни общества, прикриване на таен план за подчинение и контрол зад благи приказки за свобода и демокрация /целият глобализъм, масонство, тайни организации, всичко това е изработка на тази част от четвероизмерните наставници, която иска да заеме мястото на господарска раса на земята./

-          

-         Ню Ейдж култура, осъществяване на план за подчинение и  контрол зад приказки за положително мислене и толерантност /културата на земята отдавна е станала играчка в ръцете на тези извънземни фактори, от четвърто измерение, които даже и самите духовни наставници, гуру са подчинили, цели духовни движения и учения са тяхна брилянтна изработка и с тези псевдодуховни учения се цели усилване на този извънземен четвероизмерен контрол/

 

Апокалипсис се е състоял не веднаж на тази планета, и тя все пак, е продължавала отново своя ход. Животът е преминавал отново и отново на ново равнище. Сега очевидно, Апокалипсис, тоест Преход, отново ще има.

 

Този път обаче, нека бъде умерен и в състояние на осъзнатост от жителите на планетата. Тези, които не разбират този апокалипсис като необходимост от преход и отказват да се променят, те очевидно ще останат в миналото.

А тези, които искат да задържат старите установки и да увековечат по този начин самите себе си, които искат да бъдат господарска и елитарна раса на тая планета, за тях очевидно важи – Времето ви изтече!

 

Човечеството трябва да продължи напред като само поеме съдбата в ръцете си. Никакви наставници и водачи. Никакви пророци  и чудотворци! Не са нужни такива. Контактьорите, тези, които имат връзка с горните измерения трябва много да внимават, защото оттук нататък, връзката с Горе ще бъде истинска, само ако носителят й има изграден вътрешен силов център. Тези, които търсят да говорят през контактьор с неизграден силов център, не са сериозни източници на информация. И ако самият контактьор не позволява да бъде обсебван, тоест има изграден свой силов център, тогава за какво му е на него, контакт, като контактът, той си го има Вътре у себе си! Така ли е, скъпи контактьори и врачки! До тука беше работата на контактьорите и врачките! Тяхното време, както и времето на извънземните четвероизмерни наставници също изтече. 

Навлизаме в нов период, в който всеки сам ще трябва да направи връзка със себе си!  Трябват ясни правила, които да показват на хората на земята, какъв е истинският Морално Етичен Кодекс на Вселената. Нужна е една единствена връзка на всеки жител на тази планета със Създателя. Създателят е само Един! Този с който всеки човек като Син Божи е свързан и част от Когото, всеки човек с душа и сърце, носи у себе си. Шестата коренна раса ще бъде на Синовете Божии. Преходът към нея, се извършва сега.

 

Забележка:

Нека хората се пазят от всякакви наставници, които приемат и предават с някои представители от Четвърто измерение. Истинските високи измерения, работещи на Божествен план, имат начин да установят връзка с човека по вътрешен начин, чрез неговата същност. А когато някой просто приема и предава, чува гласове, говорят му на него специално, това е показател, че чрез него се извършва установяване на поредния план за контрол и въздействие. Обикновено се използва амбицията у човека да бъде забелязан в социума или пък изкуствено монтираната у него програма за адептстване и егоистично желание да бъде по-високо от другите.

 

Втора забележка относно как да познаем четвероизмерните наставници:

Четвърто измерните наставници се характеризират понастоящем с опита си да съхранят старото положение на тази планета. Те са в съюз или по точно подчинени от силите на Рептилоидната цивилизация, известна като Анунаки от миналото, която е извършила инвазия през времето на Шумерската, Асировавилонска култури. Тези четвероизмерни наставници се опитват да създадат Нова култура, която в дълбочина не носи нищо ново, но е дегизирана стара култура. В нея, не се отчитат новите потребности на човечеството, и  с помощта на палеативни  и повърхностни средства, се прави опит за закърпване на старите рани на човечеството и лечение на болестите му. Не се търси дълбоката причина за появата на тези болести. Работи се на козметичен план. Когато Исус от Назарет идва тук на земята, Той казва, че трябва искреност и откритост, като тази на децата. Но тогава фарисеите и книжниците  възстават срещу него. Нали самите те, са били видими представители на Четвероизмерните наставници. Синедрионът осъжда Исус. И така, Змията в случая вече като символ, наблюдава носенето на кръста от Исус и неговите страдания. Тя му шепне и говори – „Ето виж ги тия, заради които се застъпваш, те те разпъват на кръста. Те не заслужават онова, което искаш за тях.  Всъщност, те са си мои, остави ми ги!”

Човечеството не проумява както винаги дълбоката същност на случилото се закономерно Разпятие, не разбира носенето на кръста от Исус, не осъзнава фарисейщината, както и действията на Ирод. Чрез недостатъчно зрялата дейност на апостоли като Павел, се въдворява в живота една църковност, която видоизменя Посланието на Исус от Назарет. Вместо Неговото Послание, което трябва да бъде Новото Учение, в живота се въдворява една сива догматична църковност, която стига дотам, че  поражда и самата инквизиция.  А нали Исус е Същият, който носи нуждата от Промени в обществото. И нима, Той има нещо общо с делата на Инквизицията! Той говори за необходимостта - Старият заветен човек да започне да приема Новозаветната схема на мислене и действия. Изминават две хиляди години, през които какви ли не дела извършва институцията на Църквата, Ватикана, евангелизъм, какви ли не деноминации в името на Христа, и ето през последните триста години в действие започва да тече плана на отиващата си шайка от Четвероизмерни наставници, пряко свързани с рептилоидите от времето на Шумер. На ход излиза Глобалисткия план, който се въдворява пробно чрез периода на комунизма и днешната бавно развиваща се глобалистка система. Едно е ясно, че политиката на тази планета, отдавна не се направлява от самата земя, или от нейните партийни централи. Цялата политика, действаща днес на земята, е обхваната от контрола на опита на една Четвероизмерна цивилизация на рептилоидите, / Рептилоидната-Илюминатска кръвна линия, т.нар. Рогати същества в различни форма, всичко това е тяхно дело/ да се увековечат и останат още хиляда години на тая земя. Това е и Плана, описан в Откровението на Йоан. който очевидно е в действие и в наши дни. 

 

6 февруари 2009