ЕВАНГЕЛИЕ НА РАЗВРЪЗКАТА,

ТЕРОРА - АНТИТЕРОРА И НЕЛЪЖАТА

 1. Тероризмът ражда тероризъм. Насилието ражда насилие.
 2. Антитероризмът поражда нов антитероризъм и така докога!
 3. И тероризмът, и антитероризмът са от едно и също място управлявани. Теза антитеза синтеза. Докога така ще продължава?
 4. Всяко понятие, което е анти.... е създадено от същата сила, която е създала явлението. Вместо да се търси първопричината и тя да се преодолее, противостоенето поражда нови анти... събития.
 5. Един преследва неудобните му. Същият държи контрола на медиите. Кой е той?
 6. Антитероризмът и тероризмът, това са болестни образувания върху организма на сегашното дълбоко заболяло човечество. И явлението тероризъм и неговото противодействие с методите на Царството на силата задълбават безпътицата на обществото и неизлечимостта на заболяването.
 7. Методът по който може правилно да се опита да се действува, това е изследване причините за самия тероризъм и тяхното отстраняване. Тоест пътят, това елекуване на първопричината за заболяването вместо палеативни средства.
 8. Антитероризмът понастоящем се явява част от формулата теза антитеза синтеза.Кому е потребен този антитероризъм освен на този, който направлява своите отряди на насилието. Отряди на насилието терористи, отряди на насилието антитерористи. Кой направлява целия този цирк?
 9. Главният майстор на тази режисура е очевидно този или тази група от хора, които са заинтересовани да продължават да господстват над човечеството, затънали в охолство и свръхпечалби на своите компании, задоволяващи стремежите си да бъдат по-първи от другите, които наричат стадо, а те самите са елит.
 10. Докато този елит, не разбере, че времето на богоизбрания народ , е отминало, това човечество винаги ще плаща данък на поредната хирургия, която впрочем сега предстои.
 11. Тъжна е картината господа антитерористи и европейски и натовски комисари! Погледнете, не ви ли се плаче? Не е ли възможно да направите поне сега една малка жертва със собствените си велики планове и проумеете, че всяко едно действие в този свят има своята дълбока причина. Самият тероризъм е чудовищно образование плод на други чудовищни планове, които обикновено се прокарват в името на първенството и великите идеали на малцината.
 12. Времето на богоизбрания еврейски народ окончателно изтече! Всякакви огнища на напрежение около понятията за Велик Израел, Алкайда, ислямски организации, и всякакви фундаментализми се режисират от определено само едно място върху планетата. Имащите лостовете на парите и банките, управляващите лижвите, свръхбогатите фамилии на планетата, всички те участват в престъпленията срещу човечеството. Кой е по-виновен, гладиаторът върху сцената или потъналия в разкош и себелюбие, разплеул се елит на плутокрацията. Кои са главните терористи на планетата?