КАКВО ДА СЕ ПРАВИ – ИЗХОДЪТ

 

ЗА ЕДНИ – ИЗХОДЪТ Е В АКТИВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЧРЕЗ ИЗЛИЗАНЕ НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ  - ОТНАЧАЛО СЪС СВЕЩИ, А ПОСЛЕ СЪС СЪБРАНИ  ПОДПИСИ И НЕПОКОЛЕБИМА ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА, 

ЗА ДРУГИ – ЧРЕЗ ДОЛУПОСОЧЕНИТЕ НАВРЕМЕННИ МЕРКИ – БОЙКОТ

 

И ТАКА – ИЗХОД ИМА!

ДОСТОЕН ИЗХОД!

 

Да се стои и да се търпи с овчедушие и мазохизъм, да се чака нещо да се случи отгоре, да се прекланя глава пред очевидната „тъпотия”на Силните на деня, това не е по Бога, и това не е никакъв път, за намиране на Изхода. Тази стратегия на бездушно очакване и страх, водещ до „преклонената главица”, води да ужасна Безпътица. „Трябва все пак да има някакъв изход, който при това да е по Божията Воля.” Господ не би искал никога да се създава робско племе и люде с робско съзнание сред това човечество. И така: Защо да продължаваме да търпим това безсмислено съществуване на открито зомбиране на човечеството чрез власт, пари, медии, и прочие? Защо да се залъгваме, че всичко щяло да се поправи един ден от само себе си? Кой ще оправи нелепата ситуация в която е затънало човечеството, ако самото то не поиска със своите действия това? Ако населението продължава да търпи сегашното робство, ако продължава да обслужва „хранилката с кашата”, в която са го натикали енерго-информационните паразити на настоящата Матрица, ако с мълчаливо съгласие всяка вечер всеки застава пред телевизора и компютъра и продължава да захранва поредния енерго-информационен паразит, или пък да се потапя в забравата на развлечението и алкохола, то изходът от това би бил само един: Тотално робство, докато не се извика „Не” и не се каже „Стоп” на безсмислената посока.

Човечеството ще се разбужда тепърва, и все повече люде ще осъзнават безсмислието на сегашното човешко съществуване в лоното на Матрицата, изчерпала себе си напълно и държаща в подчинение своите подопечни чрез  насилие и приспивателни, както и с евтините методи на наркотична зависимост от поредното захарче.

Че нямало друг път пред човечеството и, че Господ бил участник в това „театро” на днешния ден. Да, Господ наистина е допуснал в името на Свободната воля всичко това, но той не е  Режисъорът на днешната безсмислена касапница и трагедия. Господ никога не е очертавал подобна безсмислена посока, но до тази посока, човечеството се е озовало поради непослушание и поради сегашното абсурдно поведение на следване на линията на „егрегорите”-енерго-информационни паразити- образования, резултат на сумарната колективна мисъл на множество от хора.

 

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ?

 

Отговорът на този въпрос е много лесен: уточнете какво Господарят-Робовладелец изисква /очаква от вас - и направете обратното!

 

Примери:

 

1/ Той иска от вас да се занимавате с Неговия местен Парламент, състоящ се от дребни местни Юди.

 

 - Игнорирайте Парламента Му - загърбете го!

 

2/ Той иска от вас да се занимавате с Неговия цирк, наречен “избори”.

 

 - Игнорирайте цирка му - загърбете го! БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ МУ!

 

3/ Той очаква от вас да купувате потока от вносни стоки, които

 

а) унищожават малкото останали работни места в България, защото се предлагат на ниски цени именно с тази цел!

 

б) предлаганите вносни хранителни продукти преливат от консерванти, бои и други химикали - или пък са с отдавна изминал срок - или пък са забранени за продажба в Европа! (Спомнете си белгийските диоксинови пилета, които заляха България през 1999-2000 година вместо да бъдат унищожени!) България е превърната в контейнер за отпадъци на Европейския съюз и САЩ!

 

 - Игнорирайте вносните стоки - загърбете ги! БОЙКОТ НА ВНОСНИТЕ СТОКИ!

 - Игнорирайте вносните генно-модифицирани храни - картофите, отгледани от вносни генно-модифицирани семена, соята и соевите продукти, пуканките от генно-модифицирана царевица от САЩ!…

 

БОЙКОТ НА ГЕННО- МОДИФИЦИРАНИТЕ ИМ ХРАНИ!

 

4/Той очаква от вас да тровите себе си и децата си с предлаганата "пластмасова" - вредна за здравето “храна” в МакДоналдс, KFC и уличните ИМ хранилки.

 

 - Игнорирайте МакДоналдс, KFC и уличните ИМ хранилки! БОЙКОТ!

 

5/ Той очаква от вас да купувате скъпите Му лекарства и ваксини, много от които разрушават здравето ви вместо да ви лекуват и предпазват - защото са произведени с оглед получаване на “Максимална печалба за минимално време”, а не за да ви лекуват! (“Максимална печалба за минимално време” е ръководната максима на корпорациите Му!)

 

 - Игнорирайте лекарствата и ваксините Му - загърбете ги! БОЙКОТ!

(Обърнете се към народната медицина - потърсете спасение в билколечението!… Това все още е възможно - донякъде…)

 

6/ Той очаква от вас да умрете бързо и покорно, за да освободите територията, към която се стреми, и да може по-свободно да доизточи природните ресурси на страната ви, които ви принадлежат.

 

 - Борете се за оцеляване! Борете се за всеки ден живот!

 

7/ Той очаква от вас да емигрирате, за да освободите територията, към която се стреми, и да може по-свободно да доизточи природните ресурси на страната ви, които ви принадлежат; за да унищожи страната ви и да я изпрати в историята!

 

 - Емигрират само егоисти и отродници! Не емигрирайте!

 

8/ Той е впил нокти в децата ви - унищожава ги целенасочено като ги лишава планомерно от достойно образование, като ги трови с наркотиците Си, като ги

зомбира с отвратителна СИ музика и с рекламиране на вулгарен и извратен секс, като ги превръща в обезумели виртуални убийци чрез компютърни СИ игри и долнопробни филми!…

 

 - Спасете децата си! Борете се за тях! Намерете начини да ги изтръгнете от мъртвата му хватка!

 

9/ Той ви манипулира агресивно чрез медиите - чрез пресата, чрез телевизионните СИ програми!

 

 - Ако не сте в състояние да отсеете манипулацията и да я отхвърлите - ако не можете да четете или следите с критично око написаното или предаваното от обслужващата ГО журналистическа гилдия - не четете вестници и изключете телевизора. ДиВиДи дисковете, придружаващи най-четените вестници, нима не потвърждават, че някой се опитва неистово да ви манипулира като ви поднася дори и със собствена  икономическа загуба, поредното захарче, с което да ви бъде приспано съзнанието и с които да бъдат внедрени чужди извратени ценностни модели на подражание у вашите деца.

 

 - Върнете се към книгата. Да – това е Изход! Възстановете способността си да мислите самостоятелно и да правите независими заключения, вместо да консумирате безкритично манипулативната каша, която ви се поднася от преса и телевизионни канали!

 

8/ Той иска да сме разделени и непрекъснато нахъсени един срещу друг на идиотската тема комунист - бесепар - седесар - царист - костовист и прочие поредната партия, пък било то, дори и наречена Атака. Не Атака, а даже и Цунами-Щурм не могат да променят бетонираната основа на изградената с чугунени мозъци стара Матрица - Система. Трябва из основи да се действува! И след Атака като формирование, ще дойде следващата стъпка, която не бива да бъде похлупена повече от Матрицата. А за това е нужно само едно – хора, които разбират написаното тук.

 

 

А истината е, че ние отдавна сме разделени само по един-единствен признак: малко на брой много богати мародери и предатели - и огромно мнозинство бедни или много бедни ИЗМЪЧЕНИ търпеливци.

 

 - Той ни иска разединени – затова „нека се обединим!

 

Едва когато постигнем това, може да се мисли за нещо по-мащабно!

 

Да се обединим около идеята за Възможния Отворен Път пред България! Отворен Път от Господ за Българите!

 

Не случайно се казва, че Господ сега с камшика ще вкарва българите в Рая, тъй като те се съпротивляват, даже и на онова, което им идва наготово като подарък или покана и слушат безкритично Силните на деня.

 

В България безспорно има силни люде, те трябва да проумеят, че силата им се увеличава, само когато са обединени в Бога!

Обединението в Бога прави невъзможно възникването на противоречията на междуличностна основа. И това нека да го знаят тези, които преди да се обединят, искат първо да се разделят. Защото, деленето, то е безкрайно, и то е онова, което укрепва Робовладелеца на този свят. Разделяй и владей! Ето, това е принципа, по който управлява  този Робовладелец! Обединението на човечеството в Бога би означавало за него смърт и загуба на битката за хората на тази планета.

Да, Обединението в Бога – в Бога само, прави силата!

 

Безспорно има и такива силни люде, които ще предпочетат да напуснат коридорите на Матрицата в големите градове и отвън да съдействат за нейното трансформиране. По този път, отшелничеството означава гибел за самите тях, и ново укрепване на Матрицата! Затова и всяко едно напускане на настоящата Матрица на безсмислен живот сред големите градове, от една страна застрашава Системата и я лишава от необходимата й енергия, но от друга страна, ако това напускане се превърне в бягство от Системата, това не е изходът. И това нека се знае!

Напускането на Системата може да стане с протест, с демонстрация, но то в никакъв случай не трябва да бъде като измъкване или бягство. Излизащият от Матрицата я напуска, за да я завоюва отвън с нови и укрепнали сили и завоювайки я, да я трансформира в еволюционен план. Разрущаване напълно на сегашната Матрица няма да има. Ще има Тотално изчистване и надстройка „ъпгрейд” след това!

Какво би станало наистина, ако силните хора духом заявят вкупом, че не желаят повече да обслужват безсмислието на настоящата Матрица! Интелектуалци, режисьори, писатели, поети, художници, религиозни служители, всички те, които се явяват съвестта на това човечество! Какво би станало, ако не, самата Матрица, да получи по този начин един чудесен плесник, и да се замислят най-вече тези, които искат да я укрепват – за какво е всичко това! Безсмислено строителство и разширяване на големите градове, банки подредени една до друга по централните улици! Кому е потребно това! Да! Както те твърдят, „Животът трябвало да продължава”, „да нямало разрушения”, „да нямало сътресения”, да, но Живот, който не води до ЕВОЛЮЦИЯ, а до РОБСКО ДЕГЕНЕРАТИВНО СЪЩЕСТВУВАНИЕ, и ЕДНО ЧОВЕЧЕСТВО ПРЕВЪРНАТО В ХРАНИЛКА НА ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ, ПОСЛЕДНИТЕ  Е ЯСНО ЧЕ СА ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ – нима това е Животът!

 Втори Рим няма да се допусне на тази планета! Да се укрепва една Система, която си отива, това е лудост!

Съвестта на човечеството трябва да се разбуди!

 

Господ с камшика вкарва само слабите люде в Рая, а силните знаят как да намерят своето място в този преходен период. Те са съработници на Господа в това трудно време на преход.

Съработниците ще ги познаете по това, че те винаги работят безкористно на нивата и винаги поддържат връзка по вътрешното си радио с Господа чрез своето сърце!

 

За тези, които предпочитат енергийното захранване, практически методи и бизнес, нека да знаят, че егрегорите – тоест Енерго-информационните паразити придават обилно енергия на тези души, които спомагат за осъществяване на Егрегориалния план, тоест този на увековечаване на сегашната Матрица, и превръщането й в едно ново глобалистко общество. По това трасе е измамно усещането за връзка с Бога, защото даже и да имаш енергия, то тя би могла да ти бъде предоставена от съответния егрегор, а не от Бога. Егрегорите, обслужващи настоящата глобализация наистина се захранват от обилно количество енергия, техни са човешките маси, и от там те получат в изобилие количеството енергия, необходимо им да  манипулират по нататък подопечните роби. Това е много важно да се знае, и особено за тези, които лесно биват уловени в мрежата на поредния егрегор чрез енергийни и парични постъпления. Такъв лов се върши само с една цел, да спомогне за развитие на Егрегориалния план, който съвсем не е същият като този на нашият Отец!

 

С пожелание настоящият материал да  помогне на всички пробудени души и те самите да продължат с нови укрепнали сили поредното разбуждане сред жертвите на манипулацията на Матрицата.

Важно е да се направят сетните усилия, за да се спаси и мъничкото, което би заслужавало това спасение! Важно е намерението да се иска да се спаси това човечество! А каквото бъде спасено, то ще бъде по Волята на Нашия Велик Отец-Създател! Да бъде Волята Му!

 

Полагайте усилия от сърце да информирате вашите братя и сестри, и по възможност да спасите, и най-малките наглед обречени „прашинки” /души/, които като въглени стоят забравени, но и за тях може да има надежда, по неведомите пътища на Отеца Велик!

 

От намерението на сегашното човечество, изразено като сумарна воля да се спасят повече човешки души, зависи развоят на бъдещите събития на земята в следващите дни!

ДА БЪДЕ ВОЛЯТА НА НАШИЯТ ОТЕЦ!