СИНДРОМЪТ „ПЕТ НА НУЛА” ИЛИ РЕПТИЛОИДЕН СИНДРОМ,
САМО АЗ ДА БЪДА ПОБЕДИТЕЛ

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ТАКА СЕ РАЗВИВАТ НЕЩАТА И РАБОТИТЕ НЕ ВЪРВЯТ

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩАТА ОЛИГАРХИЯ, КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА И КАСТА И УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕЛИТ НА ПЛАНЕТАТА – ТАЙНИТЕ НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК – РЕПТИЛОИДЕН СИНДРОМ

ПРИЧИНАТА ЗА НЕИСТОВОТО ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ ОТГОРЕ И ВИНАГИ ПРЪВ, И ВИНАГИ ДА ВОДИШ С МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ – ВИНАГИ В ЕЛИТА – ИСКАМ ВИНАГИ ДА СЪМ ПРЪВ, ИСКАМ ВИНАГИ ДА СЪМ НА ВЪРХА /НЕЗАЧИТАНЕ НА НИКОГО ОСВЕН СЕБЕ СИ, БОГОИЗБРАНИЧЕСКА МАНИЯ, ПОТЪПКВАНЕ НА БАЛАНСА В ПРИРОДАТА, ЧУДОВИШЕН ЕГОИЗЪМ, БЕЗНАКАЗАНОСТ, АТЕИЗЪМ И БЕЗБОЖИЕ/

БОГОИЗБРАНИЧЕСКАТА ПРОГРАМА В КОМУНИСТИТЕ, ПОДОБНО НА ПРОГРАМАТА БЛИЗНАК НА ЦИОНИСТИТЕ, КОИТО ВСЪЩНОСТ БЯХА ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ, НО ПРОИЗХОДЪТ ИМ Е ВСЕ ТАКЪВ, ЧЕ ГИ КАРА ДА ИСКАТ ВИНАГИ ДА БЪДАТ ТЕ – НАЙ-ПЪРВИТЕ, НАЙ-ОПИТНИТЕ, НАЙ-ЗНАЕЩИТЕ, НАЙ-МОЖЕЩИТЕ, КОИТО СА ПРИЗВАНИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ НАРОДА И ЦЕЛИЯ СВЯТ

/Статията има две много важни притурки, първата включваща списък с имена, а втората – две уникални схеми на Stewad Swerdlow, които показват истината за произхода на управляващите Световната политика и икономика днес, носители на Рептилоидния синдром. Препоръчва се на будния читател да се запознае със статията КЛЮЧ ЗА РАЗБИРАНЕ МЕХАНИЗМА НА МАНИПУЛАЦИЯТА - УСТРОЙСТВОТО НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК/

Очевидно е ясно за всички, че в много нации, оказали се под заблудата на болшевизма и комунизма, трябваше да се извърши перестройката. Но именно в България, тази перестройка бе така извършена, че всъщност нищо не се промени, сякаш тези, които извършваха перестройката под контрол, се бояха толкова много, от загубване на своето място, че извършиха с помощта на държавния апарат в ръцете, едно невероятно фино пребоядисване.

„Да загубиш своето място”, „да бъдеш свален”, нека се опитаме да разгледаме само това в народопсихологията на българина. А особено пък в тази част от него, която е управляваща и при това се смята за единствено в състояние да управлява. Може би само по този начин, ще съумеем да осъзнаем, какво има в бетонните и чугунени мозъци на бившите членове на партията, управляващи днес изцяло преустроилата се уж държава.
Всеизвестно е, че всичко което се върши има своята дълбинна мотивация и само когато се осъзнае дълбочината на проблема тласнала престъпника към съответното престъпление, само тогава може да се открие начин за изолирането му от по нататъшни действия. А престъпникът днес, е необикновен. Той е невидим, скрил се потайно в най-различни кътчета с най-различни наименования на нови партии и демокрации.
Въобще някога задавали ли сме си въпроса, кое стои в основата на мотивацията на тези хора, които толкова години наред управляваха България, управляват я и сега, и се канят отново да я управляват. Това са партийни кадри, деца на комунистическата партия, изтъкани са от обучението на школите на комунистическата идеология. Бивши комсомолски лидери, бивши партийни секретари!
Всички те, имат нещо много общо, което е крайно време да се дефинира за да се преодолее заболяването им. Кое е то! Те бранят своите места със зъби и нокти, никога не си признават погрешките, винаги се считат за прави, така им е било преподавано. Кое е това ли! Ами да, - това е Програмата за непогрешимост и вяра в Партията. И така, тези хора продължиха да управляват де факто, те се пребоядисаха по изключителен начин и със стръвно упорство днес, отказват да напуснат своите ръководни постове. Заели са ги, както те казват със стръв, и ще ги бранят с кръв. Те не знаят какво е това нещо „покаяние”, но интересно е, че с ума си изискват от другите, да им демонстрират „прошка”. Това е то комунистическата идеология. Откъде обаче идва това, откъде е самото заболяване? Може би това е просто една характерна черта на някои същества, позната в модерната психология под името „Рептилоиден синдром”.
Рептилоиден синдром и комунизъм, - какво е това чудо, що за сравнение, ще възкликне някой.
Ами, да, когато се поровите из реалната психология и понаучите някои неща за еволюцията на човешките раси, и факторите, които са възпрепятствали в хода на тази еволюция, развитието на човека, ще проумеете за какво става дума и защо е измислен този термин „рептилоиден синдром”.
Рептилиите, влечугите имат едно общо качество, а от тях, и човекът е наследил един дял в мозъка, който е свързан с поддържането на това качество. Това е, да се бориш и да браниш своето свещено място, територията. Точно този комплекс, е известен на мнозина психолози, и всъщност в хода на неизбежните битки, този комплекс се изродил и превърнал в неистова характерна черта, да държиш за своето място, за леговището си, бърлогата, да защитаваш със зъби територията на своята дупка, да правиш всичко в името на нейната защита и съхранение. Правото на собствена територия – свещено право за всяко живо същество, да, но понякога, това се изражда в необичайно чувство за собственост върху нещо, което е далеч по-огромно от бърлога или леговище, в чувство за владеене – власт, при това партийна власт. Единствената власт, единствената партия, единствено те, комунистите или пък ционистите, но това са те, зад които пък седят богоизбраните и посветените! Фамилиите които управляват световната икономика и политика!
Рептилоидният комплекс е бил използван умело от идеолозите на комунистическата религия, и е бил внедряван на основата на заложеното в този дял на мозъка у човека. Всеки човек носи в себе си остатъци от този рептилоиден комплекс и той се изразява отначало в загриженост и борба за осигуряване на покрива и мястото за подслон. Но у някои индивиди, той естествено е бил преекспониран и е придобил чудовищни размери. Не само леговище, и собствен кабинет, ами и по няколко къщи, хотели, вили, мезонети, замъци, коли, жени, имоти и пр.
Не е тайна, че комунизмът е бил изработен в същите лаборатории, в които бе замислен и неговия близнак в лицето на Ционизма. Какво знаем за ционизма? Ами въобще някой да е задавал този въпрос! Да, това е скрита зона и за българите, но благодарение на една поредица от книги, както и книгата Спорът за Цион, понятието за Цион започна да се осветлява. Цион – хълмът на спасението в Йерусалим, свещеното място, и точно този хълм се избират ведно с точно този рептилоиден комплекс, и се преекспонират от Големите манипулатори на днешното човечество. Това е в основата на мотивацията на комунистическите действия, от типа на „не човек, а желязо,….комунист” Дали всъщност идеалната част в идеологията на комунизма прави това да бъде вярно, или може би лежащият отдолу рептилоиден комплекс! А кое прави господа ционистите, толкова упорити в изпълнение на своята заветна цел, да властват над Цион и цялото човечество. Колко енергия е била загубена за тази кауза, колко жертви, две световни войни и всичко това се върти около една дума-понятие, а това е Цион, избраният народ на свещеното място! Но нека продължим с наблюденията върху проекцията на ционизма, върху днешните комунисти, които уж били изчезнали и претопени в социалисти и социалдемократи.
Господа управляващите днес, всички вкупом пребоядисани и оцветени умело, в синьо, жълто и зелено, а и в Гербова разцветка, от времето на генералната перестройка, вече 15 години не проявяват никакви симптоми за оттегляне или покаяние. Няма сила, която да им покаже, че тяхното време е преключило. Това са цели щабове на бивши комунисти, партийни членове, които днес се опитват да говорят за нов тип идеология, това са цели армии от сътрудници на бившите партийни комитети, които днес работят отново в служба на каузата на непогрешимостта. Те са винаги прави. Тука са Живковите, тука са и наследниците от Школата на големия въжеиграч Андрешко Луканов. Техните фамилии днес не се срамуват, а напротив, те сега просто заявявят своите права. Те не си признават никакви грешки, защото се боят от разпятието, и това много прилича на вкоренения модел в рептилиите и глутницата вълци, че когото веднаж го захапят, после глутницата го разкъсва. Те толкова се боят от това, да не стане реалност, че вкупом се защитават като глутница. А рептилоидният комплекс, той е тяхната основа, бранят завоюваното, и като власт и като територия, и като банкови сметки. Това че са пребоядисани не означава, че са подменили най-дълбоката част на мозъка си, стремежа за оцеляване, който стръвно е стъпил върху рептилоидния комплекс.
Вижте само колко са различни еволюционните нива у хората, едни се съпротивляват, със зъби и нокти, други не се съпротивляват когато са виновни, когато ги гризе съвестта, трети се съпротивляват но с мярка, инстинктът им за съхранение е умерен, четвърти пък въобще не се съпротивляват, тъй като знаят че всичко е в ръцете на Бога, но има един пети, които абсолютно винаги се съпротивляват и абсолютно винаги обявяват себе си за прави и непогрешими. Те никога не си признават грешките и в тях е неистово развит рептилоидния комплекс, те са същите които имат невероятната алчност за невероятни материални натрупвания.
А всъщност у кого е днес материалното имущество на България? В колко процента е разпределена тази материална собственост? Ще се окаже, че това е в ръцете на 4 до 6 процента. Това са все от отбора на ималите висока власт – „държавна сигурност”, по време на комунизма. Това са все същите у които е свръхчудовищно развит инстинкта за самосъхранение – чудовищен рептилоиден комплекс. Те винаги искат да имат все повече и повече. За справка: вижте главните герои обслужващи БиТиВи, вижте Андрей Райчев, вижте новоизлюпения Николай Бареков, как яростно защитават онова, което е тяхното, и никога не приемат другото – Новото. Те са родени за да бъдат „прави”. Винаги прави! Тяхната мозъчна схема никога явно не може да се пропука, тя е изградена от чугун. Старозаветните установки в техните мозъци никога не биха допуснали нещо, което е новозаветно или инакомислещо.

Но така или иначе, и тези 4-6 процента, както и останалите 94-96 процента спят само на една възглавница, на едно легло и в една стая, и едва ли използват повече територия от огромното пространство на замъците, триетажните къщи и вили, мезонетите, огромните апартаменти, които населяват. А откъде тогава идва този свръхчудовищен импулс, винаги те да имат най-многото. Винаги да притежават в излишък по много.
Нима в техните глави никога не е влизала мисълта на Христа, че човек когато има две ризи, трябва да даде едната на своя брат, който няма. Откъде идва това заболяване наречено „рептилоиден комплекс”, свързано в такава неразрушима сплав ведно с комунизма. Може би конструкторът и на едното и на другото е един и също. Конструкторът на Рептилоидния комплекс, ами…, има ли въобще конструктор? И при това конструктор на цяла една комунистическа идеология! Е, за това сме сигурни, че е имало такъв.
Нещата стават много навързани, когато добавим във веригата от връзки и понятието за Цион, произлизащия от него „ционизъм” и още понятието за богоизбран народ. А още по-ясно се очертава причините на това заболяване, когато надникнем зад имената на главните действуващи лица в отбора, управлявал тогава и сега България. И така, скъпи братя българи, тези личности, те не са с български произход. Ето вижте справката. Това показва за сетен път, че рептилоидният комплекс не е типично български, а под негово влияние са останали някои народи, известни в историята със своя афинитет към Сатанаил.
И така: Рептилоиден комплекс, ционизъм, богоизбран народ, Сатанаил, комунизъм, ционизъм, перестройка и пребоядисване, геноцид върху българския народ. Картината води до изводите, че българския народ като цяло, е бил управляван и тогава и сега от небългари, от хора с завишен рептилоиден комплекс, от хора които развиха хамелеонски качества, и които и днес не са в състояние да се оттеглят. От кое време се извършва това управление ли? Може би от времето на Сара и Иван Шишман, а може би и още от преди, когато е било допуснато влиянието на Византия върху България, когато е било допуснато евтиното християнизиране и опит за заличаване на древната тангристка религия, вместо паралелно съжителство, а богомилите, които са им заявили истината за византийското християнство, са били изгонени. А Сюлейман паша, нима е Сюлейман, или може би е Соломон! И така до наши дни. Кобур-гота, една управляваща кралска фамилия, и ние спорим, и не виждаме, причината поради която, управниците ни са чужденци.
И така, малко по-малко достигаме чрез анализ до диагнозата: българите са били управлявани и това продължава и днес, от хора, които са чужденци, от последните 50 години, подвластни на комунистическата идеология, която е все още жива, и техните схеми на мозъците и които са подвластни на т.нар рептилоиден комплекс.
Това нещо се лекува само по един начин, идеологията се подменя с друга, а старата се изтрива с хода на времето, а самият Рептилоиден комплекс, той е нелечим, в смисъл, че животното продължава да брани своята територия, и продължава да вижда във всеки, който е наоколо въображаем противник който би могъл да я превземе.Страх за територията, това е рептилоидния днешен комплекс, страх, че като се откажат от властта, ще загубят цялото си жилище, и ще бъдат изправени пред съда. Липсата на покаяние, това е резултат на старозаветно упорито поведение, което отказва да проумее Божията справедливост във всичко и се проявява като неспособност да си признаеш допуснатите грешки.
Разчертаване на териториите, частна неприкосновена собственост, винаги да побеждаваш с пет на нула, липса на разбирателство и чувство за постоянно водачество, стремеж за воюване и побеждаване винаги с безспорен резултат. Ако господа управляващите комунисти бяха допуснали вместо пребоядисване, създаване на един необходим баланс, равноправно крило, което да бъде реален антиполюс, то никога България нямаше да се озове в сегашното положение. А тези господа избраха пътя да създадат от самите себе си, антиполюс, при което наистина и остана еднопартийната конструкция, както и по-рано, така и сега, едната майка партия управляваше. Синдром на рептилоидния рефлекс. Синдром на рептилоида или комуниста, който никога не си признава, че е сбъркал. Винаги е жаден да побеждава с пет или десет на нула и даже и да понесе загуба, то винаги това за него ще бъде недопустимо. Той не умее да губи, той е просто обучен да се трансформира като хамелеон. Партокрацията и днес е от този сорт, това е рептилоидна издънка. И в този смисъл, ако това се осъзнае, то поне за в бъдеще няма да се допускат повече досегашните наивности. Едни и същи хора се преизбират по два по три пъти, просто защото тези хора не желаят да слязат от сцената.
Нека подредим още веднаж явленията и да се опитаме да видим, че зад всички тях седи една и съща причина „рептилоидния синдром”, богоизбраничеството на специалния народ, елита, специалната каста, посветените, илюминатите. От тука идва и ключовото понятие за Цион, и явлението Ционизъм, което пък от своя страна има брат близнак, наречено /Енгелс-Маркс/ марксизъм и /Ленин/ ленинизъм, всъщност „болшевизъм – комунизъм”.
Разстоянието от комунизма-ционизма и рептилоидния синдром е че, едното явление –„рептилоидният мозък”, е ядро-същност, производител на форми като тези на ционизма и комунизма.

Предлагаме Притурка 1, включваща Програмата за деструктуриране на българския народ заедно с един списък от имена на хора с небългарски произход, които имена са имена на управляващи.
http://www.xnetbg.com/www/site/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=40

Защо управниците на България са с небългарски произход, защо е толкова висок относителния дял на такива управници, и защо във всяко едно учреждение, управлява винаги фигурата, която седи зад директора, който ако е българин, то този вторият е небългарин. Да направим справка, това така ли е?
Също така и Притурка 2, включваща три схеми със съдържание за произхода на „рептилоидния синдром” и нивата на реалността на които се работи.

Статията за Рептилоидния мозък може да се намери на сайта http://imadrugpat.org/illum-zion.htm

Niva.pdf
Civilisations.pdf
Scheme1.pdf